Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

selam kizlar harika gecti ultrasonumuz bebklerim cok saglikliymis herseyler cok normalmi
Bi kizim bide oglum oluyor....

Asuman cığım, allah ne mutlu ki sana her 2 sevinci birden verdi, bu kadar uğraştın bekledin didindin, yüzün 2 kere gülecek. ne mutlu sana, darısı da diğer bekleyenlerimizin başına.. kendine çok ama çooookkkkkk iyi bakk

arkadaşlar merhaba,geçmişi okuyamadım.bebeğimi 8 haziranda kucağıma aldım.çok şükürler ikimizde iyiyiz.uzun zaman giremeyeceğim sanırım.herkes iyiydir umarım.

maşallah 2 nize de, tebrikler Sinem ciğim, adını ne koymuştun ??

NAyi cim
sen güçlü akıllı ve mutlu olmayı hak eden bir kadınsın.. Allah emeklerinin karşılığını versin en kısa zamanda inşallah !!!

Ben doruk ile mücadele halindeyim 7 aylık oldu , en kısa zamanda yazacağım şu aralar çok başım kalabalık. Sizleri öpüyorum

kizlar hepinize günaydinnn,benim bi kac gündür netde sorun vardi o yüzden giremedim.
senacim canim benim cok tsk ederim ederim,evet rabbim bana iki duyguyu bi anda yasamayi nasip etdi canim ALLAHA sükür dualarimiz kabul oldu....
insallah en kisa zamanda isteyen arkadaslarimizada veriri rabbim...
senin tatilin nasil gecti canim???
doruk pasamiz nasil??

herkese selamlarrr...

kızlar çok şükür 3. ayımız bitti:Saruboceq: tabii istirahat süremin bittiğini duyan kim varsa ziyarete geldi... sağolsunlar tabii kalkıp geldiler ama bu durum beni oldukça yordu... birkaçgündür biraz ağrım oldu yine dinlendim... yarın kontrolümüz var, 2 li test için kan vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırız:Saruboceq: en son kontrolde yavrumun hareketlerini net olarak görmüştüm, o görüntü günlerce gözümden gitmediopuyorumnanaktan kendimi tutamayıp ağlamıştım... benimde günlerim böyle geçiyor işte heyecanla kuzumu büyütüyorum... hepinizi öpüyorum...

tedavisi devam eden ve yeni başlayan arkadaşlar;

sizlerede bol şans diliyorum... inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

slm asuman cım nasıl sın bebiş ler nasıl hareketlerini hissede biliyomusun sen kaç haftalık oldun cnm benden 2 iki hata falan öncesin galiba biz iyiyiz bizim bebek sakin fazla hareket etmiyo arada kımıldadıgını hisset meye başladım.. halsizlik daha çok üzerimde sürekli bir uyku istiyorum işdahım da pek yok zayıfladım biliyomusun yeni yeni düzeliyorum karnımda pek yok benim herkez nie karnın yok diyo cnm biz amaliyatla mı dogum yaparız hiç sordun mu sen dokdora bazı kişiler bizim riskli olabileceginden amaliyat olur dedi ama ben de dokdora sordum herşey normal olursa normal dogum olur dedi senin dokdorun ne dedi :CüvCüv: sen nasıl düşünüyosun ben amaliyat düşünüyorum normal olsun diye bekleyip riskede atmak istemiyorum..:ecrin_bebek:

sorma canım tatil çok zor ve yorucu idi. Blogda yazdım oradan detayını okurusn
öpüyorum 3 ünüzü de...

selam canim sagol bizde iyiz sükür bi sikintimiz kalmadi,canim ikimizin arasinda fark var benimki ikiz seninki tek,bu gidisle benimki amelyat olcak,ama ben senin yerinde olsam normal dogurmaya bakarim senin diger gebelerden hic bi farkin yok bence sadece tüp bebek yoksa herseyin diger hamile kadinlar gibi diye düsünüyorum ben ve aynisini osman hocada söyliyor....

cnm sorun ikiz yada tek degil benim merak ettim tüpbebek yaptıranlara dogumu amaliyatmı oluyo iyi olmana sevindim kımıldıyo larmı zuzular allah salık sıhhat versin cnm ken dine ii bak tmm :ecrin_bebek:

Sena cım hoşgeldinnnn...............Doruk cukla ilk tatil iyi geçmiştir umarım............ ek gıda macerası nasıl gidiyo.............

cnm sorun ikiz yada tek degil benim merak ettim tüpbebek yaptıranlara dogumu amaliyatmı oluyo iyi olmana sevindim kımıldıyo larmı zuzular allah salık sıhhat versin cnm ken dine ii bak tmm :ecrin_bebek:

canim bence tüp yada normal gebelik fark etmiyor galiba dogumda sadece senin ahmile kalma yöntemin farkli yoksa bi farkin yokki,insallah normal dogum yapa bilsem,tabiki bu bende biraz zor ama insalllaaaaahhhhhhh,ya kipirdiyorlar ama ben his etmiyorum tam olarak cünkü benim bebisler daha cok sirtima dogru yaslaniyorlarmis :)) ama gecen derman bey babasina ilk tekmeyi atdi ))
kendine iyi bak...

ay cnm ben de hisset miyodum kıpırdamasını yeni yeni bişiler atıyo sanki bazen hissediyorum.. bi kaç güne konturole gitcem dokdora da sorcam amaliyat mı düşünü yo normalmi die cnm normal olması ii ama biz tüp bebek oldugu için her han gi bir tehlikeyi göze alamayız normal hamile gibi seyretsede herşey riske atma durumumuz yok normaldede sorun lar çıka biliyo dokdorda riske atmamak için amaliyat düşünür die düşünüyorum ben bu konuda birkaç dokdorla konuşdum onlar söledikleri büyük ihtimal amaliyat çünkü riske atma şansıyok ama tabi herşey normal gider se bu biraz bizim istegimize kalıyo hayırlısıyla işallah kucagımıza alırız cnm
seni amaliyat düşünür dokdor direk sanırım kaçıncı ayında olur 9 ayı dolduramazsın sanırım cnm dokdor zaman verdimi sana 7 aylık falan ken kucana alırsın sanırım :ecrin_bebek:

Sena cım hoşgeldinnnn...............Doruk cukla ilk tatil iyi geçmiştir umarım............ ek gıda macerası nasıl gidiyo.............

hoşbulduk canım.
tatil de pek iyi değildi ama ek gıda macerası çok sancılı gidiyor.
iliğimi kuruttu bu oğlan benim yaaa
blogda yazıyorum detaylarını öperim ikinizi de..

senacim nurgülden haberin varmi???

canım o da kızla boğuşuyor, iyiler ama sorunları yok çok şükür...

merhaba,
ben tüp bebeğimi normal yolla doğurdum, benim tercihimdi , hamileikte 12 kilo aldım bebvek de iri değildi doğurdum. ama genelde tüpleri riskli gebelik bir kaybedersek bir daha elde edemezsek hamileik diye sezaryen yapmak istiyorlar bence de çok yanlış bir karar değil. önceleri ne gerek var derdim ama şimdi farklı düşünüyorum..

aybuka canim 7 aylik felan aliriz demedi doktorum ALLAH korusun 7 aylik daha cok kücük gerekirse sürekli yatarim yada hastaneye taburcu etdiririm kendimi ama dayana bildim kadar dayanirim....
Rabbim hakimizda hayirlisini verin.....benim doktorumun sadece dedi simdilik durumlar cok güzel insallah sonuna kadar böyle gideriz diyor...

cnm işallah aylı günlü dogar rabbimden dilegim salıklıca dogmaları işallah:ecrin_bebek:

kizlar selam kimsecikler yok???
Insallah hepiniz iyisinizdir??
benim bebisler son 1 haftadir felaket hareketleniler,benimle top oynuyorlar sanki kaydirigubbakcemile3 biri birakiyor digeri tekmeliyor,bunada sükürler olsun....

kizlar selam kimsecikler yok???
Insallah hepiniz iyisinizdir??
benim bebisler son 1 haftadir felaket hareketleniler,benimle top oynuyorlar sanki kaydirigubbakcemile3 biri birakiyor digeri tekmeliyor,bunada sükürler olsun....

canım benim ya süperrrrr hihoyyyt artık yavrularınla karşılıklı iletişim halindesin çok şükür :Saruboceq: her tekme ANNNEEEE BİZ BURDAYIZ anlamına geliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek: bende heyecanla o tekmeleri bekliyorum alkisalkisalkis

canim benim insallah sende en kisa zamanda tekme dönemine geliceksin..
Nekadarlik olmusdun sen????
gercekten cok farkli bi duyguymus ,herseyi adim adim yasamak okadar mutlu ediyorki beni.
sadece moralimi bozan bi konu var oda kaynanam,kadin 9ayin 25 de gelcek ve 3 ay burda kalcak simdiden benle kavag eden kadin yanimizda olunca ne yapar bilemiyorum....
ALLAHIM bana sabir ver...AMINNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…