Gittin mi canım doktoraaaFotoğraf ta çok az belli oluyo atıyım yine çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hayırlısı olsun
Aminn inşallah canım valla ya inşallah tutmuştur hepimizin yaYa Rabbim inşallah 14 şubatda eşlerimize müjdeli haber vermek nasip olsunnn aminnnn
Daha ne alacamıda bilmiyorum zaten, ha bi denk gelse oluverse nolcak
Kan verdim bugün yarın çıkacak sonuçlar canımGittin mi canım doktoraaa
Ay hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah canım haber ver mutlakaKan verdim bugün yarın çıkacak sonuçlar canım
Hadi bu ay güzel haberler al inşallah kuzumKuzum.gecen ay benim.coktu ama olmadı çok yumurtanın önemi yok tek bir tane sağlıklı olsa yeter
İns tatlım hep birlikte alalım sen ne yapıyorsun nasilsinHadi bu ay güzel haberler al inşallah kuzum
İyiyim kuzum ben adet oldum işte bu ay yeniden klomen deneyeceğiz bakalımİns tatlım hep birlikte alalım sen ne yapıyorsun nasilsin
İnşallah canım veririmAy hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah canım haber ver mutlaka
Hadi bakalım güzel gecsin kuzum nasıl adetin benim 3 gün sürdüİyiyim kuzum ben adet oldum işte bu ay yeniden klomen deneyeceğiz bakalım
Kaldım kuzu biliyorum hissediyorumSankii marta kaldınn niye böyle düşünüyosun bebeğim
Kanda çıkar belkiAslında benim yarın iğnenin iğne günü ile beraber 11. Günüm olcak ya acaba çıkar mı güya 18 i bekliycektim ama yapmak istiyom ya
A evet sinoplumuydu yalnış hatırlamıyorsam. Etiket yapmadım yalnış olmsın diyeBurda biri bugün kan vericektii noldu acaba dün silik çıkmıştı
Bikaç kişide okudum böyle bişey sanki. Banada doktorum kısaltır klomen adeti demişti. Kısa ama yoğun gelmişti benimdeAğrıyı geçtim bu ay aşırı pıhtılı geliyor adetim içim komple temizlenecek galiba benim anlamadımneden böyle olur ki Cookiie
Sağol canımm aynen öyle umutluyuzAmin amin canım benim
Oh çok güzel büyümüşler canım. Bu ay güzel olucak inşallah
Ah canım geçmiş olsun. Yeni ay yeni umutlar
Merhabalar, bende bu adette baslicam menopur a , femara ile cok istedigimz gibi buyumedi yumurtalar. Sizde durum nedir? İgne ile kac gunfe kac mm oldu? Kontrolünüz nasildi ?İnsallah tutar bu ay sizeSlm kızlar içinizde menopur 75 kullanan var mı kulanan varsa kac tane kulandiniz ben cuma günü başladım 5 tane verdi doktor carsamba kontrole gideceğim
UnutmamAyy banada yazsana dr gidncer bende ilk bu ay femera kullandm bat son 5 gün bbencebndefe kırmızlar gelecek ömden fikrim olur untmaaa