Biliyorum bebeğim ama benim olan şeylerin geçmesi kırdı umudumu hiç olmasa bi ihtimal derdim ama iğneyle gelen ne varsa geçtiAhahaha bu akşam lavaboya falan gitmiyorum tamam
Canım belli olmaz o hiç. Belirti yaşamayanlarda var
Yok artık saçmalama canım yap kaç yapıcazBugün adet olmazsan hamilesintotem yaptım olma sakın tut içinde yat kaldır ayaklarını kalkma ayağa ,
Benden hiç beklemeyin kuzum ben de bişey yok bu ay artık iyice geçti iğne etkisi normale döndü her şeytest yapmaktan vazgeçtim 14 şubatta
Zaten bak adı üstünde iğneyle gelen belirtiler. Gercek bebek belirtisi olcak inşallah pozitiften sonraBiliyorum bebeğim ama benim olan şeylerin geçmesi kırdı umudumu hiç olmasa bi ihtimal derdim ama iğneyle gelen ne varsa geçti
Hiç öyle deme daha gelenin yokBugün adet olmazsan hamilesintotem yaptım olma sakın tut içinde yat kaldır ayaklarını kalkma ayağa ,
Benden hiç beklemeyin kuzum ben de bişey yok bu ay artık iyice geçti iğne etkisi normale döndü her şeytest yapmaktan vazgeçtim 14 şubatta
AynennZaten bak adı üstünde iğneyle gelen belirtiler. Gercek bebek belirtisi olcak inşallah pozitiften sonra
Ben sizi yerim ya valla canımsınız benim ya ezan da okunuyo şuan Allah'ım evlatlarınızın kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin inşallahZaten bak adı üstünde iğneyle gelen belirtiler. Gercek bebek belirtisi olcak inşallah pozitiften sonra
Gelen giden olmaz kuzum benim döngü uzun 32 oluyo geneldeHiç öyle deme daha gelenin yok
Aminn inşallah bebeğimmBen sizi yerim ya valla canımsınız benim ya ezan da okunuyo şuan Allah'ım evlatlarınızın kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin inşallah
Gelen giden olmaz kuzum benim döngü uzun 32 oluyo genelde
Olsun canım ilsun pozitif düşünmeye davet ediyorum seniBen sizi yerim ya valla canımsınız benim ya ezan da okunuyo şuan Allah'ım evlatlarınızın kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin inşallah
Canım hiç bilmiyorum yaa benim lavaboda beyazımsı krem gibi. Afedersin çamaşırımda koyu sarı. Anlamadım gitti çamaşır değiştirmekten de bi hal oldumAynennakıntı var mı sizde bende çok var ve beyaz öyle mi oluyo gebelik akıntısı acaba
Aminn canımm aminnn inşallahhBen sizi yerim ya valla canımsınız benim ya ezan da okunuyo şuan Allah'ım evlatlarınızın kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin inşallah
Ahanda ben bu:) ya inanırmısın afersinde kendimi temizlemiyorum sanki iç çamaşırım sarı akıntı peçeteye de beyaz sarı kremsi akıntı var :/ inşlah bişylerin işaretidir.Canım hiç bilmiyorum yaa benim lavaboda beyazımsı krem gibi. Afedersin çamaşırımda koyu sarı. Anlamadım gitti çamaşır değiştirmekten de bi hal oldumEnfeksiyon olmasa bari
Aminn canımm aminnn inşallahh
Ay inşallah değildir ya bakalım hayırlsı ile gelir inşallah bebeklerimizCanım hiç bilmiyorum yaa benim lavaboda beyazımsı krem gibi. Afedersin çamaşırımda koyu sarı. Anlamadım gitti çamaşır değiştirmekten de bi hal oldumEnfeksiyon olmasa bari
Aminn canımm aminnn inşallahh
Gelemiyorum kuzum nazik davetin için teşekkür ederimOlsun canım ilsun pozitif düşünmeye davet ediyorum seni
Ay inşallah yaAhanda ben bu:) ya inanırmısın afersinde kendimi temizlemiyorum sanki iç çamaşırım sarı akıntı peçeteye de beyaz sarı kremsi akıntı var :/ inşlah bişylerin işaretidir.
Aha şuan sevindim en azından bende anormallik yokmuşAhanda ben bu:) ya inanırmısın afersinde kendimi temizlemiyorum sanki iç çamaşırım sarı akıntı peçeteye de beyaz sarı kremsi akıntı var :/ inşlah bişylerin işaretidir.
Ah canım geçmiş olsun inşallah bu ay güzel olucak. Yeni ay yeni umutlar bizde senin güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar selamlar, benim ilk Femara denemem ne yazık ki başarısız oldu. bu sabah kırmızılar gördüm. Listeden silinebilirimcuma gününe randevu aldım bakalım ne diyecek doktor femara ya devam mı yoksa başka bir tedavi mi? Hepinizin güzel haberlerini duymak için takipteyim
Ayy banada yazsana dr gidncer bende ilk bu ay femera kullandm bat son 5 gün bbencebndefe kırmızlar gelecek ömden fikrim olur untmaaaArkadaşlar selamlar, benim ilk Femara denemem ne yazık ki başarısız oldu. bu sabah kırmızılar gördüm. Listeden silinebilirimcuma gününe randevu aldım bakalım ne diyecek doktor femara ya devam mı yoksa başka bir tedavi mi? Hepinizin güzel haberlerini duymak için takipteyim
Ah keşke ahhYa Rabbim inşallah 14 şubatda eşlerimize müjdeli haber vermek nasip olsunnn aminnnn
Daha ne alacamıda bilmiyorum zaten, ha bi denk gelse oluverse nolcak