- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
S,nem cim göz korkutmak için değil sizleri de bekleyen şeye karşı toz pembe hayaller kurmadan hazırlamak için anlatıyruz biraz da.. en azından ben... Normal doğum hakikaten çok sağlıklı, şak diye 30 dak içinde süt geliyor mucizesi Allahın , üstelik hemen ayağa kalkıp yürüyorsun, eğilip kalkmada oturmada sorun yok yok da....... Benim gibi rutin dikişlerin üstüne bir de yırtığı olanlar için hayat öyle değil.. elbette nereden bilecektim, elbette yüzde kaç riskle bu komplikasyon bana denk geldi orası ayrı mevzu... Ama vardığım sonuca ve 3,5 aylık anne olarak hala doktorlara yırtık dikiş yara bilmem ne diye taşınan bir kadın olarak sizi uyarmak istedim. Ya bu risk size de denk gelirse sonra hiç bilmiyordum falan demeyin. Nurgül ün dediği gibi ben hiç korkmadım hatta nasıl normal doğum diye internetten bakmadım bile, vakti gelince gider doğururum diye gayet pozitiftim. Vakti geldi gittim 2 satte doğurdum riya gibiydi, acaip mutluyum kendimi süper dinç hissedyorum falan... 2-3 saat sonra uyuştucunun etkisi geçip de bacak arasındaki yanma ve sızıyı hissedince bir dakka dedim aaooaoao bir gariplik var..Meğer o hiç birşeymiş... Sonrasınıu boşvcerin sadece diyorum ki dikişlerim kolay kanmadı, yırtığım toparlanamadı..Benim bugünkü aklımla seçimim epidürel sezaryendi direkt..Ben asıl bu aklıılılığı yapan Nurgül ü tebrik ediyorum. Akıllı kadının akıllı kızını gelin alıcam zaten :)))))))))
Anneliğe gelinc, 1 gülüşüne tüm günümü unututrum, yorgunluklar biraz da yaşımız ilerlediğinden, iş yaşamından çıkıp tüp bebek savaşından çıkıp yorgun argın bu bayrağı devralışımızdan ..Yoksa herşey güzel herşey hala pozitif,
Nurgül üm senden bu ara 50 cc gelmesi garip değil bilakis normal .Şöyle ki :
1. ay sonu beher memden 30 cc
2. ay sonu beher meme 50 cc
3. ay sonu beher meme 65-75 cc
4. ay sonu beher meme 70-80 cc
5. ay sonu beher meme 75-90 cc
diyor kaynaklar..Yani sen 100 cc çıkartıyorsan eğer emzirirken daha ne olsun ? Ama her seferinde bunu çıkartamayabilirsin çeşme değil ki bunlar..Yanlız o Malt içeçeckleri inanılmaz ben 2-3 gündür içiyorum gene artmaya başladı, hey güzel allahım sen bizi çözümsüz bırakma !!
Anneliğe gelinc, 1 gülüşüne tüm günümü unututrum, yorgunluklar biraz da yaşımız ilerlediğinden, iş yaşamından çıkıp tüp bebek savaşından çıkıp yorgun argın bu bayrağı devralışımızdan ..Yoksa herşey güzel herşey hala pozitif,
Nurgül üm senden bu ara 50 cc gelmesi garip değil bilakis normal .Şöyle ki :
1. ay sonu beher memden 30 cc
2. ay sonu beher meme 50 cc
3. ay sonu beher meme 65-75 cc
4. ay sonu beher meme 70-80 cc
5. ay sonu beher meme 75-90 cc
diyor kaynaklar..Yani sen 100 cc çıkartıyorsan eğer emzirirken daha ne olsun ? Ama her seferinde bunu çıkartamayabilirsin çeşme değil ki bunlar..Yanlız o Malt içeçeckleri inanılmaz ben 2-3 gündür içiyorum gene artmaya başladı, hey güzel allahım sen bizi çözümsüz bırakma !!