Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

bir sorun olmamasına çok ama çok sevindim canım. sana maşallah demekten başka birşey bulamıyorum diyecek. azmine gücüne hırsına hayranım gerçekten... allah sonuna kadar böyle güçlü kılsın her açıdan...
ben çalışyıorum canım, işim ağır bir iş değil, evde sıkılırım zaten. zorlamıyorum merak etme canım... sositososito
üç kız da süper olur ya, şimdi düşündüm de... neşe erberk gib... bence sen de yuva aç onlara, zaten eğitimcisin... bebişlerden de ayrılmamış olursun böylece... kaydirigubbakcemile2

canımmm ben ne tatlı ne ekşi ne acı yemiyorum... dondurmayı zaten severim. çok sık da yemiyorum. o gün biraz da hareketlensin diye yedim. ben tuzlu ve kuru şeyler ile sebze ve meyve tüketiyorum bol bol... ama bunlar da zaten sevdiğim şeyler... artık herkes bir yorum yapıyor karnımın şeklinden yüzümün ifadesinden... güzelleştin diyorlar o zaman oğlun olacak... kalçan şöyle kız seninki diyorlar... zaten başka alternatif yok ki... kaydirigubbakcemile hayırlısı ile öğreneyim de hemen yazıcam size... hihoyyyt
sen nerelerdesin? havuz dondurma esinti ve bebiş dörtlüsü ile devam mı? hihoyyyt

Son düzenleme:
Canım merhaba tekrar,
Ben doguma kadar 10 kilo oldım aldığım 10 kg dogurduktan sonra attım hepsi gitti ben bebege almışım kiloyu kendime degil. Sezeryanla doğum yaptım bizim oğlanın biraz iri oldugu icin.

Bu arada senin bebek sanırım kız kızlar genelde cinsiyetini gostermezz :)

çok teşekkürler ealsnas... ne güzel tebrik ederim seni. çok sağlıklı beslenmişsin demek ki... benim hedefim de en çok 7-8 kilo almak... inşallah başarabilirim. genelde sezeryan öneriyor doktorlar, bundan kaçış yok sanırım... kaydirigubbakcemile5
kız mı erkek mi benim başım döndü canım... kız ise çok sevinirim... erkek ise de çok sevinirim... eşim de aynı şekilde oalcağını söyledi... biricik yavrumuz... sırnaşık şey

kızlar rabbim hepinize gönlünüzden geçeni sağlıklı hayırlı evlatlar olarak versin. bu uğrda uğraşan evlat hasreti çeken herkeslere nasip etsin . inşallah bir gün bizde sizin gibi başımızdan geçen güzel olayları yazarız. rabbim tez zamanda bizlereda nasip et hayırlısıyla sağlıklı evlatlar ...
herkesin cuması mübarek olsun....

sagol canım..........ınş cumlemıoz guzelce ılerlerıuz bı mesakkatlı yolu................ınş...........valla kız fıkrın guzel yuva acım ben sızede haber verım bı suru cocugum olur...............kaydirigubbakcemile

sevgili bulut83 güzel dileklerin ve dularınla sayfamızı aydınlattığın için teşekkür ederiz canım. buradaki herkes tüp bebek yolculuğunu binbir güçlük sonucunda başarı ile atlattı... darısı diğer arkadaşlarımızın başına, biraz da sizlere umut olabilmek için bu sayfada varız... bizim için de herşey bitmiş değil... her zaman sizler için dua ediyoruz... buradaki tüm arkadaşları ve seni "bebeğimi bekliyorum" diye bu sayfada görebilmeyi çok isterim... yeterki umutlarınızı kaybetmeyin ve bu uğurda ne gerekiyorsa en iyisini yapın... allah yardımcınız olsun... :Saruboceq:

Sekercim,

Tüp bebekle hamile kalanları genelde doktor sezeryan öneriyor çünkü bebekleri riske atmak istemiyorlar. Ama sen doguma kadar normal doguracakmış gibi hazırla kendini bebeklerin sezeryanla 2 hafta önce alınmasınada açıkcası karşıyım ben son dakikaya kadar bekledim. Ağrım başladı hafif kanamada başladı ama rahim ağzı açılmadı. Doktor normal doğumu beklersen 5 gün sonrada doğurabilirsin 4 saat sonrada dedi üstelik bebeğin biraz iri sezeryanada dönebiliriz dedi bende bebişimi riske atmak istemedim alın sezeryanla doktor bey dedim.

merhabalar babytwin yazılarını okuduğumda gerçekten duygulandım allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.bebeğine diyorum ama tekmi bilmiyorum.bende izinde maya tüp bebek merkezi ile görüştüm adnan hoca vardı muayene etti.birkaç ay bekleyin sorun yok dedi ama bayram sonrası olmazsa tüp bebek yaptıracağız sanırım .sen benden tecrübeli olduğun için merkez konusunda başarı oranlarını gördüğün kadarıyla anlatırsan sevinirim.iyi ve sıcak bir merkez olduğunu düşündürdü bana.hocalardan hangisini tavsiye edersin.

osman hoca da genelde tüp beek doğumlarını geçrekleştirdiğinde sezaryandan yana şimdilik. henüz erken bunları konuşmak için. osman hoca karar verecek bakalım hayatım zaman ne gösterecek. allah bebeğini sana bağışlasın. bebeğine sne mi bakıyorsun canım? opuyorumnanaktan

selam sinem, çok teşekkürler canım. tek canım benim bebişim. burda ikiz, üçüz bile bekleyen arkdaşlar var ama... :lepi: darısı başına diyorum canım. adnan hoca da osman hoca da çok değerlidir. bence bayram sonrası osman hoca ile de görüş canım. aslında çoğu hastayı ikisi birlikte takip ediyor. bende öyle oldu, hala da öyle... ben başka bir merkezle görüşmedim, oman hoca ile tanıştıktan sonra çok iyi bir doktor olduğunu ve benim için elinden geleni yapacağını hissettim, gerçekten öyle de oldu. kendisinden allah razı olsun. Türkiye'deki en başarılı merkezler içerisinde canım. çünkü hem osman hoca hem de mayanın embriyologu kerem dirican, tüp bebeğin türkiyede ilk uygulandığı yıllardan bu yana aralıksız bu sektörde çalışmışlar ve oldukça tecrübeliler. ticari olduklarını da düşünmüyorum... ne kadar zamandır çocuğunuz olmuyor canım? adnan hoca da bekleyin demiş... yaşın mı küçük?

selam sinem, çok teşekkürler canım. tek canım benim bebişim. burda ikiz, üçüz bile bekleyen arkdaşlar var ama... :lepi: darısı başına diyorum canım. adnan hoca da osman hoca da çok değerlidir. bence bayram sonrası osman hoca ile de görüş canım. aslında çoğu hastayı ikisi birlikte takip ediyor. bende öyle oldu, hala da öyle... ben başka bir merkezle görüşmedim, oman hoca ile tanıştıktan sonra çok iyi bir doktor olduğunu ve benim için elinden geleni yapacağını hissettim, gerçekten öyle de oldu. kendisinden allah razı olsun. Türkiye'deki en başarılı merkezler içerisinde canım. çünkü hem osman hoca hem de mayanın embriyologu kerem dirican, tüp bebeğin türkiyede ilk uygulandığı yıllardan bu yana aralıksız bu sektörde çalışmışlar ve oldukça tecrübeliler. ticari olduklarını da düşünmüyorum... ne kadar zamandır çocuğunuz olmuyor canım? adnan hoca da bekleyin demiş... yaşın mı küçük?[/QUOTE]

canım biz 1 yıllık evliyiz ama geç evlenenlerdeniz.34 yaşındayım bu yüzden geç kalmamak adına aceleci davranıyoruz.adnan hoca uzun protokolle başlayalım dedi.görev nedeniylede edirnede yaşıyoruz.bu sebepten bayram sonrasını bekleyelim dedik.anatolia ve maya arasında kararsızdım.iki merkez ilede görüştüm ama mayanın sıcaklığı bir başkaydı.senin tecrübelerini öğrenmek istedim.çoğul gebelik fazlamı mekezde bilgin varmı.

slm kızlar esel muallim size birşey sorucam sizde çoğul gebelik bekliyorsunuz nasıl geçiyor günler bulantınız falan bide doktor risklerden bahsettimi beni çok korkuttu birisi küçük kalbi durabilir dedi diğerine bi etkisi olurmu acaba

hıracım tebrıkler canım...............valla benım hala mıdem ıyı degıl cogullarda genelde oluyo daha cok amaolmayanda var............benımde bu kese kucuk gıdebılır dedı ama yok valla yetıştı dıgerlerıne...........ınş hayırlısı canım sanmam gıtmez ama gıderse dıgerıne coğu kez zararı olmuyo ..........eryıp kayboluyo..............tedırgın olma ............ınş hersey guzel gıder............

rusklerı var tabı hep solenıyo ama ınş artuk goze aldım rabbım yardımcımız ols.................o ne derse o olacak ınş hepımız saglıkla alalım kucagımıza...............senın su an beklemekten baska yolun yok.........sabret ınş ıyı olur hersey

inş cnm benim Allah razı olsun bebeklerine sağlık versin inş
merhaba hiram06 hayırlı olsun öncelikle. tüp bebekmi seninde yeni girdim bu topiğe takip etmedim dikkatimi çekti bende bayram sonu düşünüyorum.ancak merkez konusunda kararsızım araştırma yapıyorum.

evet cnm tüp bebek ankarada anatolyada yaptırdım ilk denemeydi şükür ikizlerimi bekliyorum bakalım

evet cnm tüp bebek ankarada anatolyada yaptırdım ilk denemeydi şükür ikizlerimi bekliyorum bakalım

hayırlı olsun arkadaşım benimde aklımda anatolia ve maya var.ikisi ilede görüştüm karar vermek zor.anatolia da tüp bebek sana ne kadara maloldu.birde araştırmışsındır mutlaka başarı oranları nedir?ben ankara dışındayım.izinde kısıtlı zamanda araştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…