kızlarrr selammmmm....
dünürüm bir döndün pir döndün maşallah sana....
eşim şehirdışındaydı haftasonu, evdeki laptopı da yanında götürmüş giremedim evden dün...
anlattıkların o kadar değerli, o kadar makbule geçiyor ki senacığım sana ne kadar teşekkür etsek azdır sanırım... gözümde canlanıyor o hallerin, kendimi yerine koyuyorum...
kızlar size söylemiş miydim ben hamileliğim boyunca kısır yedim, bulgur pilavı yedim. kendime şaştım hatta. aşere aşere bulgura aşerdim, şöyle zor bulunan bir şey canım istemedi ki eşime aratayım dedim... güldük hatta eşimle... kaydirigubbakcemile3
demek süt geliştirdiği için vücut onu otomatik oalrak istemiş... doğumdan sonra da yemeye devam ne güzel... meyva suları ile pek aram yoktur ama en sevdiğim kayısı suyudur. gaz yapan yiyecekler konusundaki önerlerine de bayıldım... ama portakal, mandaline olmadan nasıl yaşanır... zira bir bardak portakal suyu içtim de karnım nasıl şişmişti... o günden bu yana biraz uzak duruyordum ben de... teşekkürler dünürüm....
ben hala göğüs pompası almadım, gerekirse alırım diye düşündüm. yazını okuyunca eşime dedim, doğum sonrası gerekirse şu marka alacaksın diye... kaydirigubbakcemile2 sterilazatör yerine katelda kaynatıyorum demişti arkadaş. çok gerekli değil demişti. sen de bunu doğruladın.
ben de ağız silme mendili yerine kenarı işli büyük tülbentlerden almıştım, isabet olmuş... senacım tavsiye ettiğin için öncelikle sana sonra da e-bebek mağazasındaki güleryüzlü satış personeli duyguya da teşekkür etmem gerekiyor sanırım. gereksiz şeyler almamı engelledi sağolsun, ne işime yarayacaksa onu tavsiye etti.
kızımın oda takımı çarşamba geliyor... temizleyip yerleştirmek kalıyor sonrasına...
kızlar tansiyonum 8 - 12... ama acayip şişlik var vücudumda, tuzlu yiyorum sanırım biraz. dün gece kolum ve bacağımın uyuşmasından kıvrandım resmen, uyuyamadım... ayaklarım artık acıyor... işe gelmeyecektim bugün ama evde yatarken daha çok şişiyor diye geldim... belki biraz hareket iyi gelir diye düşündüm...
Cemre de dün maşallah çok hareketliydi... hatta arkadaşlarım vardı, bu çok durmayacak sanırım içerde dediler... aman dedim ben de vaktinde gelsin....
sana eselin bebeklerinin resmini attım dünür,i gördün mü ne tatlılar...
iyi ki varsın dünürüm.... çok öpüyorum.... opuyorumnanaktan