- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
serenanes bebeğin hayırlı olsun.benim yerime de kokla bebişini.yazılarını okuyorum fırsat buldukça.allah güç versin arkadaşım.sağlıcakla kal
saol nayi cim, sizler de sağlıcakla kucağınıza lın inşallah !
Serannes yazın yine süperdi.Bu yazıları word dosyasına kaydedip ileridede bakacağım.Ben de şu havlu içine mermerşah olayını duymuştum ve annemle alıp diktirmiştik iyi yapmışız.Ama anlattıklarına göre birazda beyaz yazma almak lazım omuz için.Şu süt yapan çaylarada acaba Ocak ayında başlasam mı diyorum.Malum doğum Şubat sonu.Strelizatör konusunda kararsızdım ama uygun fiyata da olsa bir tane almakta fayda var sanırım.Göğüs pompasını ameda çift taraflı olanlardan almaya karar verdim.Arkadaşım çok memnunmuş bu markadan.Sütü arttırıyormuş.Biberon Dr. Browns aldım ama acaba avent de alsaydım diye düşünüyorum.Tecrübesizlik zor anlayacağın ne yapacağını bilemiyorsun.Ama iyi ki sizler gibi arkadaşlarımız var , anlattıklarınız çok faydalı oluyor...
canım ben Medela almıştım pompayı tek taraflı çok da memnun kaldım, sen bildiğini yap ama..beyaz yazma şart !! sen bence bulgur pilavına aban, ben şeker diyeti sebebi ile 3 ay yedim onu çok da iyi geldi kilo da yapmıyor..biberon çok önemli değil bence doktorlar cam olanı öneriyor ama benimki polikarbondu.başlığı önemli 0 derece olmalı ..inşallah yazdıklarım bir nebze de olsa işe yarar, ben çok isterdim bunları önden söyleyen biri olsa idi. allahtan 3 aylık bebeği olan bir arkadaşım var ne zaman sıkışsan bebişini annesine bırakıp geldi canım dostum benim, pompa kullanmayı , sterilaztörü faqlan ilk gün travmalarında çalıştırdı ve gösterdi bana..kitapçıklarını bile okuyacak halim yoktu düşün...
sizler iyi olun,