- 6 Ağustos 2009
- 1.656
- 0
- 44
aaa yazdım ya ayol listemin başında asuman kardeşim var diye... hihoyyyt
Babytwincim ne güzel demişsin mutlu bir çocuk olsun kızım diye...Dün de biz 2 avukat ve 1 psikolog arkadaşla bu konuyu konuştuk.Bizler başarının bize daha çok sevgi, mutluluk getireceğini düşündük hep ailemiz başarılı olunca bizi daha çok seveceğini düşündük diye...Aslında ailelerimizin bizi başarılı olduğumuz için değil onların çocuğu olduğumuz için sevdiğini unuttuk dedik...Tabi ailelerimizin kendi ailelerinden bu şekilde görmüş olması nedeniyle çok sevgi sözcükleri söylemediklerini yaptıkları fedakarlıklardan bizim onları ne kadar sevdiğimizi anlamamızı beklediklerini konuştuk...Ve ben bebeğime sevgi sözcükleri söylemekten çekinmemeye ve hatta sevgiden şımarmış bir bebek yetiştirmeye karar verdim...İnşallah kızım koşulsuz sevgi ile yetişmiş bir birey olacak...
canim benim respi ne güzel bi rüya gördün insallah en kisa zamanda o rüyan gercek olur vede sende o sekilde bebisini sarip koklarsin.
Seninde yeni yillin hayirli olsun canim
canım sen de moralini yüksek tut lütfen
sen de biliyorsun ki tedaviye başlayabilecek olman bile şükretmek için yeterli sebep a.s
güzel dileklerin için tesekkur ederim canım :1hug:
Tüm Arkadaşlarımın Yeni yılını kutlar,eşlerimiz ve bebeklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu,barış dolu nice yıllar dilerim.
takvimim 20+2 yi gösterirken nihayet bişey karnımı tekmeledi :kedi:
dün geceyarısı birden gözümü açtım. üstüne yatmışım sanırım sol elim bilekten itibaren uyuşmuştu,hissetmiyordum resmen.
neyse kan akışı gitsin diye kolumu aşağı sarkıttım ki o ne!
üst üste göbeğimin sol tarafından bişi beni habire yumrukluyo.ama öyle böyle değil
yatış pozisyonumdan rahatsız olduğu için sinirlendi sanırımklava:
kendisiyle ilk iletişimimizi daha duygusal olur diye hayal etmiştim oysaki akannehir
Arkadaşlar bebek arabası markasında bebeklerin parmaklarına zarar veren iki markadan bahsedilmişti ama ben markalarını atlamışım.Hatırlayan varmı.
aaaa çok dikkat etmen gerekiyo canım ama çok gzl yaaa bende ilk oynamaya başladığında çok korkmuştum kafasını hissediyordum zaten netaraf kayarsa kaysın okşadığımda ise tekme ile karşılık veriyorduimşallah en kısa zamanda bebeişini kucağında seversin