Sagol verdigin bilgiler icin masallah,ne kadar bilgilisin sen yaa.. Ben hicbirsey bilmiyorum,verdigin bilgiler benim cok isime yariyor gercekten,onun icin sana tekrar tesekkur ederim.
Ya sut konusuna gelince,kaynanamda moralimi cok bozdu. Kizim bu ac onun icin boyle agliyor baksana surekli araniyor diye basimin etini yedi,inan artik bagirasim geliyordu. Bende ee ozaman soyle ogluna mama alsin dedim, o sekilde aldirdim. Artik ben kendimde inanmaya basladim sutumun olmadigina onun icin dun ebeyi aradik geldi,ona anlattik boyle boyle galiba benim sutum yetmiyor cunki,bebek surekli agliyor araniyor. Oda yanimda bi emzir bakalim dedi,emzirdim sutun iyi gibi yutkunuyor bak surekli dedi. Hakikaten lik lik ses geliyor icerken.
Neyse sutu bi olcelim dedi,80 ml- 100ml arasi dedi... BUda bi bebegin 3 saatlik uykusuna yeterli dedi.
Birde ben yanlis emziriyormusum.. ben mesela sag gogsumu verdimya ilk,sonra sol. Birdahaki sefer hangi gogusle bitirdiysen ordan baslaniliyormus,ben tam tersini yaptim. Tekrar digerinden basladim dun ogrendimki yanlismis.. :)
Dun tam yapmam gerektigi gibi yapmaya basladim simdi,sutum dahada iyi sanki. Bi yattimi 4 saate yakin uyuyor... Tabi gaz olmazsa :))
Birsey daha soracagim,cok uzun oldu ama ...
Mesela emzirdikten sonra uyuyorya,kac saatten sonra uyandirmaliyim emmesi icin geri??? Burda 3 saat diyorlaer ama oda az gibi geliyor bana yaa..??