- 6 Ağustos 2009
- 1.656
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkdaşlar.herkesin iyi olmasını diliyorum.ben malesef diğer bebeğimizide kaybettik.bu çok çok zor bir acıymış.allahım kimseye yaşatmasın.anlatıp kimseyide üzmek istemiyorum.ama başından bu yana herşeyimizi sizlerle paylaştım.hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum.
merhaba arkdaşlar.herkesin iyi olmasını diliyorum.ben malesef diğer bebeğimizide kaybettik.bu çok çok zor bir acıymış.allahım kimseye yaşatmasın.anlatıp kimseyide üzmek istemiyorum.ama başından bu yana herşeyimizi sizlerle paylaştım.hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum.
sinemcim canim sagol ALLAHA sükür iyim bi agrim sizim yok sadece ellerimde uyusma var oda normal diyor doktor yoksa bi sikintim yok ALLAHA sükür,sen nasilsin bebis nasil??
merhaba arkadaşlar hepinizin bebişi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.benim bebişimde tüp bebek ve 36. haftadayız.doğum normalde olabilirse epudural istiyorum ama bebişimizide riske atmak istemiyorum çünkü sezeryan bebekler için normale göre risk taşımıyor.gerçi allaha emanet ama yine bu düşüncelerdeyim.sizinde fikirlerinizi alırsam sevininirm.
henüz doktorumla bu konuyu konusmadım ama ben sezaryen istiyorum.burada cogu arkadasımız sezaryenle dogum yaptı.normal yapan bi tek serenanesi biliyorum ben.gelınce onun da senınle paylasacagı seyler olabilir.
simdiden hayırlı dogumlar dilerim
iyiyim bende.artık ağırlaşıyoruz sanırım.memleketime annemin yanına gideceğim doğum için bu hafta sonu.(biraz erken ama oradaki dr'um erken gel dedi.bizim sıpa hep aşağıda duruyor.ne yapacağı belli olmaz:))Ellerimde benimde uyuşma olmuştu.normal diyor dr lar merak etme.Sen sıkıntıları ikiz olunca 2 kat fazla yaşayacaksın tabi.Aman sağlıklı olunda zaman geçiyor.İyi bak bebişlere ve kendine.
yesinler o sipayi :) aynisini doktorumda dedi canim ikiz olunca sikintilar iki kat olcak aman olsun yeterki bebislerim iyi olsun baska birsey istemiyorum,canim sende kendine cok ama cok iyi bak insallah herseyi kolaylikla atlatirsin..
Merhaba arkadaslar... Biz oglumla bugun aylik kontrolumuze gittik,yarin tam bir aylik oluyoruzda, oyle boyle zor zamanlarda geciyor su gibi akip gidiyor zaman.. Bir ay ne zaman olmus diyorum !?
Mama takviyesine gectim demistim sutumde sanki azalma var gibi geliyordu,4 gundur takviye yapiyordum 40-60 cc civarinda,bugun kontrolde oglumun tam 1 kilo aldigini gorduk. Cok sevindim cok iyi dediler. bilmiyorum belkide mama kullanmamda faydali olmustur . Ama sonucta hepsini mamadan almadiya ,sevindim demekki sutum yaramis oglusuma :)
Yanliz oglumun dilinin beyaz oldugunu soyledim,oda bakti ve ,ilac yazdi.Galiba anne gogusunden bebege bebektende,anne gogsune gecebiliyomus bu . Boyle birsey yasayan varmi ??