- 24 Aralık 2009
- 287
- 0
canim benim insallah sende en kisa zamanda tekme dönemine geliceksin..
Nekadarlik olmusdun sen????
gercekten cok farkli bi duyguymus ,herseyi adim adim yasamak okadar mutlu ediyorki beni.
sadece moralimi bozan bi konu var oda kaynanam,kadin 9ayin 25 de gelcek ve 3 ay burda kalcak simdiden benle kavag eden kadin yanimizda olunca ne yapar bilemiyorum....
ALLAHIM bana sabir ver...AMINNNNNNNNNNN
inşallah canım hayırlısıyla o tekmecikleri bende hissedicem ama biraz daha vakit var... benim 13+2 sanırım 3 hafta sonra falan hissedebilicekmişim, heyecanla bekliyorum:dance: sabahları tekmeyle uyanmayı bukadar isteyebiliceğim hiç aklıma gelmezdi doğrusu kaydirigubbakcemile3 bu mükemmel duyguyu yaşattığı için Rabbime binlerce defa şükrediyorum...
şu kaynana olayınıda kafana takıp sakınnn canını sıkma güzelim... sen hamilesin ve bugünleri çok bekledin çok emek verdin, sonuna kadar tadını çıkar. gelirse gelsin boşver... sen canın ne istiyorsa onu yap . ayaklarım şişti de uzan, uykum geldi de git uyu odanda, baktın sorun çıkarıyo kaynanan " ben kendimi iyi hissetmiyorum" de odana kaç... biraz cadı gelin ol, biraz naz yap o senden çekinsin sempatiksalakcinni benim kayınvalide de problemlidir oyüzden anlıyorum seni canım...