- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
Serananes... Bu resimdeki sen ve oglunmu??? Ayyy cok tatli duruyor oglusun yaaa, Masallah subhanAllah.. Kiz bu resmi bi buyutte koysana,Saclara bak masallah yaaa.. Ayy benimde hayalimde hep boyle bi oglua var sacli basli insallaaahh ,tabi herseyden once saglik insallah. )
serenanes canim benim bebsisin nekadar tatli ALLAH onun ve senin yüzünüzden gülücükleri hic eksik etmesin o ilk kucana aldin andaki mutlulu sevgiyi ve sevinci herzaman icin yasa AlLLAH hepimize yasatsin
Senacım ikiniz de harika gözüküyorsunuz
Allah bu tabloyu yaşamayı cocuk isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Doruğun bugüne kadarki hayata tutunma hikayesini biliyoruz ,bundan sonra güzel annesinin de desteğiyle kendi hayat hikayesini yazacak hem de en güzelinden
Hoşgelmiş, bahtı şansı açık olsun inşallah opuyorumnanaktan
yakışıklı damadım benim.... :asigim: maşallah size dünürüm...
serenanas geçmiş olsun gözün aydın allah omrünü uzun etsin inşallah sünnetini askerliyinide görürsün bende allah izin ederse cuma günü sabah yedi buçukta gitcem doğuma benimde bebişim erkek
canlarım hepinize sonsuz teşekkürler.. allahım herkese gönlündekini versin en kısa zamanda nşallah...
Mer cim hayırlı sağlıklı tez vakitte doğumlar diliyorum şimdiden sana..erkek bebişler çok gazlı ama doğunca gık demek yok tamam mı :))))