Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

serenanes bebeğin hayırlı olsun.benim yerime de kokla bebişini.yazılarını okuyorum fırsat buldukça.allah güç versin arkadaşım.sağlıcakla kal

saol nayi cim, sizler de sağlıcakla kucağınıza lın inşallah !

Serannes yazın yine süperdi.Bu yazıları word dosyasına kaydedip ileridede bakacağım.Ben de şu havlu içine mermerşah olayını duymuştum ve annemle alıp diktirmiştik iyi yapmışız.Ama anlattıklarına göre birazda beyaz yazma almak lazım omuz için.Şu süt yapan çaylarada acaba Ocak ayında başlasam mı diyorum.Malum doğum Şubat sonu.Strelizatör konusunda kararsızdım ama uygun fiyata da olsa bir tane almakta fayda var sanırım.Göğüs pompasını ameda çift taraflı olanlardan almaya karar verdim.Arkadaşım çok memnunmuş bu markadan.Sütü arttırıyormuş.Biberon Dr. Browns aldım ama acaba avent de alsaydım diye düşünüyorum.Tecrübesizlik zor anlayacağın ne yapacağını bilemiyorsun.Ama iyi ki sizler gibi arkadaşlarımız var , anlattıklarınız çok faydalı oluyor...

canım ben Medela almıştım pompayı tek taraflı çok da memnun kaldım, sen bildiğini yap ama..beyaz yazma şart !! sen bence bulgur pilavına aban, ben şeker diyeti sebebi ile 3 ay yedim onu çok da iyi geldi kilo da yapmıyor..biberon çok önemli değil bence doktorlar cam olanı öneriyor ama benimki polikarbondu.başlığı önemli 0 derece olmalı ..inşallah yazdıklarım bir nebze de olsa işe yarar, ben çok isterdim bunları önden söyleyen biri olsa idi. allahtan 3 aylık bebeği olan bir arkadaşım var ne zaman sıkışsan bebişini annesine bırakıp geldi canım dostum benim, pompa kullanmayı , sterilaztörü faqlan ilk gün travmalarında çalıştırdı ve gösterdi bana..kitapçıklarını bile okuyacak halim yoktu düşün...

sizler iyi olun,

Asuman cığım çok teşekkür ederim, sen de biran evvel bebişini önce göbeğine sonra kucağına alırsın inşallha, allah dualarımızı kabul etsin.. yolun açık olsun arkadaşım..

Asuman cığım çok teşekkür ederim, sen de biran evvel bebişini önce göbeğine sonra kucağına alırsın inşallha, allah dualarımızı kabul etsin.. yolun açık olsun arkadaşım..

canim benim cok tesekür ederim ,okudun gibi bende ocak adetimle bagzi ilaclar kulanmaya basliycam vitamin hapi antibiyotik vede bebek aspirini felan insallah bende bu sefer hamile kalirim

Sena'cım aynı toprak gibi ben de bebek dosyasına önemli bilgiler diye kayıt açtım.verdiğiniz ve önerdiğiniz marka ürün ne varsa hepsinin kaydını orada tutuyorum.ne olur ne olmaz site kapanır bişi olur neme lazım :) Nurgül'den de ihtiyac listesini almıstım.o da aynı klasörde zamanın gelmesini bekliyor .altıncı yedinci aydan sonra almaya baslarım muhtemelen.henuz hiçbişi almadım
Bu arada Nurgül'un en son tansiyon problemi vardı umarım tamamen geçmiştir ve iyidir.
Hepinizi öpüyorum güzel anne adayları opuyorumnanaktan

kızlarrr selammmmm....

dünürüm bir döndün pir döndün maşallah sana....

eşim şehirdışındaydı haftasonu, evdeki laptopı da yanında götürmüş giremedim evden dün...

anlattıkların o kadar değerli, o kadar makbule geçiyor ki senacığım sana ne kadar teşekkür etsek azdır sanırım... gözümde canlanıyor o hallerin, kendimi yerine koyuyorum...

kızlar size söylemiş miydim ben hamileliğim boyunca kısır yedim, bulgur pilavı yedim. kendime şaştım hatta. aşere aşere bulgura aşerdim, şöyle zor bulunan bir şey canım istemedi ki eşime aratayım dedim... güldük hatta eşimle... kaydirigubbakcemile3
demek süt geliştirdiği için vücut onu otomatik oalrak istemiş... doğumdan sonra da yemeye devam ne güzel... meyva suları ile pek aram yoktur ama en sevdiğim kayısı suyudur. gaz yapan yiyecekler konusundaki önerlerine de bayıldım... ama portakal, mandaline olmadan nasıl yaşanır... zira bir bardak portakal suyu içtim de karnım nasıl şişmişti... o günden bu yana biraz uzak duruyordum ben de... teşekkürler dünürüm....

ben hala göğüs pompası almadım, gerekirse alırım diye düşündüm. yazını okuyunca eşime dedim, doğum sonrası gerekirse şu marka alacaksın diye... kaydirigubbakcemile2 sterilazatör yerine katelda kaynatıyorum demişti arkadaş. çok gerekli değil demişti. sen de bunu doğruladın.

ben de ağız silme mendili yerine kenarı işli büyük tülbentlerden almıştım, isabet olmuş... senacım tavsiye ettiğin için öncelikle sana sonra da e-bebek mağazasındaki güleryüzlü satış personeli duyguya da teşekkür etmem gerekiyor sanırım. gereksiz şeyler almamı engelledi sağolsun, ne işime yarayacaksa onu tavsiye etti.

kızımın oda takımı çarşamba geliyor... temizleyip yerleştirmek kalıyor sonrasına...

kızlar tansiyonum 8 - 12... ama acayip şişlik var vücudumda, tuzlu yiyorum sanırım biraz. dün gece kolum ve bacağımın uyuşmasından kıvrandım resmen, uyuyamadım... ayaklarım artık acıyor... işe gelmeyecektim bugün ama evde yatarken daha çok şişiyor diye geldim... belki biraz hareket iyi gelir diye düşündüm...

Cemre de dün maşallah çok hareketliydi... hatta arkadaşlarım vardı, bu çok durmayacak sanırım içerde dediler... aman dedim ben de vaktinde gelsin....

sana eselin bebeklerinin resmini attım dünür,i gördün mü ne tatlılar...

iyi ki varsın dünürüm.... çok öpüyorum.... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
dünürümm ne mutlu işe yarıyorum ...pek onore oldum..
Esel in kızlarının mailini gördüm ama bende pdf açılmadı yaww :KK43:((
jpeg olarak yollasana olursa eğer pek merak ettim minnoşları :)))

Sena'cım aynı toprak gibi ben de bebek dosyasına önemli bilgiler diye kayıt açtım.verdiğiniz ve önerdiğiniz marka ürün ne varsa hepsinin kaydını orada tutuyorum.ne olur ne olmaz site kapanır bişi olur neme lazım :) Nurgül'den de ihtiyac listesini almıstım.o da aynı klasörde zamanın gelmesini bekliyor .altıncı yedinci aydan sonra almaya baslarım muhtemelen.henuz hiçbişi almadım
Bu arada Nurgül'un en son tansiyon problemi vardı umarım tamamen geçmiştir ve iyidir.
Hepinizi öpüyorum güzel anne adayları opuyorumnanaktan

acele etme canım benim en ideal haftalar 28-32 arası :)))) keyifle sağlıkla yap alışverişlerini inşallahh

gördüm dünür pek bir masumlar pek bir melekler yauuuu maşallah maşallah kızlara da esel ciğime de..nasıllarmış ne alemdeler şimdi ??????????

Serananes... Bu resimdeki sen ve oglunmu??? Ayyy cok tatli duruyor oglusun yaaa, Masallah subhanAllah.. Kiz bu resmi bi buyutte koysana,Saclara bak masallah yaaa.. Ayy benimde hayalimde hep boyle bi oglua var sacli basli insallaaahh ,tabi herseyden once saglik insallah. :eek:)

serenanes canim benim bebsisin nekadar tatli ALLAH onun ve senin yüzünüzden gülücükleri hic eksik etmesin o ilk kucana aldin andaki mutlulu sevgiyi ve sevinci herzaman icin yasa AlLLAH hepimize yasatsin

Senacım ikiniz de harika gözüküyorsunuz :nazar:
Allah bu tabloyu yaşamayı cocuk isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Doruğun bugüne kadarki hayata tutunma hikayesini biliyoruz ,bundan sonra güzel annesinin de desteğiyle kendi hayat hikayesini yazacak hem de en güzelinden
Hoşgelmiş, bahtı şansı açık olsun inşallah opuyorumnanaktan

Aslında bende çok merak ediyorum doruğu ve eselin bebişlerini.. Mümkünmüdür görebilmek arkadaşlar :kedi:

serenanas geçmiş olsun gözün aydın allah omrünü uzun etsin inşallah sünnetini askerliyinide görürsün bende allah izin ederse cuma günü sabah yedi buçukta gitcem doğuma benimde bebişim erkek

X