Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkUmutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼♀️🌸
Ya Rabbim inşallah 14 şubatda eşlerimize müjdeli haber vermek nasip olsunnn aminnnn Daha ne alacamıda bilmiyorum zaten, ha bi denk gelse oluverse nolcak
Bikaç kişide okudum böyle bişey sanki. Banada doktorum kısaltır klomen adeti demişti. Kısa ama yoğun gelmişti benimde Umudu marta kalanlara glifor kullananları da ekleyelim ben önümüzdeki ay tedaviye ara vericem çünkü Dur bakalım hele şimdi mart deme sev9
Slm kızlar içinizde menopur 75 kullanan var mı kulanan varsa kac tane kulandiniz ben cuma günü başladım 5 tane verdi doktor carsamba kontrole gideceğim
Merhabalar, bende bu adette baslicam menopur a , femara ile cok istedigimz gibi buyumedi yumurtalar. Sizde durum nedir? İgne ile kac gunfe kac mm oldu? Kontrolünüz nasildi ?İnsallah tutar bu ay size