- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Canım bazen erkeklerin takıntısı işte ben bı kadın doktora gittim beni çok üzdü daha sonra dedim bir daha gitmicem şimdiki doktorunuza eşimin arkadasi tavsiye etti eşimde bu doktorumla daha iyi bize herşeyi anlatıyor bizi çok rahatlatıyorTamam canım bir bakalım sağolasın. Ama işte böyle bir takıntısı var. Burdada çok iyi 3 tane erkek doktor var. Hatta bitanesi zamanında annelerimiz gitmiş o kadar tecrübeli. Ama işte biraz bu konuda geri kafalı benim koca aşamadım bu düşüncesini
Valla iş okadar yoğunki kendimi dinlemeye fırsatım olmadı . Dün iki kere başım döndü ayağa kalkınca. Sarı beyaz akıntı devam . Başkada hiç bişy yok az kaldı zatenMerhaba tekrardan ben yorumları çok takip edemedim ne durumdasınız ben dün regl oldum
Cuma günü gidince görüşeceğim kafam allak bullak tekrar famera kullan derse evde var kullanırım ama takibe gitmem ovülasyon vs onlarla uğraşmam strese girmek istemiyorum çöktüm yaniCanım hiç umudunu kaybetme şimdi tedaviyi bırakıyormusun ben oralara ben vakıf olamadım. Evdemi kullanıcaksın femarayı ama dikkatli kullan Allah korusun kist mist olmasın bide onunla uğraşma
Her kelimesine cümlesine katılıyorum haklısın ama su durum da ya da psikoloji de böyle mantıklı hareket edemiyor insanIyide yumurta takibi yaptırmak daha iyi en azından ne zaman büyüdü etti hepsini bilirsin ona göre ilişkiye girersin şimdi bilmeden her defasında umutlanacaksin o dahakötü ben öyle 7 ay geçirdim haftada test yapıyodum hep negatif yumurtlama oldu mu olmadı mi bilmeden ama şimdi bi umudum var en azından günlerini biliyorum ona göre ilişkiye giriyorum. Ne kadar stresli olduğunu anlaya biliyorum ama en sağlıklısı bende doktor kontrolü
Ahh bu ara en çok hayalini kurduğum şey çünkü şuan beni sizden daha iyi anlayan ve sizden daha çok iyiliğimi düşünen kıskançlık olmadan samimi mutluluğu isteyen dua eden bi arkadaş olabilceğini sanmıyorum etrafımdaSağol canım yakın olsanızda sizleride ağırlasam yüz yüze delirsek
Kaçırsan da yeniden başla kaçırdım diyip bırakma bebeğim ben sana namaz vakitlerinde namaz kıl diye hatırlarımKızlar namaz kılıyormusunuz. Birtürlü düzenli hale getiremedim. Çok istiyorum 2 gün başlıyorum 3. Gün bırakıyorum. Bu sabahta sabah namazıyla başladım. İnşallah misafiri bahane edip bırakmam
Canımıniçi düşünmemek ne demek söyler misin? Deli gibi düşünüyorum düşünücem deVermedi hatta sordum da biliyor musunuz ama laf arada kaynadı sabah ağladım biraz attım stresimi rahatlattı Cuma günü duruma göre isteyeceğim ısrarla verirse kullanırım vermezse tekrar famera dersepnaarozeer bilmiyorum almıştım kutuda var 20 tane yine 5 gün 2 defa hap içerim ama öyle yumurta takibi yumurtlama takibi falan vesaire yapmam kendimi o strese sokmam heyecana kapılmamak icin
Allah razı olsun güzel kalbiniz desteğiniz için tanımasam da iyi ki varsınız
kuzucuğuuum sen kendine odaklan sen bana güzel haberlerini vereceksin böyle böyle umudumu yeşerteceksin az kaldı sabretsev9
Aynen öyle tabi bende bunları yaşadıktan sonra tecrübe edindim nacizane fikrim bu benim doğru olan buymuş kac geçe sabah ettim eşimden bile uzaklastim çocuğum olmayacak diye korktuğumdan ama sonunda doğru yolu buldum çok şükürHer kelimesine cümlesine katılıyorum haklısın ama su durum da ya da psikoloji de böyle mantıklı hareket edemiyor insan
Ya senin güzel kalbini severiiiimmm eksik olma canııım beniiimAhh bu ara en çok hayalini kurduğum şey çünkü şuan beni sizden daha iyi anlayan ve sizden daha çok iyiliğimi düşünen kıskançlık olmadan samimi mutluluğu isteyen dua eden bi arkadaş olabilceğini sanmıyorum etrafımda
Kaçırsan da yeniden başla kaçırdım diyip bırakma bebeğim ben sana namaz vakitlerinde namaz kıl diye hatırlarım
Canımıniçi düşünmemek ne demek söyler misin? Deli gibi düşünüyorum düşünücem deya Allah aşkına bi bitki önerin bişey bulalım şu kıza hepbirlikte arkadaşlar bilen yok muuu ben internetten bakıcam şimdi bişeyler
İnsallah biz de buluruz o doğru yolu ne diyeyim hep dua ediyorum duama tanıdığım tanımadığım bekleyen herkesi ekliyorumAynen öyle tabi bende bunları yaşadıktan sonra tecrübe edindim nacizane fikrim bu benim doğru olan buymuş kac geçe sabah ettim eşimden bile uzaklastim çocuğum olmayacak diye korktuğumdan ama sonunda doğru yolu buldum çok şükür
Aynen öyle kaderortağı derler ya canım aynı onun gibi aynı şeyleri yaşamış biriyle biseyler paylaşma insanın içini rahatlatiyo rabbim hepimizi en kısa zamanda hayirlisini nasip etsin inşallahİnsallah biz de buluruz o doğru yolu ne diyeyim hep dua ediyorum duama tanıdığım tanımadığım bekleyen herkesi ekliyorum
Açıkçası zaten su psikoloji ve tedavi için bu siteye üye olmuştum yalnız olmamak anlaşılabilmek için iyi ki de olmuşum ..
Canım her zaman burdayım istersen ara saatlerce anlat ister sayfalarca mesaj yaz burdayım ben geçicek birlikte halledicez birlikte gülücez şimdi birlikte ağladığımız gibiYa senin güzel kalbini severiiiimmm eksik olma canııım beniiim
cuma günü bi gideyim de belki toparlanırım kafa olarakta bilmiyorum ama suan iyiyim gerçekten ağlamak rahatlattı kızlar da zaten allah razı olsun ilaç söylediler tekrar o ilacı söyleyip bastıra bastıra talep edeceğim
Amin insaalllah canımmmmAynen öyle kaderortağı derler ya canım aynı onun gibi aynı şeyleri yaşamış biriyle biseyler paylaşma insanın içini rahatlatiyo rabbim hepimizi en kısa zamanda hayirlisini nasip etsin inşallah
Eksik olma canım arkadaşım benim Allah razı olsun tez zamanda gönlünün muradını versin iyi ki varsınCanım her zaman burdayım istersen ara saatlerce anlat ister sayfalarca mesaj yaz burdayım ben geçicek birlikte halledicez birlikte gülücez şimdi birlikte ağladığımız gibi
Senden de Allah razı olsun kuzum benim ikimiz de kavuşalım inşallah evlatlarımızaEksik olma canım arkadaşım benim Allah razı olsun tez zamanda gönlünün muradını versin iyi ki varsın
İnsallah duanı bekliyorum senin kalbin çok çok temiz beni de eksik etme dualarındaSenden de Allah razı olsun kuzum benim ikimiz de kavuşalım inşallah evlatlarımıza
Her namazdan sonra hepinize ediyorum ismini bildiklerime ismiyle ediyorum. İsmini bilmediklerim için de umudu şubata kalan benim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlarıma benim için istediklerinin kat kat fazlasını ver diyorum Rabbimeİnsallah duanı bekliyorum senin kalbin çok çok temiz beni de eksik etme dualarında
Hadi inşallaaahKızlar ben rüyamda yumurta ve kağıt para gördüm internette de evlat diyo aynı rüyanın içinde gördüm hadi hayra yorun hayır çıksın inşallah
senden hayırlı haberler bekliyoruz o zaman Allah'ın izniyleValla iş okadar yoğunki kendimi dinlemeye fırsatım olmadı . Dün iki kere başım döndü ayağa kalkınca. Sarı beyaz akıntı devam . Başkada hiç bişy yok az kaldı zaten
Evet canım benimde bu doktorum çok iyi çok memnunum. 2 kere kaybım oldu mesela o kapıdan hep yıkık girdim yanına. Ama dimdik içim huzur dolu çıktım. Doktordan çok öte abla gibi yaklaşıyor. Hiçbir şekilde olumsuz birşey söylemiyor. Hep rahatlatıyor. Ama doktorumun bu tedavide ne kdar iyi olduğunu bilmiyorum. Gebelik takibinde çok iyi ama gebelik çncesi apayrı bişey sanki daha çok bununla ilgilenen birisine gitmek istiyorum bu ayda olmazsaCanım bazen erkeklerin takıntısı işte ben bı kadın doktora gittim beni çok üzdü daha sonra dedim bir daha gitmicem şimdiki doktorunuza eşimin arkadasi tavsiye etti eşimde bu doktorumla daha iyi bize herşeyi anlatıyor bizi çok rahatlatıyor
Valla canım kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum. Hiçbir şekilde cevremize anlatamayacağımız şeyler bunlar. İyiki sizler varsınızAhh bu ara en çok hayalini kurduğum şey çünkü şuan beni sizden daha iyi anlayan ve sizden daha çok iyiliğimi düşünen kıskançlık olmadan samimi mutluluğu isteyen dua eden bi arkadaş olabilceğini sanmıyorum etrafımda
Kaçırsan da yeniden başla kaçırdım diyip bırakma bebeğim ben sana namaz vakitlerinde namaz kıl diye hatırlarım
Canımıniçi düşünmemek ne demek söyler misin? Deli gibi düşünüyorum düşünücem deya Allah aşkına bi bitki önerin bişey bulalım şu kıza hepbirlikte arkadaşlar bilen yok muuu ben internetten bakıcam şimdi bişeyler
Hadi inşallah hayır olsun canımmKızlar ben rüyamda yumurta ve kağıt para gördüm internette de evlat diyo aynı rüyanın içinde gördüm hadi hayra yorun hayır çıksın inşallah