- 6 Ocak 2009
- 1.110
- 2
canım ıyıyım şukur................ense kalınlığında ....ıyı çıktı..........çoğullarda ıkılı üçlü test olmuyo...............ınş saglıkla gelsınler...............sen calışıyomusun ya...........zorlama kendını ıyı bak bebuışe.............
babycım sen ye dondurmaları tatlı tatlı ve doğur bı hakkı............bence bu oğlan..............utangac oğlan .............hayırlısı bende ımkansız tatlı hıçbısey yıyenmıyorum..............dondurma hastası ben ağzıma surmuyorum kızmı acaba benımkılerde..........kaydirigubbakcemile3..............rabbım kaderlerı guzel eylesın saglıkla grelsınler ınş canım................
bir sorun olmamasına çok ama çok sevindim canım. sana maşallah demekten başka birşey bulamıyorum diyecek. azmine gücüne hırsına hayranım gerçekten... allah sonuna kadar böyle güçlü kılsın her açıdan...
ben çalışyıorum canım, işim ağır bir iş değil, evde sıkılırım zaten. zorlamıyorum merak etme canım... sositososito
üç kız da süper olur ya, şimdi düşündüm de... neşe erberk gib... bence sen de yuva aç onlara, zaten eğitimcisin... bebişlerden de ayrılmamış olursun böylece... kaydirigubbakcemile2