teşekkür ederiz canım... evet canım açık renk güzel oluyor... hem dinlendirici hem de dekorasyon anlamında daha kolay... siz de güle güle güzel günlerde kullanın.
canım ben 5 tane takım aldım. 1 tanesi tulum, diğerleri senanın da dediği gibi alt üst ve uzun kollu çıtçıtlı badilerden aldım. bir tane cıbın ve alt çamaşır var. sadece hastanede giydirmeleri için onu vereceğim ve tulumu. sonrasında evde çıtçıtlı badi ve alt üst takımalrını giydireceğim. 5 yeter diye düşündüm, yine hoşuma giderse alırım ve senanın da dediği gibi hediye gelir muhakkak... almasam ya da hediye gelmese de yeter bence 5 takım. zaten çok çabuk büyüyecekler. çok da fazlasına gerek yok bence... ben biraz da 6, 9 ve 12 ay için aldım. ayrıca 5 çorap, 4 eldiven, 4 bere, 3 önlük, 3 tane nevresim, 2 banyo havlusu, 4 tane de battaniyesi ve çok sayıda örme yelek, hırka ve patiği var... şimdilik bu kadar yeter diye düşünüyorum... sadece bir uyku tulumu almayı düşünüyorum. yorganı pek tavsiye etmiyorlar, uyku tulumu ile uyuyacak ilk bir iki ay... :asigim: bu kadarı bence ne az ne çok... hediye gelenler de bonus olacak işte... :lepi: