Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

toprakcığım evet işte ben de onu demek istedim... ben başarılı olarak ailemin dikaktini çektiğimi düşünür, o zaman beni daha çok sevecekelrini düşünürdüm... bence de sevgimizi esirgemeyelim bebeklerimizden.. en güzel eğitim sevgi bence... :lepi:

son 10 senedir içimdeki bebek özleminden dolayı rüyalarımda arada sırada da olsa bebek görürdüm ama hep kundakta olurdu.bezlere sarılı bişeydi işte, hep karanlıktı , yüzünü bile seçemezdim ...

dün ilk defa rüyamda pembe tombul yanaklı,minik elleri olan şirin bir kız gördüm.bebeğin koca yanaklarına yüzümü bastırdım, sonra boynunu kokladım. orada kaldım bir süre...
sonra saçlarımda minik parmakların dolaştıgını hissettim öyle güzeldi ki
hafızama kazımak için uzun bir sure yataktan kalkmadım,gözlerimi sımsıkı kapattım, aynı sahneyi defalarca ama defalarca başa sardım izledim.

hepimiz zor bir yoldan yürüdük, inşallah bu yolu güzelce tamamlarız
Rabbim yeni yılda sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavusturur :Saruboceq: ; doğum yapan arkadaslarımıza da yeni yıl sağlık,mutluluk ve huzur getirir inşallah

bebek isteğiyle tedavilerine başlayan yada başlayacak tüm arkadasların da dilekleri yeni yılda kabul olsun .Rabbim onlara da evlat sevgisini en kısa zamanda yaşatsın inşallah,dualarımız hep sizinle :Saruboceq:

2010 hepimiz için hayırlı olsun ...
HERKESE MUTLU SENELER a.s.a.s.a.s.

canim benim respi ne güzel bi rüya gördün insallah en kisa zamanda o rüyan gercek olur vede sende o sekilde bebisini sarip koklarsin.
Seninde yeni yillin hayirli olsun canim

canim benim respi ne güzel bi rüya gördün insallah en kisa zamanda o rüyan gercek olur vede sende o sekilde bebisini sarip koklarsin.
Seninde yeni yillin hayirli olsun canim

canım sen de moralini yüksek tut lütfen
sen de biliyorsun ki tedaviye başlayabilecek olman bile şükretmek için yeterli sebep a.s
güzel dileklerin için tesekkur ederim canım :1hug:

canım sen de moralini yüksek tut lütfen
sen de biliyorsun ki tedaviye başlayabilecek olman bile şükretmek için yeterli sebep a.s
güzel dileklerin için tesekkur ederim canım :1hug:

biliyorum canim moralim gayet yerinde ALLAHA sükür insallah yeni yill hepimizin icicn hayirli olcak

Tüm Arkadaşlarımın Yeni yılını kutlar,eşlerimiz ve bebeklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu,barış dolu nice yıllar dilerim.

Küçük meleklerinizle birlikte 2010 'u
sağlıklı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle.ıyi seneler...

Arkadaşlar hepinize mutlu Yıllar diliyorumm... yeni yılda hepimizin gönlünden geçen dilekler gerçek olsun... hepimizin kucağı bebişle dolsun :))))

canım arkadaşlarım.hepinizin yeni yılını kutluyorum.umarım bu yıl gönlünüzden geçen tüm dilekleri getirir.mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.iyiki varsınız.

yeni yillin ilk sabainda ilk günaydin demek bana kismetmis ,insallah hamilelik haberimide vermek kismet olur bana....

kizlar selam ben yarindan sonra 1 hafta yokum aylemin yanina gidiyorum insallah ben gelene kadar bir sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hamisler olur hepiniz öpüldünüz

kızlar ben de yeni yılınızı kutlar, hepinize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim... evlerimizden bebek sesleri eksik olmasın... :ecrin_bebek:

takvimim 20+2 yi gösterirken nihayet bişey karnımı tekmeledi :kedi:

dün geceyarısı birden gözümü açtım. üstüne yatmışım sanırım sol elim bilekten itibaren uyuşmuştu,hissetmiyordum resmen.
neyse kan akışı gitsin diye kolumu aşağı sarkıttım ki o ne!
üst üste göbeğimin sol tarafından bişi beni habire yumrukluyo.ama öyle böyle değil

yatış pozisyonumdan rahatsız olduğu için sinirlendi sanırım klava:
kendisiyle ilk iletişimimizi daha duygusal olur diye hayal etmiştim oysaki akannehir

Son düzenleme:
Arkadaşlar bebek arabası markasında bebeklerin parmaklarına zarar veren iki markadan bahsedilmişti ama ben markalarını atlamışım.Hatırlayan varmı.

aaaa çok dikkat etmen gerekiyo canım ama çok gzl yaaa bende ilk oynamaya başladığında çok korkmuştum kafasını hissediyordum zaten netaraf kayarsa kaysın okşadığımda ise tekme ile karşılık veriyordu imşallah en kısa zamanda bebeişini kucağında seversin

Arkadaşlar bebek arabası markasında bebeklerin parmaklarına zarar veren iki markadan bahsedilmişti ama ben markalarını atlamışım.Hatırlayan varmı.

selam canım
sadece Maclaren adlı firmayı duymustum
ben bu markayı almayı düşünmüyorum ama olayla ilgili firma açıklama yazısı yapmıs bilgi amaçlı aşağıya kopyalıyorum:

Baston puset tipindeki bebek arabalarının açılıp kapanması esnasında çoçukların arabayla temasından kaynaklanabilecek kaza risklerini azaltmak amacıyla maclaren amerika distribütorü 'gönüllü bebek arabası bilgilendirme programı (Maclaren usa product recall programme) adı altında bir bildiri yayınlamıştır. Bu program ile bebek arabalarının birleşme yerindeki menteşelere koruyucu menteşe kılıflarının dağıtımı ve kullanımının yaygınlaşması amaçlanmaktadır

ben korkmadım da sanırım bizimki annesinden korktu a.s
canım çok tesekkur ederim güzel dileklerin için :1hug:
aynı şekilde ben de sana sağlıkla,mutlulukla dolu yeni bir yıl diliyorum,her sey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…