Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kızlar hepinizi okudum
toprak bugün doğum yapmış olmalı .. umarım her ikisi de sağlıklı ve keyiflidirler..
bugun moralim bozuk ve de keyfim yok, Nesrin birkaçgün önce güzel haberi vermişti ve değerleri de çoğul gebelikti açık seçik..haftasonu şiddetli bir kanama ile bebekleri kaybetti. bugün kan değerleri ölçülmüş gayet düşük.. 5. denemesi idi ve buradan tanışıp arkadaş olduğumuz 6 kişi aylardır onu ve birbirimizi takip ediyorduk.. hepimiz çok umutluyduk bu seferden ilk defa hamileik belirtileri yaşadı ve sonuç pozitif gelmişti.. çok üzüldüm çok.. nasıl sevinç yaşadığını nasıl paylaştığımızı nasıl umutlandığımızı anlatamam.. arkadaşımın için acıyor ya ben bile hissettim ...tedavisi tutan arkadaşlar, bebeklerini kucağına alan arkadaşlar ne kadar şanslıyız, allah herkese versin gönlündekini bunu yaşamayan bilemez.. gerçekten üzgünüm...

toprakcığım inşallah kızını aldın koynuna şuan mışıl mışıl uyuyorsunuzdur... iyi olduğunuzu umut ediyorum...

senacığım canım benim... ben deçok üzüldüm şimdi... ne diyeceğimi bilemiyorum. allah yardımcısı olsun. allaha çok şükür, hiç yakınmayalım... çok öpüyorum herkesi...

kızlar hepınıze cok tsk ederım ALLAh hepnızden razı olsun dualarınızı eksık etmedınız ıcın..
Insallah cuma günü test günüm ve ALLAHIM kısmet ederse sıze güzel haberlerımı vercem....

asuman dualarım seninle bende kasım ayında tedaviye başladım allaha şükürler olsun başardık.umarım sende hayırlı haberler alırsın.sabırsızlıkla bekliyorum.:emir_bebek:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar yarın büyük gün sabah kan vermeye gıdecem,aslında cumartesı test günüm ama pazar almanyaya gerı döneceyım ıcın hemsırelerım cumada yapsak olur dedıler en azından gereken ıgnemı ve ılaclarımı burdan ala bılmem ıcın daha mantıklı...
benım hafıf kasık agrımdan baska bırsezım yok ne lekelenme ne akıntı hıc bır sey ALLAHIM ınsallah bu olumludur....
kızlar dua edın lütfen hepınızı öpüyorum...

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar yarın büyük gün sabah kan vermeye gıdecem,aslında cumartesı test günüm ama pazar almanyaya gerı döneceyım ıcın hemsırelerım cumada yapsak olur dedıler en azından gereken ıgnemı ve ılaclarımı burdan ala bılmem ıcın daha mantıklı...
benım hafıf kasık agrımdan baska bırsezım yok ne lekelenme ne akıntı hıc bır sey ALLAHIM ınsallah bu olumludur....

asumancığım bu kandil gecesinde allah isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun.Haberlerini bekliyoruz.Bu arada tüm arkadaşların Mevlüt kandili hayırlı olsun...

sinemcım canım cok tsk ederım ınsallah kurban oldum ALLAHIM ısteyen herkerse verır...

canım merakla iyi haberlerini bekliyorum allah yardımcın olsun arkadaşım

merhaba arkadaşlar.öncelikle bebeklerimin ikisininde kız olduğunu sizlerle de paylaşmak istedim.çok mutluyum.yalnız nazara geldim sanırım ki sol bacağıma komple çaydanlık kaynar vaziyette döküldü.bir haftadır o acıyla yaşarken ki kesinlikle ayağımın üzerine basamıyorum,dün kanama meydana geldi.ama bu sefer kanamam olunca hiç korkmadım ve oldukça sakin durdum.dr a agittik.çok şükür kızlarım iyi.kanama olması da normalmiş ve erken doğuma işaretmiş.bebeğin eşinin biri rahimin ağzını kapatmış ve o yüzden kılcal damar çatlamış.bol bol dua ediyorum allahıma.bebeklerime bişey olmasın diye.allahım onları kucağıma almayı nasib etsin.sizler de dualarınızı esirgemeyin.hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri.allaha emanet olun.

merhaba arkadaşlar.öncelikle bebeklerimin ikisininde kız olduğunu sizlerle de paylaşmak istedim.çok mutluyum.yalnız nazara geldim sanırım ki sol bacağıma komple çaydanlık kaynar vaziyette döküldü.bir haftadır o acıyla yaşarken ki kesinlikle ayağımın üzerine basamıyorum,dün kanama meydana geldi.ama bu sefer kanamam olunca hiç korkmadım ve oldukça sakin durdum.dr a agittik.çok şükür kızlarım iyi.kanama olması da normalmiş ve erken doğuma işaretmiş.bebeğin eşinin biri rahimin ağzını kapatmış ve o yüzden kılcal damar çatlamış.bol bol dua ediyorum allahıma.bebeklerime bişey olmasın diye.allahım onları kucağıma almayı nasib etsin.sizler de dualarınızı esirgemeyin.hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri.allaha emanet olun.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Dikkat et hareketlerine,inşallah kızların annesi ile kalmak için çaba gösterecektir.Hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin allah hepimize.

Canım senden sonrada sıra bana geliyor sanırım.Ama sen 100 den aşağı indin gün olarak arkadaşım:))Olsun bebeklerimize hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım.Gelip geçecek.

Haklısın canım Allaha şükürler olsun 28.haftayı da geride bıraktım.Bugünlere gelebilmek bile mucize benım için.yapı olarak pimpirikli olunca ve yaş da yolun yarısına gelince tüm korkular katlanıyor maalesef boshayallersmile

kızlar hepinizi okudum
toprak bugün doğum yapmış olmalı .. umarım her ikisi de sağlıklı ve keyiflidirler..
bugun moralim bozuk ve de keyfim yok, Nesrin birkaçgün önce güzel haberi vermişti ve değerleri de çoğul gebelikti açık seçik..haftasonu şiddetli bir kanama ile bebekleri kaybetti. bugün kan değerleri ölçülmüş gayet düşük.. 5. denemesi idi ve buradan tanışıp arkadaş olduğumuz 6 kişi aylardır onu ve birbirimizi takip ediyorduk.. hepimiz çok umutluyduk bu seferden ilk defa hamileik belirtileri yaşadı ve sonuç pozitif gelmişti.. çok üzüldüm çok.. nasıl sevinç yaşadığını nasıl paylaştığımızı nasıl umutlandığımızı anlatamam.. arkadaşımın için acıyor ya ben bile hissettim ...tedavisi tutan arkadaşlar, bebeklerini kucağına alan arkadaşlar ne kadar şanslıyız, allah herkese versin gönlündekini bunu yaşamayan bilemez.. gerçekten üzgünüm...

Nesrin arkadasımızı tanımıyorum ama yasadıklarını duyunca cok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun.inşallah bundan sonrasında hersey olumlu gecer.hani daha önce bahsettiğim kuzenım benden 2 yas buyuk 37 yasında ve 5 yada 6. denemesinde ilk defa hamile kalabildi demiştim ya haftaiçindeki kontrolde gebeliğinin üçüz oldugunu öğrendi. inşallah Nesrin için de böyle güzel haberler gelir
facebookta gördüm topracğın bebeğini şimdi. çok tatlıııı.... maşallah...

hadi bakalım bi bebişimiz daha oldu.maşallah ikisine de :nazar:
asuman dualarım seninle bende kasım ayında tedaviye başladım allaha şükürler olsun başardık.umarım sende hayırlı haberler alırsın.sabırsızlıkla bekliyorum.:emir_bebek:
Tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
-kızlar yarın büyük gün sabah kan vermeye gıdecem,aslında cumartesı test günüm ama pazar almanyaya gerı döneceyım ıcın hemsırelerım cumada yapsak olur dedıler en azından gereken ıgnemı ve ılaclarımı burdan ala bılmem ıcın daha mantıklı...

sanırım birkaç saat sonra sonucları öğreneceksin.inşallah güzel haberlerini alırız canım dualarımız seninle :Saruboceq:

canım benim yanık ağrısı cok fena olmalı.tekrar tekrar gecmiş olsun.keşke ev işlerinde sana yardımcı birini ayarlayabilsen.artık kendını yormaman gerek biliyorsun.
kızlarını ve seni Allah korusun,bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba.Biz Allaha şükür P.tesi saat11.09 da kızıma kavuştuk.Doğumum bir garip oldu.Büyük oranda epidural sezeryan son 5 dakika(kendimi çok kasmamdan dolayı) genel sezeryan oldu.İşin garibi genel sezeryanın etkisiyle kzıımı kucağıma aldığım anı hayal meyal hatırlıyorum , allahtan kameraya ve doğum fotoğrafçısının fotoğrafları var.Ama eşim her anı doya doya yaşadı, anlayacağınız bizim ki biraz garip bir doğum oldu.:-)) Ne olursa olsun dünyanın en güzel şeyini sağsalim kucağımıza aldık.Bebeğimi her emzirdiğimde kendimi ağlamamak için zor tutuyorum allaha çok şükrediyorum ve isteyen tüm arkadaşlarıma dua ediyorum.
Baby, Sena ve Respi güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sizi daha iyi anlıyorum Senacım ve Nurgülcüm.
Asuman inşallah güzl haberler almışsındır...

Arkadaşlar merhaba.Biz Allaha şükür P.tesi saat11.09 da kızıma kavuştuk.Doğumum bir garip oldu.Büyük oranda epidural sezeryan son 5 dakika(kendimi çok kasmamdan dolayı) genel sezeryan oldu.İşin garibi genel sezeryanın etkisiyle kzıımı kucağıma aldığım anı hayal meyal hatırlıyorum , allahtan kameraya ve doğum fotoğrafçısının fotoğrafları var.Ama eşim her anı doya doya yaşadı, anlayacağınız bizim ki biraz garip bir doğum oldu.:-)) Ne olursa olsun dünyanın en güzel şeyini sağsalim kucağımıza aldık.Bebeğimi her emzirdiğimde kendimi ağlamamak için zor tutuyorum allaha çok şükrediyorum ve isteyen tüm arkadaşlarıma dua ediyorum.
Baby, Sena ve Respi güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sizi daha iyi anlıyorum Senacım ve Nurgülcüm.

çok şükür iyi olduğunuza çok sevindim . her anının keyfini sür.. kokla, gül, eğlen , ağlamasından bile keyif alacak bir yan bulmaya çalış bugünler geri gelmiyor ve çok çok çabuk büyüyorlar.. allah bir ömür ayırmasın...fotosunu pek merak ettim şimdi Nurgül görmüş fb dan ben niee göremedim yaww :KK43:(

NAyi cimm geçmişler olsun, iyi ki bebilerde sorun yok..
Asuman cım hayırlşı haberlerini bekliyoruz..
Bebecan, Sinem , umarım siz de iyisinizdir..

Respi cim gözdemmm derslerin nasıl gidiyorrr

Allah bebeginizi saglikla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin ..

Sana ve esinee ...

Darisi bizlere nasip olsun insallahh ..

Toprak hayırlı olsun sağlıklı sıhatli büyütün inşallah.
Senacığım bende iyiyim kasık ağrılarım oluyor biraz.Minik Doruk nasıl iyisinizdir inşallah.
Asumanı bende merak ediyorum.Hayırlı haberlerle bekliyoruz.

Kızlar bebiş_asuman HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... allahım onun yüzünü dün güldürdü hepimizi sevinçten ağlattı onun canında şimdi bir can daha hayata ilk adımlarını attı allahım bizlerinde yüzünü güldürsün bu mutluluğu herkese yaşatsın. Kendisi nete giremediği için haberini sen ver dedi bende hepinize bu güzel haberi vereyim dedim sabahın ilk saatlerinde :))))))))

Kızlar bebiş_asuman HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... allahım onun yüzünü dün güldürdü hepimizi sevinçten ağlattı onun canında şimdi bir can daha hayata ilk adımlarını attı allahım bizlerinde yüzünü güldürsün bu mutluluğu herkese yaşatsın. Kendisi nete giremediği için haberini sen ver dedi bende hepinize bu güzel haberi vereyim dedim sabahın ilk saatlerinde :))))))))
yaaaa cok sevindimmmm.hayirli olsun bebis asumann..cok cok hayirli olsun...ne guzel bi haber yaaa..

X