Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

yaaa kızlar bebişin odasını resimlerinizi faceden gösteriyorsunuz bende merak ediyorum yaaa özelden atıcam face adresimi ama özel beni kabul etmiyo ( daha çok yorum yapmam gerekiyormuş siz bana yazarmısınız

babytwin bütün hikayeni okudum... tüp bebek sürecini bukadar pozitif geçirebilmiş olman gerçekten takdir edilecek bir durum. Cemre bebeğe hayırlısıyla kavuşman için artık bende sana dua ediyorum. Bende kısmetse Ocak ayında ilk aşılamamı yaptırıcam. Benim sorunumda rahim duvarının gerektiğinden daha ince olması... birde eşimde azda olsa morfolojik bozukluk var. Ben bu sayfanın uğurlu olduğuna inanıyorum :)) maşallah anne sayısı oldukça fazla :)) umarım benim içinde şans olur ve ilk aşılamamda bende anne olurum. Pozitif düşünce tarzı tedavinin çok büyük ve önemli bir kısmı bence. Okuduklarımla sayenizde moralim ve güvenim yükseldi.Hiç tanımadığım insanlardan bukadar destek alabileceğim aklıma gelmezdi... hepinize çok teşekkür ediyorum. Hamilelerin duası kabul olur benim içinde dua edermisiniz. Artık bende eşime ve aileme güzel haberi vermek istiyorum. ılk bebek ve ilk torun olucak inşallah, herkes heyecanla bende haber bekliyor...

canim insallah allah gönlünce verir senin yasadin duyguyu bende yasadim bu sayfayi okudumda vede babytwininin yasadiklarindan dolayi onun tedavi gördü merkeze karar verdim insallah benide mutlu bi sekilde evime geri yollar osman hocam

sağol asumancım Allah hepimize yardım etsin. herzaman şöyle dua edelim bence... Allah hayırlısıyla en kısa zamanda anne olmayı kısmet etsin bizede ama kısmetimiz uzaksa dayanma gücü ve sabır versin...,

benim henüz ilk aşılamam olucak ama çok umutluyum. ınşallah umutlarım gerçek olur. seninde umutların gerçek olsun canım.

amin canim cümlemizin dilekleri kabul olsun rabbim en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin hepimize....

bu arada arkadaşlar büyük bir ihtimalle yarın hastaneye yatıcam..........minik kızımdan ve benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen........

ayyy sıra bana geliyooooooo... ya hafza sen şimdi kızını kucağına almışsındır... inşallah iyisinizdir... senin kızınla birlikte kızların toplamı 6 oldu.. erkekler 2.... sayfada 8 bebek doğdu... maşallah hepsine... :lepi:

yaaa kızlar bebişin odasını resimlerinizi faceden gösteriyorsunuz bende merak ediyorum yaaa özelden atıcam face adresimi ama özel beni kabul etmiyo ( daha çok yorum yapmam gerekiyormuş siz bana yazarmısınız

sevgili ayşe ve sevgili arminas...

sayfamıza hoşgeldiniz... burada bir çok anne adayı var... onlar da çok ısa süre öncesine kadar, tedavi hikayelerini anlatıyordu birbirlerine... sizin geçtiğiniz yollardan geçti hepsi de... ama bakın çok şükür, herkes bir bir hamile kaldı önce, şimdi de bebeklerine kavuşuyorlar... pozitif düşünce, merkeze güven ve anne olma isteği ve buradaki güzel paylaşım ortamı ile bence sizler de bebeklerinize kavuşacaksınız... sormak istediğiniz birşey varsa her konuda yardımcı oluruz... hepinize bu güzel süreçte başarılar diliyorum... Allah yolunuzu açık etsin... kucakalrınızı bebeişlerle doldursun... sevgiler... :lepi:

bu arada arkadaşlar büyük bir ihtimalle yarın hastaneye yatıcam..........minik kızımdan ve benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen........

canım ben bu satırları yazıyorum ama muhtemelen zaten kızımızı kucagına almıssınıdr :1hug:
dualarımız her zaman sen ve bebeğinle :Saruboceq:
Allah ikinize de sağlıklı sıhhatli güzel günler yaşamayı nasip etsin,kızının şansı bol olsun inşallah

canım hastaneden bana verilen fiyatları mesaj olarak atarım sana

dediğim gibi benim fazla zamanım olmadı arastırmak için.o yuzden bu konuda cok yardım edemem.2 doktordan referans aldım tesadufen ikisi de aynı doktor ismi verince ya Allah dedim gözümü kapayıp daldım olaya.ben genel olarak memnun kaldım sonucta bana istediğim şeyi hamileliği yaşattılar.ama aynı merkezden yanıt alamayanlar da var.

sana soyliyebilecegim en önemli şey bayanda değil de eşlerinde sperm sorunları olanlar için doktor kadar önemlisi işin laboratuar kısmı bence.en kaliteli sperm ve yumurta seçilemedikten sonra transferi yapıcak olan doktor ne kadar iyi olursa olsun, sonuç alınamıyor.doktorla birlikte embriyologu da nerenin iyiyse oraya git derim.

Son düzenleme:

ay sen böyle deyince nedense ben de heyecan yaptım hihoyyyt
Cemreye hoşgeldin diyeceğimiz güne hayırlısıyla çok az kaldı

zaman geçmiyor derken yolu yarılamısım aynı yaşım gibi, günler bir şekilde geçiyormuş cidden a.s

Nurgülcüm Senayla birlikte; ben de dahil pek çok kişiye pozitif enerjinizi yolladınız.iyi ki varsınız,içimden geldi kabul edin lütfen a.s.

Son düzenleme:

hoşgeldin arminas :1hug:
ne güzel dua etmişsin,bunun üzerine denecek bir şey yok cidden a.s
hepimiz zor bir yola girdik,çoğu zaman bizi üzecek şeyler de yaşadık ama önemli olan her durumda şükretmeyi bilmek ve sabretmek.
inşallah rabbim en kısa sürede kucaklarınızı bebeklerle doldursun :Saruboceq:

haklısın canım, ben de yolu yarıladığımda çok tuhaf olmuştum doğrusu... inşallah cinsiyetini öğrenirsin ve renkli hayaller kurarsın... canım çok teşekkür ederim şımartıyorsunuz bu güzel mesajlarınızla, cemre de şımarık bir kız olucak ondan korkuyorum... opuyorumnanaktan yeni yılın en güzel hediyesi olucak bana kızım.... onu heyecanla bekliyoruz... :lepi:

ayyyy yerim sizi ben..
pozitifçiler kulubü !!
hafzam belki de su an evladını emziriyor, inşallah en kısa zamanda gelir ve iyi haberlerini verir.. taze annemiz darısı bekleyen herkesin başına..
respi cim sana ve nurgül e de çok az kaldı..sonra Toprak var... kızlar hepinizin iyi haberlerini almak için sabırsızlanıyorum.şaka maka beraber bayağı yol katettik biz sanal manal, arkadaşlık baki :)))

Yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, allah bize nasip etti size de en kısa zamanda beraberinde kısmetleriyle birlikte sağlıklı evlatlar nasip etsin..Doğuma giden annnelere isimlerinizi söylemelerini tavsiye ederim ben yaptım listeden 4 kişi hamile :)))

respi cim iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Serenanes bu bahsettiğin olayı başkalarından da duydum ben :))) babytwin senden rica ediyorum doğuma giderken benim adımıda söylermisin... belki benim bebişlerim Cemre bebişin sesini duyar da gelirler :)))

Bu arada sanırım hafza arkadaşımız doğum yapmış onuda tebrik ediyorum :))) Allah bebişiyle birlikte sağlıklı ve gönlünden geçen herşeyin gerçek olduğu bir ömür nasip etsin. babytwin senin doğumun tam olarak nezaman? yazılarının hepsini okudum ama bu detayı kaçırmışım üzgünüm

günaydin kizlar,ya kizlar moralim cok bozuk esim sperm testi yaptirmisti sonucunu dün osman hocaya göstermis harektli spermler cok düsükmüs aceba onu tedavi yaparken farkli bi sekilde güclendire bilirmi????

canım nasılsın? Doruk bebeğin muayenesi nasıl geçti? tosuncuk olmaya başladı mı? o da sen de iyidir inşallah...

senacığım ben buraya ilk yazmaya başladığım günlerde yanımda seni buldum... hala da kopmadık, allah ayırmasın...

ben epidural olacağım için uyanık olacağım kızlar, o arada bildiğim bütün duaları okumayı düşünüyorum. sizlerin de adını dile getiririm... sıkı bir liste oluşturmaya başlıyorum. listemin başında Asuman kardeşim var... :lepi:

Son düzenleme:

arminas seni de listemin ikinci sırasına yerleştirdim... canım benim 3-4 haftam var daha... tabii belli olmaz heran da olabilir.. haftaya muayene olacağım aşağı yukarı belli olur... zaten bruadan takip edersin... muhtemelen 20 Ocak civarı olacak...sayılı çabuk geçer derler... inşallah sizlere uğurlu gelir bebeğim...

günaydin kizlar,ya kizlar moralim cok bozuk esim sperm testi yaptirmisti sonucunu dün osman hocaya göstermis harektli spermler cok düsükmüs aceba onu tedavi yaparken farkli bi sekilde güclendire bilirmi????

canım neden üzülüyorsun, zaten bir sorun olduğunu biliyordunuz, böylelikle sorunu tesbit etmiş oldunuz. bu tür durumlarda macs tekniği uygulanıyor maya'da... zaten osman hoca da önermiştir. eşin sigara içiyorssa hemen bıraksın ya da azaltsın... biz çok faydasını gördük. bizde de aynı sorun vardı canım... endişelenme.. tabii ne akdar düşük, morfoloji kaç? önemli bunlar da... sperm varsa sorun yok, sorun varsa da ileri seçme teknikleri ile çaresi var... kaydirigubbakcemile

kızlar dün mothercare'e gittim... % 50 indirim var bütün eski sezon ürünlerde... hastane çıkışları ve çıtçıtlı badilerde de.. ben e-bebekten almıştım... yoksa mothercareden alırdım hem çok uygun hem de çok güzeller... almayanlar için bilginiz olsun... ben de senacığımın uyarısı üzerine önlük sayısını artırmakla yetindim... diğerleirnde aklım kaldı valla.... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…