Serananes... Bu resimdeki sen ve oglunmu??? Ayyy cok tatli duruyor oglusun yaaa, Masallah subhanAllah.. Kiz bu resmi bi buyutte koysana,Saclara bak masallah yaaa.. Ayy benimde hayalimde hep boyle bi oglua var sacli basli insallaaahh ,tabi herseyden once saglik insallah.)
serenanes canim benim bebsisin nekadar tatli ALLAH onun ve senin yüzünüzden gülücükleri hic eksik etmesin o ilk kucana aldin andaki mutlulu sevgiyi ve sevinci herzaman icin yasa AlLLAH hepimize yasatsin
Senacım ikiniz de harika gözüküyorsunuz
Allah bu tabloyu yaşamayı cocuk isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Doruğun bugüne kadarki hayata tutunma hikayesini biliyoruz ,bundan sonra güzel annesinin de desteğiyle kendi hayat hikayesini yazacak hem de en güzelinden
Hoşgelmiş, bahtı şansı açık olsun inşallah opuyorumnanaktan
yakışıklı damadım benim.... :asigim: maşallah size dünürüm...
serenanas geçmiş olsun gözün aydın allah omrünü uzun etsin inşallah sünnetini askerliyinide görürsün bende allah izin ederse cuma günü sabah yedi buçukta gitcem doğuma benimde bebişim erkek
selam Nurgül,nasılsın görüşmeyeli?
bir ara tansiyon problemın vardı geçti mi ?
serenanas geçmiş olsun gözün aydın allah omrünü uzun etsin inşallah sünnetini askerliyinide görürsün bende allah izin ederse cuma günü sabah yedi buçukta gitcem doğuma benimde bebişim erkek
kızlarrr sonunda girebildim
gece saat 3bucuk süt sagmaya kalkmıştım
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin senacım
ben şimdiden inek babamızda sütçü oldukaydirigubbakcemile3
kızlarımı hergün göremesemde sütümüzü babaamız hergün götürüyo
bu kızlar bizi biraz yoracaklar sanırım
senacım bakma öyle masum durduklarına baksana içerde bile rahat edemedilerkaydirigubbakcemile
canım benim teşekkür ederim, tansiyonum 8 / 12 civarında... tekrar çıkmadı o günki gibi ancak bir şişlik hissediyorum yüzümde elimde ve ayaklarımda.. bu nedenle titte proteine bakıldı, çok şükür negatif çıktı. tuzlu yeme dediler, pek beceremesem de çabalıyorum... son ay sanırım böyle geçip gidecek... kaydirigubbakcemile
sen nasılsın? cinsiyeti öğrenelim artık, değil mi annesi? kaydirigubbakcemile2
kızlarrr sonunda girebildim
gece saat 3bucuk süt sagmaya kalkmıştım
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin senacım
ben şimdiden inek babamızda sütçü oldukaydirigubbakcemile3
kızlarımı hergün göremesemde sütümüzü babaamız hergün götürüyo
bu kızlar bizi biraz yoracaklar sanırım
senacım bakma öyle masum durduklarına baksana içerde bile rahat edemedilerkaydirigubbakcemile
iyi olmana sevindim canım.benim de normalde düşüktür tansiyonum.ama hamilelikten sonra özellikle 2 aydır sağ kulağımda kalp atısımı,nabzımı hissediyorum.doktora sordum hamilelik nedeniyledir korkmana gerek yok dedi.bakalım ileriki haftalarda artıkcak mı kulak çınlamalarım
tesekkur ederim Nurgülcüm iyiyim çok şükür.19.haftamdayım benimkinin hala hareketlerini hissetmiyorum.her an tetikte beklemekteyim.
bu cuma kontrolum var.bu sefer dediğin gibi çikolata yiyip gidicem.saat olarak da seni dinleyip akşam saatlerine aldım randevuyu.a.s
cumartesi de kalbinde problem olup olmadıgına bakılacak.bunun için çocuk doktoru gelicekmiş.
inşallah her ikisini de problemsiz atlatırız :Saruboceq:
senacığım sen 35. haftadayken ben çok heyecanlanmıştım senin adına, ne kadar yaklaşmış diye... şimdi ben o haftayı devirmek üzereyim Allah'a şükür... zamang erçekten hızla akıp geçiyor... artık hafta anlamında geri sayım başladı bende de...
dün akşam mobilyaları geldi cemre'nin, odasını yerleştirdik babası ile birlikte, çok da hoşumuza gitti gecenin bir vakti de olsa bu işi yapıyor olmak... bir iki rötuş kaldı onları da bu pazar halledeceğiz...
minik yuvası hazır kızımın... Allah içinde sağlık ve neşe ile yaşamayı nasip eder inşallah... :Saruboceq: