Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrıyı geçtim bu ay aşırı pıhtılı geliyor adetim içim komple temizlenecek galiba benim anlamadım neden böyle olur ki Cookiie

Umudu marta kalanlara glifor kullananları da ekleyelim ben önümüzdeki ay tedaviye ara vericem çünkü

Aslında benim yarın iğnenin iğne günü ile beraber 11. Günüm olcak ya acaba çıkar mı güya 18 i bekliycektim ama yapmak istiyom ya

Ağrıyı geçtim bu ay aşırı pıhtılı geliyor adetim içim komple temizlenecek galiba benim anlamadım neden böyle olur ki Cookiie
Bikaç kişide okudum böyle bişey sanki. Banada doktorum kısaltır klomen adeti demişti. Kısa ama yoğun gelmişti benimde
Umudu marta kalanlara glifor kullananları da ekleyelim ben önümüzdeki ay tedaviye ara vericem çünkü
Dur bakalım hele şimdi mart deme sev9

Slm kızlar içinizde menopur 75 kullanan var mı kulanan varsa kac tane kulandiniz ben cuma günü başladım 5 tane verdi doktor carsamba kontrole gideceğim
Merhabalar, bende bu adette baslicam menopur a , femara ile cok istedigimz gibi buyumedi yumurtalar. Sizde durum nedir? İgne ile kac gunfe kac mm oldu? Kontrolünüz nasildi ?İnsallah tutar bu ay size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…