Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bazen erkeklerin takıntısı işte ben bı kadın doktora gittim beni çok üzdü daha sonra dedim bir daha gitmicem şimdiki doktorunuza eşimin arkadasi tavsiye etti eşimde bu doktorumla daha iyi bize herşeyi anlatıyor bizi çok rahatlatıyor

Canım hiç umudunu kaybetme şimdi tedaviyi bırakıyormusun ben oralara ben vakıf olamadım. Evdemi kullanıcaksın femarayı ama dikkatli kullan Allah korusun kist mist olmasın bide onunla uğraşma
Cuma günü gidince görüşeceğim kafam allak bullak tekrar famera kullan derse evde var kullanırım ama takibe gitmem ovülasyon vs onlarla uğraşmam strese girmek istemiyorum çöktüm yani

Her kelimesine cümlesine katılıyorum haklısın ama su durum da ya da psikoloji de böyle mantıklı hareket edemiyor insan

Sağol canım yakın olsanızda sizleride ağırlasam yüz yüze delirsek
Ahh bu ara en çok hayalini kurduğum şey çünkü şuan beni sizden daha iyi anlayan ve sizden daha çok iyiliğimi düşünen kıskançlık olmadan samimi mutluluğu isteyen dua eden bi arkadaş olabilceğini sanmıyorum etrafımda
Kızlar namaz kılıyormusunuz. Birtürlü düzenli hale getiremedim. Çok istiyorum 2 gün başlıyorum 3. Gün bırakıyorum. Bu sabahta sabah namazıyla başladım. İnşallah misafiri bahane edip bırakmam
Kaçırsan da yeniden başla kaçırdım diyip bırakma bebeğim ben sana namaz vakitlerinde namaz kıl diye hatırlarım
Canımıniçi düşünmemek ne demek söyler misin? Deli gibi düşünüyorum düşünücem de ya Allah aşkına bi bitki önerin bişey bulalım şu kıza hepbirlikte arkadaşlar bilen yok muuu ben internetten bakıcam şimdi bişeyler

Her kelimesine cümlesine katılıyorum haklısın ama su durum da ya da psikoloji de böyle mantıklı hareket edemiyor insan
Aynen öyle tabi bende bunları yaşadıktan sonra tecrübe edindim nacizane fikrim bu benim doğru olan buymuş kac geçe sabah ettim eşimden bile uzaklastim çocuğum olmayacak diye korktuğumdan ama sonunda doğru yolu buldum çok şükür

Ya senin güzel kalbini severiiiimmm eksik olma canııım beniiim
cuma günü bi gideyim de belki toparlanırım kafa olarakta bilmiyorum ama suan iyiyim gerçekten ağlamak rahatlattı kızlar da zaten allah razı olsun ilaç söylediler tekrar o ilacı söyleyip bastıra bastıra talep edeceğim

İnsallah biz de buluruz o doğru yolu ne diyeyim hep dua ediyorum duama tanıdığım tanımadığım bekleyen herkesi ekliyorum
Açıkçası zaten su psikoloji ve tedavi için bu siteye üye olmuştum yalnız olmamak anlaşılabilmek için iyi ki de olmuşum ..

Aynen öyle kaderortağı derler ya canım aynı onun gibi aynı şeyleri yaşamış biriyle biseyler paylaşma insanın içini rahatlatiyo rabbim hepimizi en kısa zamanda hayirlisini nasip etsin inşallah

Canım her zaman burdayım istersen ara saatlerce anlat ister sayfalarca mesaj yaz burdayım ben geçicek birlikte halledicez birlikte gülücez şimdi birlikte ağladığımız gibi

İnsallah duanı bekliyorum senin kalbin çok çok temiz beni de eksik etme dualarında
Her namazdan sonra hepinize ediyorum ismini bildiklerime ismiyle ediyorum. İsmini bilmediklerim için de umudu şubata kalan benim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlarıma benim için istediklerinin kat kat fazlasını ver diyorum Rabbime ama bugün senin için çok çok edicem bebeğim O senin kalbinin temizliği kuzum benim sen öyle görüyosun öyle bakıyosun o yüzden

Evet canım benimde bu doktorum çok iyi çok memnunum. 2 kere kaybım oldu mesela o kapıdan hep yıkık girdim yanına. Ama dimdik içim huzur dolu çıktım. Doktordan çok öte abla gibi yaklaşıyor. Hiçbir şekilde olumsuz birşey söylemiyor. Hep rahatlatıyor. Ama doktorumun bu tedavide ne kdar iyi olduğunu bilmiyorum. Gebelik takibinde çok iyi ama gebelik çncesi apayrı bişey sanki daha çok bununla ilgilenen birisine gitmek istiyorum bu ayda olmazsa

Cuma günü gidince görüşeceğim kafam allak bullak tekrar famera kullan derse evde var kullanırım ama takibe gitmem ovülasyon vs onlarla uğraşmam strese girmek istemiyorum çöktüm yani
Canım bazen daha güzel toparlanmak için çökmemiz gerekiyor. Deli gibi ağlamamış içimizi boşaltmamız gerekiyor. Ama sonra daha güclü şekilde toparlanmamızda gerekiyor. Zor bir süreç evet ama yılmıcaz. Canım bari o lh testkeriyle falanmı takip etsen. Femara güclü bir ilaç bir zararı olmasın sonra
Valla canım kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum. Hiçbir şekilde cevremize anlatamayacağımız şeyler bunlar. İyiki sizler varsınız
ay canım ya bırakmıcam valla artık elimden geldiğince kılıcam. Birbirimizi gazlayalım evett

Kızlar ben rüyamda yumurta ve kağıt para gördüm internette de evlat diyo aynı rüyanın içinde gördüm hadi hayra yorun hayır çıksın inşallah
Hadi inşallah hayır olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…