- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
selam kizlar harika gecti ultrasonumuz bebklerim cok saglikliymis herseyler cok normalmi
Bi kizim bide oglum oluyor....
Asuman cığım, allah ne mutlu ki sana her 2 sevinci birden verdi, bu kadar uğraştın bekledin didindin, yüzün 2 kere gülecek. ne mutlu sana, darısı da diğer bekleyenlerimizin başına.. kendine çok ama çooookkkkkk iyi bakk
arkadaşlar merhaba,geçmişi okuyamadım.bebeğimi 8 haziranda kucağıma aldım.çok şükürler ikimizde iyiyiz.uzun zaman giremeyeceğim sanırım.herkes iyiydir umarım.
maşallah 2 nize de, tebrikler Sinem ciğim, adını ne koymuştun ??
arkadaşlar ben yazdıklarınızı okuyup tekrar çıkıyorum.yazacak malesef bişeyim yok.ben şu aralar gebelikte ve öncesinde kullandığım ilaçlardan dolayı biraz kilo almıştım.bir beslenme diyet uzmanına gidiyorum.4 hafta oldu ve 4 buçuk kilo gitti.sağlıklı bir şekilde.bir daha ki tüp bebek denememde sağlıklı ve formda bir anne adayı olarak gitmek istiyorum.işte 3 ay olacak neredeyse.bir 9 ay daha beklemem gereken bir süre var.o süreyi kendim için keyifli bir hale getirmeye çalışıyorum.yazda geldi.malum denizi güzel olan bir yerde yaşıyorum.içim acısada hayat devam ediyor diyorum.allahım benim yaşadığım acıları burada hiç kimseye yaşatmasın.yanlış birşeyler yazıp buradaki kimseyi ne telaşlandırmak,ne de üzmek isterim.birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.ben takipteyim ve çok iyiyim.umarım bende güzel haberlerle takrar aranıza katılacağım.herkesi çok öpüyorum.
NAyi cim
sen güçlü akıllı ve mutlu olmayı hak eden bir kadınsın.. Allah emeklerinin karşılığını versin en kısa zamanda inşallah !!!
Ben doruk ile mücadele halindeyim 7 aylık oldu , en kısa zamanda yazacağım şu aralar çok başım kalabalık. Sizleri öpüyorum