Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kabul etsin inşallah bütün namazlarımızı dualarımızı

Kuzum haklısın doktora gittim benimkiler 17 mm olmuş bı tanesi arkadan da 3 tane geliyor 12 mm cumartesi tekrar gidecem bakalım sev9

Ahh inşallah kuzum ya biraz umutsuzum bu ay
Kuzum umudunu kaybetme Rabbim vaktini iyi ayarlıyor öyle düşün ben de bu ay beni mahvetti bu tedavi ama gönlümü Rabbime yasladım dinginlestim hepiniz dualrimdasiniz gücümüzü kaybetmeyelim Rabbim sevdiğine bir dert verirmiş ki bizim ki çok şükür dermansız dert değil

Öyle bebeğim rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah

Allah kabul etsin inşallah bütün namazlarımızı dualarımızı
Amin amin canım benim
Kuzum haklısın doktora gittim benimkiler 17 mm olmuş bı tanesi arkadan da 3 tane geliyor 12 mm cumartesi tekrar gidecem bakalım sev9
Oh çok güzel büyümüşler canım. Bu ay güzel olucak inşallah
Hasta oldum ben femara başladım tekrar bugün 3.günüm
Ah canım geçmiş olsun. Yeni ay yeni umutlar

Valla tuvalete hep korka korka gidiyorum sarıya yakın krem renkli Akıntım var. Ama sağ kasığımda inanılmaz sancı varsabah 6da başladı. Uyuyamadım. Hala devam ediyor
Bugün adet olmazsan hamilesin totem yaptım olma sakın tut içinde yat kaldır ayaklarını kalkma ayağa ,
Ayyyy inşallah kuzum.insallah senden de güzel haber alırız ikinizdende bekliyrm
Benden hiç beklemeyin kuzum ben de bişey yok bu ay artık iyice geçti iğne etkisi normale döndü her şey test yapmaktan vazgeçtim 14 şubatta

Ahahaha bu akşam lavaboya falan gitmiyorum tamam
Canım belli olmaz o hiç. Belirti yaşamayanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…