- 26 Mart 2009
- 1.028
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebis asuman.... Turkiyedemi tedavi olacaksin??? Hadi hayirlisi ,Allahim gonlundekini versin insallah..
bebis_asuman merhaba.bende maya da tedavi oldum ve ilk denememde gebe kaldım.şu an 12. haftaya geldik çok şükür.ikiz bebeğimiz olacak allah izin verirse.buradaki arkadaşlara güvenerek gittim bende maya ya.ve inan hiç pişman değilim.umarım senin de güzel haberlerini paylaşacağız.dualarımız seninle.
Kizlar benim oglumda haftasina gore 4-5 gun geriden gidiyor.. Sali gunu 3d ultrasonda olcumlerde 4 gun gerideydi 20. haftada gerideydi.. Kadin normal oldugunu soyledi ama ne biliyim,insan genede tedirgin oluyor.. Sizinkiler hangi haftalarda arayi kapattilar,yada kapatmayabilirlermi??
ben düne kadar hep bi süpeyle orda tedavi görecemi düsünüyordum ama dün esim görüsdkten sonra süpelerim ucup gitdi bende cok rahatim,insallah bende sizin gibi maya hamisi olurum ve ilk sizlerle paylasirim o sevinc animi....
Dualriniz icin cok tesekürler gercekten ihtiyacimiz var