Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Seranenes... Sen yazmaya devam et,valla hic SIKICI olmuyor aksine ben cok yararlaniyorum keyif aliyorum okumaktan. Tabi bazende uzuluyorum,insallah cabucak atlatir Doruk bebek butun olumsuzluklari sende daha rahat edersin insallah.. Allah herseyden once saglik sihhat versin ikinizede..

selam kizlar nasilsiniz???canlarim benim size bi sorum olcak ben inelerimi nerden vurayim???bana ya göbek yada kol dediler sizce hangisi daha iyi??ben ilk tedavimde esim göbekten vurdu hep ama kasiklarim cok agrimisdi ne önerirsiniz bana ....

Senacım o nasıl söz öyle,değil sıkılmak aksine senden ve Nurgülden çok yararlı bilgiler aldım, Allah razı olsun sizden demeliyim.
içinde oldugun hengamede bize yardım için vakit ayırıp tecrübelerini paylaştıgın için kendı adıma da tsk ederim a.s.
ne güzel bebeğin gelişmesi de iyiymiş kiloları almaya başlamış, inşallah en kısa sürede bu zor zamanların gececek oğlunla hayatın keyfine daha cok varacaksın.opüyorum seni ve Dorugu opuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz???canlarim benim size bi sorum olcak ben inelerimi nerden vurayim???bana ya göbek yada kol dediler sizce hangisi daha iyi??ben ilk tedavimde esim göbekten vurdu hep ama kasiklarim cok agrimisdi ne önerirsiniz bana ....

selam canım
baskılayıcı Lucrin iğnelerimi koldan olmustum ben. hormon iğnelerimi (gonal-f) göbekten vurulmuştum canım

baskılayıcı iğnelerse bahsettiğin bence koldan olabilirsin

Senacım canım benim daha iyi olmana çok sevindim...Oğlunu 40 lamışsın hayırlı olsun , Doruk beyin sağlıkla 4 yaşını 24 yaşını da görürsün inşallah...Respinin dediği gibi gerek senin tecrübelerin gereksede Nurgülün tecrübeleri inanılmaz faydalı oluyor , ben de çok teşekkür ediyorum ve yazılarınızın devamını bekliyoruz kızımla bereber...Doruk beyde çok iyi kilo almış maşallah ona ...

senacım yazılarını mutlulukla takip ediyorum.allahım oğlunun her zaman güzel günlerini görmeyi nasib etsin sana.bende çok şükür daha iyiyim.eşim biraz fazla üzerime titriyor tek derdim o.evde hapis hayatı.yorulurum felan diye hiç bir iş yaptırmıyor.misafir kesinlikle kabul etmiyor.7/24 başımda.bilgisayara bile oturmama izin vermiyor.şimdi alışverişe gitti de bende rahatladım biraz.15.haftamıza girdik çok şükür.20 ocakta tekrar kontrolumüz var.dr um herşey yolunda diyor binlerce şükür.iki tane bebeğimiz olacak allahım nasib ederse.allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah hergün dualar ediyorum.hamile arkadaşlarımın ve benimde kucaklarımıza almayı nasib etsin inşallah.kendine çok iyi bak.bebeğinide kokla benim için.

nurgül umarım sende iyisindir.heyecanla doğum haberlerini bekliyorum.ben gerçekten senin sayende cesaretlendim.çok şükür ilk denememde hamile kaldım.yazıların bizlere büyük moral.iyiki varsın.hatta tanımıyorum ama inan seni çok seviyorum.allaha emanet ol.

hepinize teşekkürler, hem iyi dilekleriniz hem desteğiniz için..elimden geldiği kadar sizlerle paylaşmaya devam ederim fırsatım oldukça...siz de kendinize dikkat edin , yolculuğun sonuna yaklaşanlar özellikle..

babytwincim allah hayırlısı ile bebeğine kavuşmayı nasip etsin.tedavim ilk başladğında tanıdım seni.güzel yazıların hep içimi rahatlattı..heyecan içinde aldım hamilelik haberini.ne mutlu bana ki senin gibi ilk denememde 1 tane bebiş bana tutundu.bugün itibari ile 7+1 haftalık hamileyim.gerçi benim lekelenmelerim oluyo.hatta 2 gün önce biraz fazla bi kanama oldu ama doktorum kontrol etti ve önemli olmadığını söyledi.hatta daha önce göremediğimiz kalp atışınıda o vesile ile erken gördük.çok şükür.ama tabi korkuyorum yinede.umarım senin gibi sağlıkla son günlere gelebilirim.fazla yazamayabileceğini söylemişsin ama yine de habersiz bırakma bizi merak ederiz.tekrar hayırlı doğumlar.

canımm benim... nasıl sevindim anlatamam... bebeişin hep seninle olsun... onu kucağına al, çok mutlu olun... yaşam sesini duymuşsun... inşallah sana annecim deyişini de duyarsın canım...
inşallah hep görüşürüz... sağlıcakla kal... opuyorumnanaktan

senin adına çok sevindim , bu süreçte bolca dinlenip enerji toplaman gerek
gerçi çok da bişi kaçırmış sayılmazsın ekranlarda izlenecek hiçbişi yok maalesef
artık evde oldugun için mecburiyetten izdivaçseverler grubuna seni de bekliyoruz vereliniortak kaydirigubbakcemile3

canım evet dinlenmeye ihtiyacım vardı... özellikle kafamın dinlenmesi... bebeğim ve biz dergisi ile bebekle ilgili kitaplar okuyorum.. daha önce pek fırsatım olmuyordu... izdivaçlara haftaya geçerim belki de... ohaoldumsmile

Kızlar Bebeğimin cinsiyeti belli oldu.Oğlum olacak....

maşallah sinemciğim... tebrik ederim.. sonunda öğrendik... erkek olmasına sevindim ben, forumda kızlar ağırlıktaydı... allah bağışlasın tekrar...öperim... olumunekankayizsmile

selam canım, nasılsın... çok mutlu oldum bebeğin büyüdü.. daha dün gibi heyacanlarını beraber yaşamıştık.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. darısı da başımıza olsun:)

canım evde yatıyorum artık ben... bel ağrım var pek hareket edemiyorum... ama iyiyim... evet canım test haberimi birlikte beklemiştik burada... beni yalnız bırakmadın... inşallah allah en kısa sürede bu duyguyu sana da yaşatsın... doğumda sen de aklımda olacaksın... çok öptüm... opuyorumnanaktan

canikom göbek diyorum... az acıyor hem... hç hissetmiyorsun... hem kendin de yapabilirsin...bol bol yumoş olsun inşallah...

nurgül umarım sende iyisindir.heyecanla doğum haberlerini bekliyorum.ben gerçekten senin sayende cesaretlendim.çok şükür ilk denememde hamile kaldım.yazıların bizlere büyük moral.iyiki varsın.hatta tanımıyorum ama inan seni çok seviyorum.allaha emanet ol.

iyiyim canım... hızlıca okudum cevap yazayım dedim... pek oturmaıyorum belimdeki ağrıdan dolayı... canım benim... ben de sizleri çok seviyorum... inşallah hep görüşürüz canım... bebeklerimizden bahsederiz... kaydirigubbakcemile2

Senacım canım benim daha iyi olmana çok sevindim...Oğlunu 40 lamışsın hayırlı olsun , Doruk beyin sağlıkla 4 yaşını 24 yaşını da görürsün inşallah...Respinin dediği gibi gerek senin tecrübelerin gereksede Nurgülün tecrübeleri inanılmaz faydalı oluyor , ben de çok teşekkür ediyorum ve yazılarınızın devamını bekliyoruz kızımla bereber...Doruk beyde çok iyi kilo almış maşallah ona ...

selam canım... iyisin inşallah... hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz... ne güzel birşey paylaşmak...:lepi:

babytwin canim nasilsin?ben lucrin kulanmiycakmisim bugün özgül hanimla telde konusdum,benim ankaraya gelis tarihim 31 ocak bildin gibi ama ineleri kulanmaya baslarsan benim en gec 25 ocakda merkezde olmam gerekyiormus bugün aradim iste özgül hanimi oda dedi egerki okadar gec geleceksem o ineler kulanma dedi...osman hocayla görüsüp beni ariycakti ama daha aramadi olmasa ben yarin ariycam...senin dogumada cok az kaldi nerde dogum yapcaksin canim??mayanin dogum hanesi sen gelene kadar hazir oluyormu?? ya insallah seni göre bilme firsatim olur merkezde.
senin yasadiklarin ve satirlara döktüklerin beni o merkeze itekledi ,insallah cemreyide orda görmek nasip olur...

senacımmm... canım benim... aramızda olmana ve hepsinden önemlisi iyi olmana çok sevindim.... hoşeldin... boşver ya, evet kimseyi değiştiremeyiz... silip atamıyorsak katlanacağız bir şekilde... maşallah.. ne çabuk kırklandı bizim damat ya... zaman nasıl çabuk geçiyor...

gebelik sayfasındaki açacağın sayfanın müdavimi olacağım doğurur doğurmaz... haber ver topiği açınca... benim de salı günü belli olacak kesin tarih... bütün aile benden tarih bekliyor.. ona göre program yapacak herkes... cemre bize erken bir sürpriz yapmazsa tabii.. allah korusun... zormuş son zamanlar ama bitecek nasılsa kızıma kavuşacağım... babası da çok heyecanlı... özlemle bekliyoruz kendisini... bu kadar istenen bir bebek olmak kızıma neler katacak bakalım... şımarık mı olacak yoksa bunun kıymetini bilecek mi...
senacığım sen paylaşmak istediğini paylaş... kendini yorma... biz senin iyi olduğunu bilelim sana akıl danışalım daha ne isteyelim... yoksa hepimiz senin gibi geçeceğiz bu yoldan... ve herkes kendi doğrularını bulacak.. ama sen paylaşmak istersen zaten zevkle okuyoruz...

dorukcuğumu da öperim... cemrenin resmini göndericem ona doğar doğmaz... tanışsınlar bakalım...

çok öpüyorum.... Şeniz

babytwin canim nasilsin?ben lucrin kulanmiycakmisim bugün özgül hanimla telde konusdum,benim ankaraya gelis tarihim 31 ocak bildin gibi ama ineleri kulanmaya baslarsan benim en gec 25 ocakda merkezde olmam gerekyiormus bugün aradim iste özgül hanimi oda dedi egerki okadar gec geleceksem o ineler kulanma dedi...osman hocayla görüsüp beni ariycakti ama daha aramadi olmasa ben yarin ariycam...senin dogumada cok az kaldi nerde dogum yapcaksin canim??mayanin dogum hanesi sen gelene kadar hazir oluyormu?? ya insallah seni göre bilme firsatim olur merkezde.
senin yasadiklarin ve satirlara döktüklerin beni o merkeze itekledi ,insallah cemreyide orda görmek nasip olur...

iyiyim canım iyiyim.. malesef maya bana yetişmedi.. bayındır hastanesinde oalcağım... şu sıra muayene için gidiyorum... ama o tarihe kadar doğurmuş olurum... hayırlısı canım... bol şanslar sana... inşllah görüşürüz... kaydirigubbakcemile

Babytwin en geç 10 güne kadar doğum yapmış olacaksın inşallah...Çok heyecanlandım...Darısı başımıza ben de doğumdan korkmuyorum sadece kızıma kavuşmak için çok heyecanlanıyorum...Hep doğduğu anı omzuma koydukları anı hayal ediyorum...Allah hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla o günleri göstersin...

hafza - respi- toprak- sinem- nayi- asuman- ve diğer arkadaşlar ..
ilerleyen hamileklerinizin sonlarına yakşaltınız kiminiz kimi cinsiyet bekliyor kimi daha yolun başında, kimi tedaviye başlıyor.. kızlar hepinizin güzel haberlerini merak ediyorum, inşallah sağlıkla huzurla tamamlanır hepsi..

teşekkürler serenanes,bizlerde senin yaşayıp öğrendiğin değerli ve çok taze olan bilgilerini merakla bekliyoruz.Oğlunla birlikte huzurlu ve sağlıklı günler sizin olsun.

arkadaşlar ben de sizler gibi tüp bebek le hamile kaldım.8. haftadayım.yıl başından beri lekelenmelerim kanamaya döndü.2 ve ya 3 günde bir oluyo.başına böyle bişey gelen varmı.doktorum kanama olursa dinlen dedi.ama koyu kahve rengi kanama önemli değil diyo.ben yinede korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar ben de sizler gibi tüp bebek le hamile kaldım.8. haftadayım.yıl başından beri lekelenmelerim kanamaya döndü.2 ve ya 3 günde bir oluyo.başına böyle bişey gelen varmı.doktorum kanama olursa dinlen dedi.ama koyu kahve rengi kanama önemli değil diyo.ben yinede korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba canım.aynı sorunu bende yaşadım.7.haftamda kanamam başladı.ve 13.haftaya kadar devam etti.hiç kesilmeden.ben haftalık iğne vuruldum ve sürekli yattım.dr umun tavsiyesiyle.hala iğnelere devam ediyorum.çok şükür şimdi 15.haftamızdayız.ne kanama nede lekelenme var.bende çok korkmuştum.bol bol dinlen.biraz sıkıcı oluyor yatmak ama bebeklerimize kavuşmaya değer diyorum.hep güzel şeyler düşün.kalbine kötü şeyler getirme.bebeğin seninle olacak inşallah.allaha emanet ol

senacımmm... canım benim... aramızda olmana ve hepsinden önemlisi iyi olmana çok sevindim.... hoşeldin... boşver ya, evet kimseyi değiştiremeyiz... silip atamıyorsak katlanacağız bir şekilde... maşallah.. ne çabuk kırklandı bizim damat ya... zaman nasıl çabuk geçiyor...

gebelik sayfasındaki açacağın sayfanın müdavimi olacağım doğurur doğurmaz... haber ver topiği açınca... benim de salı günü belli olacak kesin tarih... bütün aile benden tarih bekliyor.. ona göre program yapacak herkes... cemre bize erken bir sürpriz yapmazsa tabii.. allah korusun... zormuş son zamanlar ama bitecek nasılsa kızıma kavuşacağım... babası da çok heyecanlı... özlemle bekliyoruz kendisini... bu kadar istenen bir bebek olmak kızıma neler katacak bakalım... şımarık mı olacak yoksa bunun kıymetini bilecek mi...
senacığım sen paylaşmak istediğini paylaş... kendini yorma... biz senin iyi olduğunu bilelim sana akıl danışalım daha ne isteyelim... yoksa hepimiz senin gibi geçeceğiz bu yoldan... ve herkes kendi doğrularını bulacak.. ama sen paylaşmak istersen zaten zevkle okuyoruz...

dorukcuğumu da öperim... cemrenin resmini göndericem ona doğar doğmaz... tanışsınlar bakalım...

çok öpüyorum.... Şeniz

yok güzelim ben de kayınvalide durumunu saladım zaten.. millet cahil diye yakınır ben de benimkinden fazla bilmiş ve eğitimli diye yakınıoorum ama dün gece siz de artık yavaş yavaş evinize gidin de biz ne kadar kendi başımıza yapabiliyoruz bir görelim dedim :))) nassı demişiim amaaaa kaydirigubbakcemile5

Gebelik bölmündeki topiği açar açmaz sizlere de yazıcam şekerler..orada toplaşmaya buluşmaya devam edelim ...

Cemre min fotosunu merakla beklioruzzzzz :CüvCüv:

bakımmmmmmmmmmm kımler doğum yapmış.............serenmase dogdumu bebısın............baby senıun az kalmış masallhhh kım vardı baskaaaaaaaa.................ıyı bakın kendınıze

Babytwin en geç 10 güne kadar doğum yapmış olacaksın inşallah...Çok heyecanlandım...Darısı başımıza ben de doğumdan korkmuyorum sadece kızıma kavuşmak için çok heyecanlanıyorum...Hep doğduğu anı omzuma koydukları anı hayal ediyorum...Allah hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla o günleri göstersin...

evet en güzel an canım... senin de azkaldı toprakcım. ben dün rüyamda gördüm. gülümsüyordu. çok tatlıydı. rüyamda öyle görünce çok rahatladım.hihoyyyt

canım ben de sürekli değil ama ara arakanamalaryaşadım. ama bir sorun olmadı çok şükür. dikkatli ol ama, bol bol dinlen. ultrasonda bir sorun yoksa endişelenme. kendine iyi bak.kaydirigubbakcemile

yok güzelim ben de kayınvalide durumunu saladım zaten.. millet cahil diye yakınır ben de benimkinden fazla bilmiş ve eğitimli diye yakınıoorum ama dün gece siz de artık yavaş yavaş evinize gidin de biz ne kadar kendi başımıza yapabiliyoruz bir görelim dedim :))) nassı demişiim amaaaa kaydirigubbakcemile5

Gebelik bölmündeki topiği açar açmaz sizlere de yazıcam şekerler..orada toplaşmaya buluşmaya devam edelim ...

Cemre min fotosunu merakla beklioruzzzzz :CüvCüv:

iyi yapmışsın canikom.. tabii ya biraz da başbaşa kalın... bu hem bebeğe hem sana iyi gelecektir... bekliyoruztopiğin linkini..

benim yarın muayene var, yazarım size... hepinizi öpüyorum... Şeniz

X