- 26 Mart 2009
- 1.028
- 0
- 41
selam kizlar nasilsiniz???canlarim benim size bi sorum olcak ben inelerimi nerden vurayim???bana ya göbek yada kol dediler sizce hangisi daha iyi??ben ilk tedavimde esim göbekten vurdu hep ama kasiklarim cok agrimisdi ne önerirsiniz bana ....
babytwincim allah hayırlısı ile bebeğine kavuşmayı nasip etsin.tedavim ilk başladğında tanıdım seni.güzel yazıların hep içimi rahatlattı..heyecan içinde aldım hamilelik haberini.ne mutlu bana ki senin gibi ilk denememde 1 tane bebiş bana tutundu.bugün itibari ile 7+1 haftalık hamileyim.gerçi benim lekelenmelerim oluyo.hatta 2 gün önce biraz fazla bi kanama oldu ama doktorum kontrol etti ve önemli olmadığını söyledi.hatta daha önce göremediğimiz kalp atışınıda o vesile ile erken gördük.çok şükür.ama tabi korkuyorum yinede.umarım senin gibi sağlıkla son günlere gelebilirim.fazla yazamayabileceğini söylemişsin ama yine de habersiz bırakma bizi merak ederiz.tekrar hayırlı doğumlar.
senin adına çok sevindim , bu süreçte bolca dinlenip enerji toplaman gerek
gerçi çok da bişi kaçırmış sayılmazsın ekranlarda izlenecek hiçbişi yok maalesef
artık evde oldugun için mecburiyetten izdivaçseverler grubuna seni de bekliyoruz vereliniortak kaydirigubbakcemile3
Kızlar Bebeğimin cinsiyeti belli oldu.Oğlum olacak....
selam canım, nasılsın... çok mutlu oldum bebeğin büyüdü.. daha dün gibi heyacanlarını beraber yaşamıştık.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. darısı da başımıza olsun:)
selam kizlar nasilsiniz???canlarim benim size bi sorum olcak ben inelerimi nerden vurayim???bana ya göbek yada kol dediler sizce hangisi daha iyi??ben ilk tedavimde esim göbekten vurdu hep ama kasiklarim cok agrimisdi ne önerirsiniz bana ....
nurgül umarım sende iyisindir.heyecanla doğum haberlerini bekliyorum.ben gerçekten senin sayende cesaretlendim.çok şükür ilk denememde hamile kaldım.yazıların bizlere büyük moral.iyiki varsın.hatta tanımıyorum ama inan seni çok seviyorum.allaha emanet ol.
Senacım canım benim daha iyi olmana çok sevindim...Oğlunu 40 lamışsın hayırlı olsun , Doruk beyin sağlıkla 4 yaşını 24 yaşını da görürsün inşallah...Respinin dediği gibi gerek senin tecrübelerin gereksede Nurgülün tecrübeleri inanılmaz faydalı oluyor , ben de çok teşekkür ediyorum ve yazılarınızın devamını bekliyoruz kızımla bereber...Doruk beyde çok iyi kilo almış maşallah ona ...
babytwin canim nasilsin?ben lucrin kulanmiycakmisim bugün özgül hanimla telde konusdum,benim ankaraya gelis tarihim 31 ocak bildin gibi ama ineleri kulanmaya baslarsan benim en gec 25 ocakda merkezde olmam gerekyiormus bugün aradim iste özgül hanimi oda dedi egerki okadar gec geleceksem o ineler kulanma dedi...osman hocayla görüsüp beni ariycakti ama daha aramadi olmasa ben yarin ariycam...senin dogumada cok az kaldi nerde dogum yapcaksin canim??mayanin dogum hanesi sen gelene kadar hazir oluyormu?? ya insallah seni göre bilme firsatim olur merkezde.
senin yasadiklarin ve satirlara döktüklerin beni o merkeze itekledi ,insallah cemreyide orda görmek nasip olur...
hafza - respi- toprak- sinem- nayi- asuman- ve diğer arkadaşlar ..
ilerleyen hamileklerinizin sonlarına yakşaltınız kiminiz kimi cinsiyet bekliyor kimi daha yolun başında, kimi tedaviye başlıyor.. kızlar hepinizin güzel haberlerini merak ediyorum, inşallah sağlıkla huzurla tamamlanır hepsi..
arkadaşlar ben de sizler gibi tüp bebek le hamile kaldım.8. haftadayım.yıl başından beri lekelenmelerim kanamaya döndü.2 ve ya 3 günde bir oluyo.başına böyle bişey gelen varmı.doktorum kanama olursa dinlen dedi.ama koyu kahve rengi kanama önemli değil diyo.ben yinede korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
senacımmm... canım benim... aramızda olmana ve hepsinden önemlisi iyi olmana çok sevindim.... hoşeldin... boşver ya, evet kimseyi değiştiremeyiz... silip atamıyorsak katlanacağız bir şekilde... maşallah.. ne çabuk kırklandı bizim damat ya... zaman nasıl çabuk geçiyor...
gebelik sayfasındaki açacağın sayfanın müdavimi olacağım doğurur doğurmaz... haber ver topiği açınca... benim de salı günü belli olacak kesin tarih... bütün aile benden tarih bekliyor.. ona göre program yapacak herkes... cemre bize erken bir sürpriz yapmazsa tabii.. allah korusun... zormuş son zamanlar ama bitecek nasılsa kızıma kavuşacağım... babası da çok heyecanlı... özlemle bekliyoruz kendisini... bu kadar istenen bir bebek olmak kızıma neler katacak bakalım... şımarık mı olacak yoksa bunun kıymetini bilecek mi...
senacığım sen paylaşmak istediğini paylaş... kendini yorma... biz senin iyi olduğunu bilelim sana akıl danışalım daha ne isteyelim... yoksa hepimiz senin gibi geçeceğiz bu yoldan... ve herkes kendi doğrularını bulacak.. ama sen paylaşmak istersen zaten zevkle okuyoruz...
dorukcuğumu da öperim... cemrenin resmini göndericem ona doğar doğmaz... tanışsınlar bakalım...
çok öpüyorum.... Şeniz
Babytwin en geç 10 güne kadar doğum yapmış olacaksın inşallah...Çok heyecanlandım...Darısı başımıza ben de doğumdan korkmuyorum sadece kızıma kavuşmak için çok heyecanlanıyorum...Hep doğduğu anı omzuma koydukları anı hayal ediyorum...Allah hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla o günleri göstersin...
arkadaşlar ben de sizler gibi tüp bebek le hamile kaldım.8. haftadayım.yıl başından beri lekelenmelerim kanamaya döndü.2 ve ya 3 günde bir oluyo.başına böyle bişey gelen varmı.doktorum kanama olursa dinlen dedi.ama koyu kahve rengi kanama önemli değil diyo.ben yinede korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
yok güzelim ben de kayınvalide durumunu saladım zaten.. millet cahil diye yakınır ben de benimkinden fazla bilmiş ve eğitimli diye yakınıoorum ama dün gece siz de artık yavaş yavaş evinize gidin de biz ne kadar kendi başımıza yapabiliyoruz bir görelim dedim :))) nassı demişiim amaaaa kaydirigubbakcemile5
Gebelik bölmündeki topiği açar açmaz sizlere de yazıcam şekerler..orada toplaşmaya buluşmaya devam edelim ...
Cemre min fotosunu merakla beklioruzzzzz :CüvCüv: