kız mı....................hadı çok guzel canım..................hayırla buyut.............bende öğrensem ıyı olcak ınşşşşşşşşş bende kız ıstıyıommmmmmmmm
çok şükür canım... bu hafta kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum, artık gece 12.00'de bile zor uyuyorum... yeni dönemi hissediyorum galiba... canım sen ne kadar güzel bir gebe olmuşsun öyle... çok fit görünüyorsun maşallah... göbüşün de çıkmış ama çokk tatlıı... darısı başıma valla... ben de güzel bir foto çektirip ekleyeyim... hihoyyytahahhaaaa korkma birşey olmaz..
zaten duyma ve algılama dönemleri gelince 23-24. haftalarda o zaman ses algılayabiliyormus yani her aksam babasi ben senin babanim derse sorun hallolur ..
sağlıklısınız ya önemli olan o..3 lü test de bitsin geçsin , bir dönem kapanıyor süper bir dönem açılıyor. 5. ve 6. aylar en rahat aylar, ben öyle geçirdim en azından .. darısı başına nurgül cüm. benim son halimi facebooktan görebilirsin, seni de bekliyorum yanıma :)))))))
kız mı....................hadı çok guzel canım..................hayırla buyut.............bende öğrensem ıyı olcak ınşşşşşşşşş bende kız ıstıyıommmmmmmmm
Ealsnas arakdaşım tebrik ederim... pofidik gerçekten oğluşun... maşallah size... azospermi gerçekten çok daha zor... çok şanslısın, oğlun çok tatlı... evet canım ben de buradaki diğer arkadaşlarım da positif ve güzel şeyler düşünerek bu zamana kadar gelebildik çok şükür... biz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah... tecrübelerinden yararlanmak isteriz...
duygularını bizimle paylaştığın için teşekkür ederim... öpücükler oğluşuna ve sana... opuyorumnanaktan
teşekkürler muallim iyiyim canım. günlerim çalışarak geçiyor, bir de bebekle ilgili bir şeyler okuyorum...
sen nasılsın ikili tarama yapıldı mı? çok öptüm...
Ealsnas, teşekkür ederim önerilerin için. kesinlikle haklısın sağlıklı beslenme konusunda. ben daha tam uyamadım ama uymaya çalışıyorum. canım sen kaç kilo aldın hamilelik boyunca. ve normal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı? fisfisfis