selam kizlar harika gecti ultrasonumuz bebklerim cok saglikliymis herseyler cok normalmi
Bi kizim bide oglum oluyor....
arkadaşlar merhaba,geçmişi okuyamadım.bebeğimi 8 haziranda kucağıma aldım.çok şükürler ikimizde iyiyiz.uzun zaman giremeyeceğim sanırım.herkes iyiydir umarım.
arkadaşlar ben yazdıklarınızı okuyup tekrar çıkıyorum.yazacak malesef bişeyim yok.ben şu aralar gebelikte ve öncesinde kullandığım ilaçlardan dolayı biraz kilo almıştım.bir beslenme diyet uzmanına gidiyorum.4 hafta oldu ve 4 buçuk kilo gitti.sağlıklı bir şekilde.bir daha ki tüp bebek denememde sağlıklı ve formda bir anne adayı olarak gitmek istiyorum.işte 3 ay olacak neredeyse.bir 9 ay daha beklemem gereken bir süre var.o süreyi kendim için keyifli bir hale getirmeye çalışıyorum.yazda geldi.malum denizi güzel olan bir yerde yaşıyorum.içim acısada hayat devam ediyor diyorum.allahım benim yaşadığım acıları burada hiç kimseye yaşatmasın.yanlış birşeyler yazıp buradaki kimseyi ne telaşlandırmak,ne de üzmek isterim.birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.ben takipteyim ve çok iyiyim.umarım bende güzel haberlerle takrar aranıza katılacağım.herkesi çok öpüyorum.
kızlar nerelerdesiniz................kimsecikler uğramıyo günlerdir..............umarım hepinizde iyisinizdir...............benim cimcime daha uyumadı bu saat oldu................................ben uyutamadım şimdi babası sallıyo...........bende sizlere bi bakıyım dedim.................fırsat bulmuşken.......................hepinizi öptüm iyi geceler..............
kizlar hepinize günaydinnn,benim bi kac gündür netde sorun vardi o yüzden giremedim.
senacim canim benim cok tsk ederim ederim,evet rabbim bana iki duyguyu bi anda yasamayi nasip etdi canim ALLAHA sükür dualarimiz kabul oldu....
insallah en kisa zamanda isteyen arkadaslarimizada veriri rabbim...
senin tatilin nasil gecti canim???
doruk pasamiz nasil??
kizlar hepinize günaydinnn,benim bi kac gündür netde sorun vardi o yüzden giremedim.
senacim canim benim cok tsk ederim ederim,evet rabbim bana iki duyguyu bi anda yasamayi nasip etdi canim ALLAHA sükür dualarimiz kabul oldu....
insallah en kisa zamanda isteyen arkadaslarimizada veriri rabbim...
senin tatilin nasil gecti canim???
doruk pasamiz nasil??
slm asuman cım nasıl sın bebiş ler nasıl hareketlerini hissede biliyomusun sen kaç haftalık oldun cnm benden 2 iki hata falan öncesin galiba biz iyiyiz bizim bebek sakin fazla hareket etmiyo arada kımıldadıgını hisset meye başladım.. halsizlik daha çok üzerimde sürekli bir uyku istiyorum işdahım da pek yok zayıfladım biliyomusun yeni yeni düzeliyorum karnımda pek yok benim herkez nie karnın yok diyo cnm biz amaliyatla mı dogum yaparız hiç sordun mu sen dokdora bazı kişiler bizim riskli olabileceginden amaliyat olur dedi ama ben de dokdora sordum herşey normal olursa normal dogum olur dedi senin dokdorun ne dedi :CüvCüv: sen nasıl düşünüyosun ben amaliyat düşünüyorum normal olsun diye bekleyip riskede atmak istemiyorum..:ecrin_bebek:
selam canim sagol bizde iyiz sükür bi sikintimiz kalmadi,canim ikimizin arasinda fark var benimki ikiz seninki tek,bu gidisle benimki amelyat olcak,ama ben senin yerinde olsam normal dogurmaya bakarim senin diger gebelerden hic bi farkin yok bence sadece tüp bebek yoksa herseyin diger hamile kadinlar gibi diye düsünüyorum ben ve aynisini osman hocada söyliyor....
cnm sorun ikiz yada tek degil benim merak ettim tüpbebek yaptıranlara dogumu amaliyatmı oluyo iyi olmana sevindim kımıldıyo larmı zuzularallah salık sıhhat versin cnm ken dine ii bak tmm :ecrin_bebek:
canim bence tüp yada normal gebelik fark etmiyor galiba dogumda sadece senin ahmile kalma yöntemin farkli yoksa bi farkin yokki,insallah normal dogum yapa bilsem,tabiki bu bende biraz zor ama insalllaaaaahhhhhhh,ya kipirdiyorlar ama ben his etmiyorum tam olarak cünkü benim bebisler daha cok sirtima dogru yaslaniyorlarmis :)) ama gecen derman bey babasina ilk tekmeyi atdi ))
kendine iyi bak...
Sena cım hoşgeldinnnn...............Doruk cukla ilk tatil iyi geçmiştir umarım............ ek gıda macerası nasıl gidiyo.............
senacim nurgülden haberin varmi???
ay cnm ben de hisset miyodum kıpırdamasını yeni yeni bişiler atıyo sanki bazen hissediyorum.. bi kaç güne konturole gitcem dokdora da sorcam amaliyat mı düşünü yo normalmi die cnm normal olması ii ama biz tüp bebek oldugu için her han gi bir tehlikeyi göze alamayız normal hamile gibi seyretsede herşey riske atma durumumuz yok normaldede sorun lar çıka biliyo dokdorda riske atmamak için amaliyat düşünür die düşünüyorum ben bu konuda birkaç dokdorla konuşdum onlar söledikleri büyük ihtimal amaliyat çünkü riske atma şansıyok ama tabi herşey normal gider se bu biraz bizim istegimize kalıyo hayırlısıyla işallah kucagımıza alırız cnm
seni amaliyat düşünür dokdor direk sanırım kaçıncı ayında olur 9 ayı dolduramazsın sanırım cnm dokdor zaman verdimi sana 7 aylık falan ken kucana alırsın sanırım :ecrin_bebek:
aybuka canim 7 aylik felan aliriz demedi doktorum ALLAH korusun 7 aylik daha cok kücük gerekirse sürekli yatarim yada hastaneye taburcu etdiririm kendimi ama dayana bildim kadar dayanirim....
Rabbim hakimizda hayirlisini verin.....benim doktorumun sadece dedi simdilik durumlar cok güzel insallah sonuna kadar böyle gideriz diyor...
aminnnnnnnnnn,inşallah allah razı olsun,herkese de bana da bol şanslar...tedavin hayırlı olsun canım............Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..............
kizlar selam kimsecikler yok???
Insallah hepiniz iyisinizdir??
benim bebisler son 1 haftadir felaket hareketleniler,benimle top oynuyorlar sanki kaydirigubbakcemile3 biri birakiyor digeri tekmeliyor,bunada sükürler olsun....
canım benim ya süperrrrr hihoyyyt artık yavrularınla karşılıklı iletişim halindesin çok şükür :Saruboceq: her tekme ANNNEEEE BİZ BURDAYIZ anlamına geliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek: bende heyecanla o tekmeleri bekliyorum alkisalkisalkis