Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canim sagol tesekür ederim,evet bak cok haklisin ,felaket heycanliyim,dedin gibi lucrinden sonra asil hersey basliyor insallah rabbim bizlerede tatirir o sevinci....

tsk ederim toprakcım cidden çok rahatladım şükürler olsun sorunsuz geçti a.s

evet ya hala göstermedi bizimki naapalım hayırlısı :sm_confused:
bu demektir ki bir süre daha hayallerimi renksiz kurmaya devam edicem,
pembesiz ve mavisiz yani unisex kaydirigubbakcemile3

bebeği de doktorumu da çikolatayla (valla rüşvet deildi sadece ufak bi yeniyıl hediyesiydi dr.uma naniknanik ) kandırmaya calıstım canım ama olmadı işte hala bilmiyorum cinsiyetini :1rolleyes:

uzman tv aklıma gelmemişti doğru diyorsun, oradan yardım alıyım
tskler Nurgülcüm,bugunden itibaren dersimi çalışmaya baslıyacagım :hulya: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

güzelim tek bir eksiğin var...3 önlük resmen yetersiz biz günde 3 önlük kullanıyoruz :)) bol miktar kusunca evlatlar önlük yetiştiremezsin ... 10 sayısına tamamla sen bence onu... mothercare den alma. chicco da yandan çıtçıtlı olanlarından al , onlar hem daha geniş ve büyük hem de bebeğin başını sıkmıyor..

hastane önlüğü iyi fikirmiş, her hastanede olur mu acaba? ben alayım canım yanıma fazlasıyla ihtiyaç olursa kullanırım bakalım. teşekkürler tecrübeli anne... kaydirigubbakcemile

her hastanenin var canım hani şu ameliyata alırken giydirdikleri mavi önlükler ...

yenidoğanlar ilk 25-30 gün giyiliyor , doruk şu anda yenidoğanları limitle kullanıyor, 1 aftaya kalmaz 0-3 lere geçicez..bence 3 adet yenidoğan alın ne olur ne olmaz ..ama hepsi o kadar...

valla kendi travmamı gene yaşadım..telefonumu ver Nurgül bir şey soracaksa arasın, veya mail atsın ben de yardımcı olmaya çalışayım...

toprakcim sagol canim insallah güzel haberide vercem sizlere...

haydi asuman hepimiz kutlmanı da görürüz inşşallah yolun açık olsun

respi cim alla h sonuna kadar başka stres vermesin sana ne diyeyimm tahmin edebiliorum ne kadar gerildiğini..artık güzel şeyler düşün caanım benim ..

off dünür senin damadı kotardk mı acaba bilemiorummm inşallah ööle olmuştur..
dikişlerim yüzde 80 düzeldi..hala her hafta kontrole gidiorum , doktor pansuman yapıp durumu kontrol ediyor , çok sert zemninler hariç popo üstüne oturmamda hiç sorun kalmadı..ama o bölgedeki yara gibi dikişler duruyor hala ..bir süre daha da duracak neyse buna da şükür..

psikolojik olarak alıştın mı ne demek yiyesim var onu ..anneliğe de alıştım, zamanı hep organize kullanmaya, öncelikler yüzünden plan program yapıp son anda hepsini değiştirmek zorunda kalmaya falan ..çok alışkınım valla son 1 aydır :)))
lohusalık diye birşey var...eğer eve dönüşün mutlu ve huzurulu ise işin kolay ama Meryem gibi benim gibi zorlananlar yanlız kalanlar için durum pek hoş değil..o yüzden size iyi organize olun diorum çok önemli yanlız olmamak inan...sütüm iyi, bazen azalma gösteriyor süt artırıcı bitkisel çaylar ve önlemler alıyorum hemen toparlıyor.. bu vesile ile hepinize sööliyim :
1- milupa rezene çayı
2- humana still tee
3-vitamalt ( alkolsüz bira mayası )

bunları eve çıkar çıkmaz dolabınızda hazır edin. Rezene günde 3-4 fincan içilecek gazı alıyor. Humana süt artırıyor onu da günde 200 ml içmek faydalı..bu ikisine rağmen işe yaramadıysa bomba hazır ! Vitamalt 330 ml lik şişelerde eczanede satılıyor. Bunu her gün içmeyin feci kalori bombası ama haftada 1 içmek bence faydalı ben içiyorum..Onu içtiğim günün ertesi sabahı göğüslerim 1 beden daha büyümüştü sanki..Ayrıca emzirme teknikleri içinde söölemeliyim ki emzirdikçe süt geliyor her seansda her 2 göğsü de emzirin ister 5 dakika ister 35 dakika..önemli olan her 2 sini de çalıştırmak yoksa biri az kullanılınca kapasitesi düşüyor ve süt gelmez oluyor ..

işte şimdilik bööle canlarım ...yarın veya pzt doktor gelsin maceramızın devmını yazarım..
öperimm

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun alkisalkisalkis
aklına takılan bişi olursa elimden geldiğince yardım etmeye calısırım mesaj atman yeter a.s
merhaba repsi bende antayadanım acaba hangi hastane ve hangi doktorla yola başladığını yazarmısın ben ilk negatifimi aldım buradada yalnızım yani kimsem yok iyiyki sizler varsınızda bilmediğim birçok şeyi buradan öğrendim bizim sorunumuz sperm düşüklüğü herşey gönlünce olsun hoşçakal

aaaa seninki tabiki daha güzelmis ama bende normal yoldan hamile kalmak olmuyor canim insalalh osman hoca,ekibi vede turkbayragi bana urlu gelir....

hoşgeldin aysenur :1hug:
ben bu siteyle geç tanıştım keşke çok daha önce görmüş olsaydım çok daha bilinçli olurdum kesinlikle.kafamda bir sürü soruyla ve bilinmezliklerle başlamıstım tedavime.

bir bucuk yıllık evlilik sonrası cocuk olmayınca doktora gittik. sonucunda eşimde sperm hareketsizliği ve morfolojisinde bozukluk oldugu ortaya cıktı.tek care tüp bebek dendi.bunu öğrenir öğrenmez haftasına soluğu ıstanbul'da aldık.ıstanbul'da referans olarak bize 2 adres verilmişti.biz Amerikan hast.nde karar kıldık.doktorum Bülent Urman'dı.yumurta toplama ve transfer işlemimi kendisi yaptı.işini seven ve idealist bir doktor. ben doktoruma güvendim.şükürler olsun ilk denememde hamile kaldım.
serenanes de Amerikan hast. tedavi görüp hamile kaldı benim gibi.babytwin de Ankara maya tüp bebek merkezinden basarı aldı.

sen yine de forumdaki başarı hikayelerine bak.tüp bebek merkezleri hakkındaki yorumları oku.ön görüşmeler yap.sadece doktora da takılma,bizler gibi eşlerinde sperm sorunları olanlar için merkezlerinde mikroenjeksiyon konusunda uzman embriyologlarının olmasına mutlaka ama mutlaka dikkat et.

aklına takılan soruları sor çekinme lütfen.
ben de hala buradaki arkadaslarımdan destek alıyorum, saolsunlar ellerinden gelen yardımı yapıyorlar.
canım inşallah en kısa sürede bebeğine kavusursun.Allah bu konuda yardım isteyen herkese yardımcı olsun :Saruboceq:

Son düzenleme:
herkese selam kızlar!!!! ben geldim...... şükür kavuşturana internete kavuştum dolayısıyla sizlere.........henüz doğuramadım buralardayım halen......bu salı gitcem kontrole.........galiba bu sefer yatıcam hastaneye hayırlısı inşllh.........yani kızçeme kavuşmaya çok az kaldı sizden dua istiyorum..... geçmiş sayfalara göz attım biraz..............herkes iyi çok şükür......Doruk cuk çok tatlı maşallh...........esel de doğum yapmış.......hayırlısıyla kavuşur inşllh miniklerine..........şimdilik bu kadar .....hepinizi çok öpüyorum..........opuyorumnanaktan

merhaba respi bizde eşimle istanbulda tedaviyi düşünüyoruz bahçeci kliniği hakkında çok güzel şeyler duyduk orasıyla telefonla görüştük ancak bizim bütçemizi çok zorlayacak. amerikan hastanesinde maliyet ne olur onu bilmiyorum o konuda yardımcı olabilirmisin sizin tedaviniz neye malolmuştu. eşimin sperm sayısında sorun var ama hareketli ve ileri hareketlide herhangi bir sorun yok bize antalyada tedavi gördüğümüz hastanede çok fazla ümit vermişlerdi ama sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu. eğer tekrar böyle bir hayal kırıklığı yaşarsak toparlanmamız kolay olmayacak onun için çok iyi araştırmaya çalışıyorum.

günaydınnnnnnnn..........bütün bebişler ve anneleri iyidir inşllh..............tedavi aşamasında olan anne adaylarınında Allah gönüllerine göre versin..........inşllh hayırlısıyla herkes bebişlerine kavuşur ve hasretlerimiz sona erer........

Hafzacımmm hoışgeldinnn... çok merak ettik seni... iyi olmana çok sevindim canım. yolun sonuna geldin çok şükür... allah bebeğini kucağına da almayı nasip etsin inşallah... günü belli oldu mu? sezeryan mı düşünüyorsun? normal mi? sayfadaki anne sayımız gün geçtikçe artıyor... muallim, sena, esel ve meryem sağlıkla doğurdu... inşallah sen de en kısa sğrede onlara katıalcaksın sonra da ben... kaydirigubbakcemile3 dualarımız seninle canım... :Saruboceq: yazabileceğin zaman gel mutlaka iyi olduğunu bilelim...

anladım canım... teşekkürler... ben de dün bir gecelik aldım, çok hoşuma gitti... daha sonra da rahatlıkla kullanabilirim... kızıma da şeker pembesi bir uyku tulumu... bana göre olanı olsa neredeyse kendime de alacaktım bayıldım... halı+perde ıvır zıvır işleri de bitti... oto koltuğu ve çanta kaldı tek.. onu da internetten sipariş edeceğim, yoksa ayaklarımıza kara sular indi dün... ankara kazan biz kepçe dolaştık...eşim de ben de yorgun düştük akşam... neyse bitti çok şükür... kaydirigubbakcemile
artık alışveriş işini böylece kapatıyoruz diyecektim ki senin 3 tane önlük az mesajını okudum.. güldüm kendi kendime.. e-bebekteki müşteri temcilcisi yeter dedi, aslında ben de 10'lu almayı düşünüyordum, uyardığın iyi oldu, 7 tane daha alayım... :lepi: aşağıdaki çayları da eczaneden sipariş verdim şimdi... artık eksik kalmasını istemiyorum...
seni anlıyorum şimdi mobilyada sorun çıkınca nasıl üzüldüğünü... ben bebeğin şusu eksik busu eksik diye son zamanlarda garip garip rüyalar görüyorum, o eksik olanı bulmaya çalışıyorum sabaha kadar rüyamda... neyse bugün bu işe nokta koyuyorum şimdilik inşallah... kaydirigubbakcemile3

herşey yolunda gidecek, güzel haberlerini beklyioruz canım. daha iyi olmana çok sevindim... darısı başımıza... :lepi: meryeme söylerim destek olma teklifini canım... öperim.. seni de doruğu da...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

baby çok saol arkadaşım.........allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.........yarın yatıcam inşllh sezeryan olcak.......bu günleri görmek çok güzel ........bazen inanamıyorum bile ama çok şükür sonlardayız .........doğumumuzuda atlattık mı inşllh rahatlarız ........darısı bekleyenlerin başına.........sanada maşallah.........Cemre cik bayağı büyümüştür........galiba doğum sırasında sen varsın..........kaydirigubbakcemile3

bu arada arkadaşlar büyük bir ihtimalle yarın hastaneye yatıcam..........minik kızımdan ve benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…