Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazı aylar regl olunca öyle yıkılıyorum ki.. Bu ay da öyle oldu. Vardır bi zamanı deyip pes etmiyorum tabiki ama çok yoruldum
Ben hiç yıkılmadım regli olunca bir geçen ay yıkıldım birde bu ay yıkılcam. Cünkü önceki aylarda o kadar düzensizleşmişti. Testler negatif çıktıkca Bari regli olayım diye dua ederdim
Zamanını bekliyor canım bebişlerimiz. İnşallah çok bekletmezler

Kızlar benim çok sancım var ya geçen ay böyle olmadı dünden beri. Çok karnım ağrıyor ben regl olcan galiba. Çünkü baya baya regl ağrısı bu geçen ay yumurta ağrısı çok başkaydı. Bu ay yumurta ağrısı bu olamaz bildiğin regl sancısı iğnenin daha 5.günü

Arkadaşlar amh değeri ne oluyorben bilmiyorum birde değer hangi sayıda olması lazım normal olması için bilgisi olan var mı
Canım hiç kesin bilmemekle birlikte tahminen sanırım yumurtalarının değeri o. Mesela pkolarda çok çıkıyor incileri olduğu için. Az çıktığında menepoz diyorlar galiba. Ama değerlerini bilmiyorum. Ordan burdan okuyup tahmin yürüttüğüm bu. Yalnışta olabilir tabi

İğnenin 5.günüyse adet olmazsın daha canım 14.günden sonra olunuyo adet inşallah güzel şeylerin acısıdır çektiğin

Canım benimde vardı ya hala ara ara oluyor. Hep korku içindeyim. Çok sancı şeklindemi var

Arkadaşlar amh değeri ne oluyorben bilmiyorum birde değer hangi sayıda olması lazım normal olması için bilgisi olan var mı
Yumurta rezervini tabi sayısını gösteriyor 4ten sonrasını tabi tek başına olmamak işe birlikte pco olarak değerlendiriyorlar düşğklüğğnde ise yumurta sayın çok azalmış olarak değerlendiriyorlar

İğnenin 5.günüyse adet olmazsın daha canım 14.günden sonra olunuyo adet inşallah güzel şeylerin acısıdır çektiğin
Canım benimde vardı ya hala ara ara oluyor. Hep korku içindeyim. Çok sancı şeklindemi var
Benim akşamları yattığımda başlıyor. Bir üşüme işe geliyor bildiğin adet olduğum gün nasıl oluyorsam dün gece ve bu gece aynısını yaşadım acaba iğnenin. Etkisi de her ay farklı mı oluyor yok ya bu bildiğin benim adetimle aynı sancı birebir aynı inşllah değildir ama ben Kötüye alıştırmammlazım sanırım kendimi

Bendede pcos var bi kaç ay önce hormon testi yaptırdım simd baktım da 1.96 diyo heralde çok düşük ama doktor bisey söylemedi kafam karıştı şimdi

Bendede pcos var bi kaç ay önce hormon testi yaptırdım simd baktım da 1.96 diyo heralde çok düşük ama doktor bisey söylemedi kafam karıştı şimdi
PCO da bu değer çıkmaz yüksek çıkması lazım çok yumurtlayıp çatalatamamak ya da istenen boyuta yabş döllenecek boyuta gelmeden çatlaması PCo senin yumurta rezervi yani sayısı düşmüş sanırım

Benimde ayaklarım üşüyor bu ara canım. Of valla korku içinde duruyoruz hep yaa. İnşallah bebek yapıyordur o sancıyı
Aynen seni geçen ay bildiğim için dedim sanırım benimde bu ay erke. Geliyor
Dur bakalım canım hemen olumsuz çağırma. Olmaz inşallah

Valla bilmiyorum ki kuzum kaç tane de doktora gösterdim sonuçları muayene de oldum pcos dediler ama bununla alakalı bisey söylemediler doktorlar

Aynen seni geçen ay bildiğim için dedim sanırım benimde bu ay erke. Geliyor
Hiç sanmıyorum kızlar adet olcağımızı çünkü dediğiniz ağrı bende de başladı tek tarafta sızı değil adet olcam gibi rahimden aşağıya doğru sızı bu kadar kişi de var adet değil muhtemelen Cookiie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…