Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Serananes... Bu resimdeki sen ve oglunmu??? Ayyy cok tatli duruyor oglusun yaaa, Masallah subhanAllah.. Kiz bu resmi bi buyutte koysana,Saclara bak masallah yaaa.. Ayy benimde hayalimde hep boyle bi oglua var sacli basli insallaaahh ,tabi herseyden once saglik insallah. :eek:)

serenanes canim benim bebsisin nekadar tatli ALLAH onun ve senin yüzünüzden gülücükleri hic eksik etmesin o ilk kucana aldin andaki mutlulu sevgiyi ve sevinci herzaman icin yasa AlLLAH hepimize yasatsin

Senacım ikiniz de harika gözüküyorsunuz :nazar:
Allah bu tabloyu yaşamayı cocuk isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Doruğun bugüne kadarki hayata tutunma hikayesini biliyoruz ,bundan sonra güzel annesinin de desteğiyle kendi hayat hikayesini yazacak hem de en güzelinden
Hoşgelmiş, bahtı şansı açık olsun inşallah opuyorumnanaktan

yakışıklı damadım benim.... :asigim: maşallah size dünürüm... :nazar:

serenanas geçmiş olsun gözün aydın allah omrünü uzun etsin inşallah sünnetini askerliyinide görürsün bende allah izin ederse cuma günü sabah yedi buçukta gitcem doğuma benimde bebişim erkek

canlarım hepinize sonsuz teşekkürler.. allahım herkese gönlündekini versin en kısa zamanda nşallah...

Mer cim hayırlı sağlıklı tez vakitte doğumlar diliyorum şimdiden sana..erkek bebişler çok gazlı ama doğunca gık demek yok tamam mı :))))

kızlarrr sonunda girebildim
gece saat 3bucuk süt sagmaya kalkmıştım
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin senacım
ben şimdiden inek babamızda sütçü oldukaydirigubbakcemile3
kızlarımı hergün göremesemde sütümüzü babaamız hergün götürüyo
bu kızlar bizi biraz yoracaklar sanırım
senacım bakma öyle masum durduklarına baksana içerde bile rahat edemedilerkaydirigubbakcemile

selam Nurgül,nasılsın görüşmeyeli?
bir ara tansiyon problemın vardı geçti mi ?

canım benim teşekkür ederim, tansiyonum 8 / 12 civarında... tekrar çıkmadı o günki gibi ancak bir şişlik hissediyorum yüzümde elimde ve ayaklarımda.. bu nedenle titte proteine bakıldı, çok şükür negatif çıktı. tuzlu yeme dediler, pek beceremesem de çabalıyorum... son ay sanırım böyle geçip gidecek... kaydirigubbakcemile

sen nasılsın? cinsiyeti öğrenelim artık, değil mi annesi? kaydirigubbakcemile2

serenanas geçmiş olsun gözün aydın allah omrünü uzun etsin inşallah sünnetini askerliyinide görürsün bende allah izin ederse cuma günü sabah yedi buçukta gitcem doğuma benimde bebişim erkek

Meryem, dualarımız seninle canım... sitenin ikinci oğlusu geliyor desene... sağ salim gelir inşallah yiğit bey... :eek:

senacım bakma öyle masum durduklarına baksana içerde bile rahat edemedilerkaydirigubbakcemile

canım neden gece sağıyorsun sütünü? daha mı bol oluyor? gerçi iki kız olunca hem gece hem gündüz sağmak gerekbilir sanırım...
bence sen de git eşinle, birlikte götürün... hergün gör, onlar da seni özlüyordur annesi... allah sizi biran önce kavuştursun... :Saruboceq::asigim:

canım benim teşekkür ederim, tansiyonum 8 / 12 civarında... tekrar çıkmadı o günki gibi ancak bir şişlik hissediyorum yüzümde elimde ve ayaklarımda.. bu nedenle titte proteine bakıldı, çok şükür negatif çıktı. tuzlu yeme dediler, pek beceremesem de çabalıyorum... son ay sanırım böyle geçip gidecek... kaydirigubbakcemile

sen nasılsın? cinsiyeti öğrenelim artık, değil mi annesi? kaydirigubbakcemile2

iyi olmana sevindim canım.benim de normalde düşüktür tansiyonum.ama hamilelikten sonra özellikle 2 aydır sağ kulağımda kalp atısımı,nabzımı hissediyorum.doktora sordum hamilelik nedeniyledir korkmana gerek yok dedi.bakalım ileriki haftalarda artıkcak mı kulak çınlamalarım

tesekkur ederim Nurgülcüm iyiyim çok şükür.19.haftamdayım benimkinin hala hareketlerini hissetmiyorum.her an tetikte beklemekteyim.
bu cuma kontrolum var.bu sefer dediğin gibi çikolata yiyip gidicem.saat olarak da seni dinleyip akşam saatlerine aldım randevuyu.a.s
cumartesi de kalbinde problem olup olmadıgına bakılacak.bunun için çocuk doktoru gelicekmiş.
inşallah her ikisini de problemsiz atlatırız :Saruboceq:

ne güzel artık etraf güzel annelerle dolup taşmaya başladı alkisalkisalkis
Eselcim tekrar geçmiş olsun,ikizlerinle birlikte sağlıkla sıhhatle koca bir ömür geçirin inşallah :nazar:

eseeeelllllll canım tebrik ediorum kıçelerinle bir ömür mutlu olun inşallahh
biran evvel de evlerine gelsinler analarının kucağına kurulsunlar
öpüyoruz oğlumla sizleri

iyi olmana sevindim canım.benim de normalde düşüktür tansiyonum.ama hamilelikten sonra özellikle 2 aydır sağ kulağımda kalp atısımı,nabzımı hissediyorum.doktora sordum hamilelik nedeniyledir korkmana gerek yok dedi.bakalım ileriki haftalarda artıkcak mı kulak çınlamalarım

tesekkur ederim Nurgülcüm iyiyim çok şükür.19.haftamdayım benimkinin hala hareketlerini hissetmiyorum.her an tetikte beklemekteyim.
bu cuma kontrolum var.bu sefer dediğin gibi çikolata yiyip gidicem.saat olarak da seni dinleyip akşam saatlerine aldım randevuyu.a.s
cumartesi de kalbinde problem olup olmadıgına bakılacak.bunun için çocuk doktoru gelicekmiş.
inşallah her ikisini de problemsiz atlatırız :Saruboceq:

yavaş yavaş hissedersin artık... ilk başlarda bir elektriklenme gibi oluyor... ya da içinde bir kelebek kanat çırpıyor gibi... güzel haberlerinizi bekliyoruz canım. o haftalarda ultrason görüntüsü de çok hoş oluyor. sonrada sığmıyorlar usg'ye. tadını çıkar. kaydirigubbakcemile

senacığım sen 35. haftadayken ben çok heyecanlanmıştım senin adına, ne kadar yaklaşmış diye... şimdi ben o haftayı devirmek üzereyim Allah'a şükür... zamang erçekten hızla akıp geçiyor... artık hafta anlamında geri sayım başladı bende de... :eek:

dün akşam mobilyaları geldi cemre'nin, odasını yerleştirdik babası ile birlikte, çok da hoşumuza gitti gecenin bir vakti de olsa bu işi yapıyor olmak... bir iki rötuş kaldı onları da bu pazar halledeceğiz...

minik yuvası hazır kızımın... Allah içinde sağlık ve neşe ile yaşamayı nasip eder inşallah... :Saruboceq:

kızlar Hafza ne yaptı acaba? hiç uğramıyor, doğurdu sanırım... haberi olan varsa yazarsa sevinirim... merak ettim... :bbo:

senacığım sen 35. haftadayken ben çok heyecanlanmıştım senin adına, ne kadar yaklaşmış diye... şimdi ben o haftayı devirmek üzereyim Allah'a şükür... zamang erçekten hızla akıp geçiyor... artık hafta anlamında geri sayım başladı bende de... :eek:

dün akşam mobilyaları geldi cemre'nin, odasını yerleştirdik babası ile birlikte, çok da hoşumuza gitti gecenin bir vakti de olsa bu işi yapıyor olmak... bir iki rötuş kaldı onları da bu pazar halledeceğiz...

minik yuvası hazır kızımın... Allah içinde sağlık ve neşe ile yaşamayı nasip eder inşallah... :Saruboceq:

ne güzel arkadaşım.daha dün gibi yazılarını okumaya başladık sanki.o zaman bende henüz bişey yoktu.Mutlu,sağlıklı anne ve babası ile bir ömür geçirsin cemre'cik sıcacık yuvasında.

Babytwincim odanızı güle güle kullanın...Maşşallah 35. haftanız bitti doğuma 1 ay kaldı ne güzel...Güzel kızını şöyle 1 ay sonra kucağına alacaksın...Hayali bile güzel...Bir şey soracağım sana?Odayı havalandırdıktan sonra mı eşyalarını yerleştireceksin?Odanın ne kadar havalanması yeterli olur?Bizim de odamız 5 Ocakta gelecek yani ben 33. haftada olacağım o zaman 1-2 hafta bekleyip ocak sonu mu kızımın eşyalarını yıkatıp ütületeyim.Havalanma Süresi yeterli olur mu acaba?Bavulumu Ocağın ilk haftası hazırlayayım diyorum çok mu erken sizce?

sinemciğim öyle değil mi zaman nasıl geçti anlamadık... uyanınca bazen karnıma bakıp şaşırıyorum... Allah hepimize mutlulukla sağlıklı bebeklerimizi kavuştursun... teşekkür ederiz daha güzelleri sizin bebişleriniz olsun...

teşekkür ederim toprakcığım, senin de yaklaşıyor, son haftalara... 1 ay gelip geçer.. inşallah ben de yaşadıklarımı sizinle paylaşırım da faydam olur sizlere...

canım çok yer gezdik, pek tavsiye eden olmadı boyalı mobilyaları. ahşap mobilya aldık biz de, boya kullanılmadı, sadece vernik var üzerinde...
http://www.biber10.net/kladin.jpg bu linkteki malzeme, modeli biraz daha farklı...

çok az koku var... birkaç güne geçer sanırım... koku geçince yıkayıp yerleştireceğiz kıyafetlerini...

model sade olunca akseaurlarla canladırmayı düşünüyoruz odayı, duvar çıkartmaları aldık gece parlayan ay dede, yıldızlar ve kar taneleri şeklinde, perde, halı ve oyuncaklarla da renklendireceğiz... bir de 2'li koltuk koyduk, benim emzirmem ve ilk aylarda uyumam için felan... yere de büyük kırmızı bir minder attım akşam, üstüne de evde ne kadar oyuncak varsa yıkamıştım, onları yığdım ve kalpli yastıklar... en zevkli tarafı bu süsleme tarafı sanırım... bu kısmına biraz daha işimiz var... bitince foto çekip eklerim buraya inşallah. sen aldın mı ne yaptın?

Odanızın Fotoğrafını merakla bekliyorum...Ben halen oyuncakla kızımı bağdaştıramıyorum.Kızımın hiç oyuncağı yok ya...

ilahi Toprakcığım... onlar benim bebeklerimdi... kaydirigubbakcemile3 tabii ki hemen kızım oynayamayacak ama akseaur işte, odayı renklendirdi... kaydirigubbakcemile3

nurgül cüm 35 bitiyor ..37 den sonra ise her an hazır ol..
benim 2 arkadaşımın bebişleri normal yolla 38 de geldi.. senin sezaryen o yüzden 39 da alacaklardır ama 37 yi bitirince çantan arabada olsun derim :))) Gelinim yola çıktı sayılır geliyor yanii :)))
Odası da hayırlı uğurlu bol ışıklı havadar olsun inşallahhh

toprak cım eğer boyalı mobilya aldı ise havalanma ve koku çıkma işi minimum 3 hafta ..genelde odayı yerleştirmeden evvel mobilyaların içine rendelenmiş sabun koyarsan kokuyu daha çabuk alıyor..kıyafetlerini 35-36 da yıka ve yerleştir derim ben 33. hafta çok erken gibi.. ben37-38 de yapmıştım o işi..çantamı da 38 in başında koydum aracın bagajına 2 hafta takıldık ööle .. :)))

X