Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

cemrecik beni hergün şaşırtıyor artık kızlar. büyüyor gerçekten. bugün beni özlediğini hissettim. sarıldık öpüştük. çok tatlı, allaha şükür. sorunlarımızı da aşıyoruz artık çok şükür. birbirimizi tanıyoruz. tanıdıkça da kolaylaşıyor işimiz. 3. ayımız dolmak üzere. 88. günümüzü de tamamladık bugün...zemuszemus

selam ....içimde umut olduğunuz...benim hikayem benzer ama çok yeni olduğu için daha şaşırma aşamasındayım...ben hiç adet düzensizliği bilmem, kıllanma tüylenme bilmem...annem ikizdi, galiba anneminde 1 ikiz bebeğini aldırmıştı..bense ilk ay bebeğiyim doğal olarak problem aklımdan geçmedi...birgün normal kontrole gittiğimde söyledi doktor pko lu oldğumu...eşimle ayrı şehirlerde olduğumuzdan ve ikizmde çok istemediğimizden korunduk...bu senenin başına kadar....doktorumuz 6 ay deneyin dedi ama bu arada eşin sperm baktırısa iyi olur dedi....bu ayın başında verdik tahli,li...sayımız 15 milyon, ileri hızımız %5, morfolojimiz se %2, 2 hafta oldu sonucu alalı...eşim tahlil sonuçlarına bakmak bile istemedi... ben üzülecek diye bişi diyemedim...keçiboynuzu kaynattım içemedi...sadece doktora gitmeyi kabul etti...cumartesi ürologa gideceğiz... doktoruma sonuçları okuyunca aşılama deneyebilir dedi ama anladığım kadarıyla %10 şansım ve rahim filmi çektirmem lazım ki çok korkuyorum.... kafama direk tüp bebekmi denesem fikri geliyor...oda tek embrio artık....bana yardım edin ne yapsam benim için mantıklı olur? eşimin izin problemi var o tüp bebekte benim kadar çok mu gidecek artı ben pko luyum ve anladığım kadarıyla sürekli kontrol olmalıyım ama izmitte güvenilir bir yer bilmedğimden acaba izin alsam 15 gün yeterli olurmu? kafam çok karışık ve hiç bir şey bilmiyorum

arkadaşlar merhaba,bugün annemin yanına memlekete doğum için gidiyorum.çok sık giremeyebilirim.bebeği olan arkadaşlarıma allah kolaylık versin,benim gibi doğum için bekleyenlere kolay doğumlar,bebeğinin yolunu gözleyenlerede inşallah en kısa zamanda bebeklerine kavuşmayı diliyorum.Respiciğim sıradaki sensin allah yardımcımız olsun.Takip etmeye çalışacağım.Herkes kendine iyi baksın.

Sena... evet cok sukur atlattim,ne gunlerdi diyorum simdi kendi kendime :)) Kendimide motive etmeyi unutmuyorum,hic kasmiyorum kendimi, ne zama SIKILDIM alip bebegimi atiyorum arabasina gezdiriyorum, tremiz hava oksijen hem olguma hem bana cok iyi geliyor valla.. Zaten oglum uyumadigi zaman,huysuzluk ettigi zaman disari cikarinca hemen susuyor,ve uykuya daliyor ne hikmetse :)) Allahima sukrediyorum bu doneme denk geldik havalarda isindi disari cikmak sorun olmuyor,hatta hava gunesli guzel olunca bende zevk aliyorum acikcasi...

DOktor ilac yazdi,pamukcuk icin,onu kullaniyorum simdi gunde 4 defa insallah gecer,eger daha vahim olursa gogusu emmeyide reddebiliyormus bazi bebekler.. Canim temizlemeye calisiyorum,ama geceleri acikcasi birazcik useniyorum.. Yoksa sicak suyla pamukla siliyorum emmeden sonra ve once.

Ee sizler nasilsiniz,doruk beyle gezmelere cikiyormusunuz istanbulu cok ozledim bende gecen yil tup bebek icin ilk defa gitmistim,hayran kalmistim eminonu sirkecide otelde kalmistik,hergun balik yiyorduk galata koprusunde vaaay anam vaaay .. ne guzel oluyorduu yaa.. Tabi ben,heryeri gezemedim hamile oldugumu ogrendigimizde esim,biraz pimpiriklenmisti cok gezmeyelim diye.Benim yerimede gez sen kiz.. :)

Baby ,sagol canim atlattim hamd olsun. Zor donemdi insan hic gezmeyecek saniyor,hic bitmeyecek.. Ama geciyor,oglumda cok iyi kolik degil buyuk ihtimal cunki sadece mama takviyesi yaptigim zaman bi yarim saat 1 saat biraz huysuzlaniyor ama oda geciyor cok sukur...
Ee sen naptin sutun nasil oldu??? Bi aralar sende takviye yapiyordun,biraktinmi devammi? BIrde birsey soracagim,takviye yaptigin zaman gunde kac defa ve nasil yapiyordun ?? Ornegin ben,once emziriyorum her iki gogusumude,daha sonra 60cc mama takviyesi yapiyorum bazende sutum az oldugu zaman 90cc yapiyorum cunki bebegim artik 4 bucuk kilo,ve sanki daha cok emmek istiyor gibi..

Ya benim oglanda,cok tepki veriyor konustugumuz zaman. Surekli yzuume bakiyor sanki benimle konus anne der gibi,konustugum zamanda tebessumler saciyor etrafa :))) Cok hosuma gidiyor... Birde agu filan demeye baslasa tadindan yenmeyecek yani :)) Gece uykularimiz duzenli gece sadece 1 defa uyaniyor. karnini doyuruyorum biraz zor uykuya geciyor geri cunki 5 saat uyumus oluyor. Ama memnunum yani simdilik... Bugunden itibaren D vitamininede basliyoruz.... bu ayin 26.da tekrar kontrolumuz var,tam 40 mizi doldurmus oluyoruz yani. Bakalim kac kilo alacak boyu posu ne alemde olacak :)

Edut.... canim bende pkoluyum... Ustelik ben yilda sadece 3 defa adet goruyordum,hatta son yil hic gormedim diyebilirim. Bendede tuylenme killanma yoktu ama adet duzensizligi hat safhadaydi.. Doktora ilk gittigimde,yumurtaliklarimin sadece birinde 23 tane olgunlasmamis yumurta vardi digerindede ayni sekilde Burda once klomen tedavisi gorduk ilk 6 ay boyunca sonuc alamadik,yani bazen yumurtlama oldu bazen olmadi tup bebek icin,turkiyeye gittik tam tedaviye baslayacekken hamile oldugumu ogrendim... Acibadem hastanesinde,tedavi gorecektim oranin doc.doktoru bana dediki.. Zaten sizin durumunuz en kolay tedavi edilen durum dedi.. Yani canini SIKMA insallah hersey gonlunce olur. Spermlerle iligili pek bilgim yok,benim esiminki normal cikmisti. Ama ben yerinde olsam eger esinin spermlerinde cok problem yoksa,once asilama dene en azindan bir defa... Hem daha ucuz bi tedavi,hem senin icinde birden bire agir olmaz..

Genede sen bilirsin... bol sans diliyorum...

sağol canım beni endişelendiren eşiminde problemli olması...allah hayırlısını versin sağol kuzum

herkese merhabaa... kızlar yarın büyük gün sabah 8 de OPU :))) pazartesi ve salı günleri sabah 5:30 da evden çıktım ve hastane-merkez arasında koşturup durdum... sağolsun bu koşturmada doktorum ve danışmanımızda beni yalnız bırakmadı... e2 ve progesteron ölçümlerim yapıldı, yumişlerim kontrol edildi ve sonunda yarın sabah OPU ya karar verildi... benim tek embriyo transferi olayına nekadar çok üzüldüğümü bilen doktorum ( Altay Kartal ) herşeyin en doğrusu olsun diye ne yapacağını şaşırmış durumda :))) pazartesi beni sabah ve akşam olmak üzere iki defa kendisi kontrol etti ve sonrada birliklte merkez e gittik birde oradaki doktorum (Aret Kamar) kontorl ettii... neyseki verilen kararda mutabık kaldılar böylece hepimizin içi daha rahat etmiş oldu... embriyoloğumuz Faruk bey le de uzun uzun konuştum dün... yarından sonra başlayacak olan heyecanlı süreçle ilgili planlar yaptık... bugün de danışmanımız (Serdar bey) 3 defa aradı ve moral verdi... tabii hemşirelerimiz (Elena hanım) ve (Çiğdem hanım) OPU ya gelmeden önce yapmam gerekenleri dün uzun uzun anlatmalarına rağmen bugün tekrar aradılar ve tekrar hatırlattılar. ( makyaj yapmak, duş jeli kullanmak,parfüm ,oje ve buna benzer kozmetik içerikli herşey yasak) bu gece 12 den sonra hiçbirşey yemek içmek yok... kızlar okadar heyecanlıyım ki sabaha kadar yazabilirim burdan ama artık bitirmem lazım :))) yarın için bana yine bol bol dua edin olurmu... az olan yumişlerimden iyi kalite embriyolar çıksın inşallah... hepinizi öpüyorum ....

canım selam...

sana tavsiyem önce sen önce git iyi bir yerde rahim filmini çektir... aşılamada olsa tüp te olsa o filmi her durumda çektirmen lazım çünkü... ayrıca film hiçte öyle korkulacak bir film değil... muayeneden hiçbir farkı yok... bende çok korkmuştum giderken ne yaptıklarını anlamadan işlem bitti gitti... oyüzden hiç kafana takma sen onu... ikinci olarak ta araştır ve kendine iyi bir doktor seç...aşılamamı olur yada direk tüp mü olur önce doktorunla konuş bu konuyu... ama sen İzmit te doktor bulamıyorum ve fazla da zamanım yok direk tüp bebek düşünüyorum diyorsan , benim gittiğim merkezi sana rahatlıkla tavsiye edebilirm. önce telefonda görüşüp aklına takılanları sorarsın sonrada gelip yüzyüze görüşürsün...

kızlar bende varım aranızda babytwin inde dediği gibi bebişim için ilk kez (lucrin)ile göbüşümde minicik bir delik açtım dün akşam, rabbim bütün anne olmak isteyenlerin sonunu babytwin gibi görmeyi nasip etsin yazdıklarına çok duygulandım canım benim Allah cemre meleğin ve eşinle bir ömür huzur ve mulukla yaşamayı nasip etsin

tatlıkız hoşgeldin...

tedavin hayırlı olsun canım... inşallah ikimizde iyi sonuçlar alırız:ecrin_bebek:

edut ben merkezdeki danışmanım olan Serdar bey e sordum, İzmitte rahim filmi çektirilebilicek iyi biryer varmı diye...var ama makinaları çok iyi değil dedi... çektirmeye karar verdiğinde 1 günlük İstanbul a gelebilirsen benim çektirdiğim yere götürürüm seni... arkadaşım orada çalışıyor uygun fiyattan çektirebilirsin... istersen netten araştır bi bak sende... ismi Radyotom-Radyomar Fındıkzade makinaları çok iyi olduğu için hem net sonuç veriyorlar hemde hiçbirşekilde canın acımıyor. bende çok korkmuştum oyüzden seni çok iyi anlıyorum ama burası gerçekten çok iyi biryer...karar verirsen haberleşiriz canım...

canım hayırlı olsun OPUn :Ç))
evlatlarına bir adım daha yaklaşacaksın allah hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah.
bol şans ,

hoşgeldin :))
hayırlı lucrinler )))))
sonrasında da bol şans !

eşin sadece sperm verme aşamasında gidecek için rahat olsun
malesef tüm yük senin omuzlarında , erkekler duygusal kısmıbnı yaşıyor olabilirler ama ben çok sinir oluyorum bu ne kapris ne bir fiziksel yakşalım ne de bir ilaç hormon tedavisi görmüyorlar nedir bu bencillik bilemiyorum
kusuruma bakma seni kırmak istemem ama üzülüyorum kadınların bu kadar yıpranmasına. allah yardımcın olsun.

canım çok sevindim
elbette atlatacaktın analık kolay mı, daha evvel ana olduk mu ki hormonlarla bir çırpıda baş edebilelim.. ama güzel günler bekliyor sizleri, ah o gülüşler sabahları kalkınca bize bakıp gülümsemeler, beni al diye kollarını uzatmalar. vallahi sabahları için yaşıyorum şu an.. yoksam günün geri kalanında Doruk bey tam bir 2 ayaklı terörist oldu başıma. 2 dakka kucakltan inmek istemez, inse de mızıldanır .. ben artık burda çıok detayluı uzuzn uzun yazmıyorum blogda günlük tutuyorum . oradan da okuyabi,lirsiniz
hepinizi öperimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…