İSİM | KULLANILAN İLAÇ | KULLANILAN KÜR | VARSA OLAN SORUN | BAT | SONUÇ | ||||||
| 31 OCAK | ||||||||||
S selcanevrenn20 | - | - | - | 4-5 ŞUBAT | |||||||
| femara,ovitrelle,inofolic | - | - | 6 ŞUBAT | |||||||
Z Zeyno2734 | femara | - | - | 11 ŞUBAT | |||||||
T turuncugirl | - | - | - | 14 ŞUBAT | |||||||
E Eylul38 | - | - | - | 14 ŞUBAT | |||||||
| klomen,ovitrelle,inofolic | yumurta tembelliği | 14 ŞUBAT | ||||||||
| klomen,ovitrelle, inofolic, glifor | - | - | 14 ŞUBAT | |||||||
| femara | Eşi çaksır suyu, kendi soğan kürü | - | 15 ŞUBAT | |||||||
A Asenaasena96 | klomen,inofolic | bal,tarçın,çörekotu | pko | 16 ŞUBAT | |||||||
| letresan,ovitrelle | 17 ŞUBAT | |||||||||
| femara,klomen,ovitrelle, matofin,regenesis max | - | pko, 2 dış gebelik | 17 ŞUBAT | |||||||
| progestan, glifor,folbiol | - | pko | 17 ŞUBAT | |||||||
| - | 18 ŞUBAT | |||||||||
B byzz1 | klomen,ovitrelle,glifor, folbiol | - | - | 18 ŞUBAT | |||||||
| femara, ovitrelle,folbiol | - | pko | 19 ŞUBAT | |||||||
B Bebyssss | fostimon,ovitrelle(aşılama) | - | 21 ŞUBAT | ||||||||
S Siyahhhinci | femara,ovitrelle | 25 ŞUBAT | |||||||||
| - | - | 2 kimyasal gebelik | 26 ŞUBAT | |||||||
| klomen | - | - | 27 ŞUBAT | |||||||
| femera,promotil women | probolis,arısütü,polen,bal | 2 kayıp, pıhtılaşma | 5 MART | |||||||
| klomen | - | - | 6 MART | |||||||
M Mucizegibiii | femara,ovitrelle | bal,tarçın,çörekotu | 7 MART | ||||||||
| femara,ovitrelle | - | - | 7 MART | |||||||
| femara,ovitrelle,regenesis max, venatura inositol, omepa, ocean d vit. | her gün yoğurt içine 1 çk keten tohumu | 8 MART | ||||||||
| klomen,ovitrelle, glifor, folidays | - | - | 9 MART |
Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
İlk defamı başlayacaksın canım hayırlısı olsun tedavin şimdidenCanım ben de bu ay ilk defa femara kullanacağım inşallah, cumaya dr. randevum var, umarım o tarihe kadar adet olurum.. bizim 2 sene olacak, sadece 1 kez kimyasal oldu. siz kaç zamandır istiyorsunuz?
Rahim filmi çektirdiniz mi. Dış gebelik vb durumlar genelde rahimde veya yumurtalıklarda tıkanıklılıktan kaynaklanıyormuşİlk defamı başlayacaksın canım hayırlısı olsun tedavin şimdiden
Biz hemen hemen 1 bucuk yıldır istiyoruz. 2 kere dış gebelik süpheli sağlıksız gebelik geçirdim iğneyle düşük yaptım. İğneden dolayı aralarda toplam 6 ay falan korunmalı geçti. Sonrasında hazirandan beri daha bir gebelik elde edemedik
Evet çekildim temiz çıktı. Son dış gebelikten sonra çekildim hemen 6 ay etkisi oluyomuş bunu değerlendirmek istedim ama malesef nasip olmadı bidaha 8 ay flaan oldu çekileliRahim filmi çektirdiniz mi. Dış gebelik vb durumlar genelde rahimde veya yumurtalıklarda tıkanıklılıktan kaynaklanıyormuş
Klomeni biliyorum da diğeri ne içinMerhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Femarada yumurta büyütmek için sanırım daha hızlı büyütür dedi. Bir gün gümde 3 klomen bir gün günde 1 femara kullanıcamKlomeni biliyorum da diğeri ne için
Bende geldimmmmmMerhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
Hoşgeldinnn kuzumBende geldimmmmm
İnşallah inşallah canım bu ay dolsun taşsın pozitiflerGeldimmm şubat umudumuz olsun güzel haberlere boğulalım geçen ay çok az pozitif haberi aldık bu ay çok güzel olsun hepimiz için inillahhhh
Hoşgeldinnn kuzumsen pozitifi görürsünde sadece sohbete devam edersin inşallah
Hoşbulduk kuzumİnşallah inşallah canım bu ay dolsun taşsın pozitifler
hoşgeldin canım
Sen regl oldun doktora gidip yeni tedaviye başlıcaksın yine dimi canımHoşbulduk kuzum
Hadi hayırlısı olsun tedavin canım, ne kadar süredir istiyorsun ilkmi olucak nasipseBende pazar günü adet oldum..yani bu ayda olmadi maalesef..umutlar subata..bugun doktora gittim klomene basladim hormon testi yaptilar hersey normal..daha òncede klomen kullanmistim olmadi..rahim filmi cekildim sonrasinda bi sorun yok dendi.. bakalim bu ay olacak mi cok merak ediyorum.. her ne kadar takmamaya calissamda mümkun olmuyo maalesef her ay cok üzülüyorum..insaallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim icinde de bana
Evet canim 4 ay önce klomen kullanmistim olmayinca rahim filmi istedi..sorun cikmadi..3 ay daha dene olmazsa tekrar gel dedi..veee olmadi tekrar gittim bugun ve tekrar klomeme basladimSen regl oldun doktora gidip yeni tedaviye başlıcaksın yine dimi canım
İnşallah bu seferki güzel sonuçlanır, eşinde kontrol oldumu, gerci doktorun yönlendirir seni de. Sebep olmasa da hep bi vakti var canım vakti gelmeden hiçbişey olmuyorEvet canim 4 ay önce klomen kullanmistim olmayinca rahim filmi istedi..sorun cikmadi..3 ay daha dene olmazsa tekrar gel dedi..veee olmadi tekrar gittim bugun ve tekrar klomeme basladim
Tesekkur ederimm..1seneden fazladir olmayinca eylul ayinda doktora basvurdum..süt hormonum yüksek cikiyodu benim..süt korur derlerya büyüklerimiz dogruymus demekki..ama bende polikistik over de var..sende hormonlarina bi baktir bence..evet yaaa sürekli aklimdaaa cikaramiyorum kafamdanHadi hayırlısı olsun tedavin canım, ne kadar süredir istiyorsun ilkmi olucak nasipse
Benim doktorum hormonlarıma hiç bakmıyor ya
malesef takmamaya calışsakta sürekli aklımızda oluyor. Hele evde olan insan oturup oturup düşünüyor sanki
Cok tesekkur ederimm..Eşim gitmedi yaa bu ay israr edince tamam gidicem dedim ama bakalim gider mi bilmiyorum.eşler gidince zorlu bi surecmi oluyor hic bilmiyorumİnşallah bu seferki güzel sonuçlanır, eşinde kontrol oldumu, gerci doktorun yönlendirir seni de. Sebep olmasa da hep bi vakti var canım vakti gelmeden hiçbişey olmuyor