Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim 1 den fazla gen de var canım c677t bir tanesi diğerlerine de dosyaya bakmam lazım birde folik eksikliğine bağlı bir kan pıhtılaşması türü varmış o da var bende
Kızlar cinsiyet belli olan var mı şubat ayı anneleri? Ben de şubatta hamile kalmıştım, çift çizgiyi görene kadar aşındırmıştım bu siteyi Allah isteyen herkese versin görmeden sevdiğim ablalarım kardeşlerim Hayırlı Ramazanlar
Kizlaaarr nasılsıniz hamile anneler cinsiyetler belli olmuştur artık nasıl gidiyor hamilelik sizi unutmadım bende hala bir şey yok dualarınızda benide unutmayınnn
Yeni yıla girdiğimiz bugünde yılın ilk topiğini açmak istedim. :) Umarım 2021 hepimize uğur getirir. Daha önce Kasım topiğini açmıştım ve burada en çok hamilelik görülen topik oldu uğurlu bir topikti beni oradan hatırlayanlar vardır belki içinizde. :) İnşallah Şubat ayıda bana ve benim gibi diğer anne adaylarına uğurlu gelir. Bu seferde anne adaylarının ocaktan transfer olanları şubat ayı başlığında toplamak istedim. :)
Ve inşallah mutlu haberi aldıktan sonra da aşağıdaki soruları cevaplamanızı isteyeceğim herkese fikir olması açısından? :)
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz? 2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor? 3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz? 4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi? 5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?
Sabırsızlıkla tabloyu oluşturup doldurmak için bekliyorum. İnşallah kasım ayında olduğu gibi güzel haberler aldığımız bir topik olur. :) Hepinize Sevgiler...
Bişi sormak istiyorum ben hala iliskiye devam ediyorum ilşki esnasında beyaz süt gibi kremsi akıntı geldi hamilelik olabilirmi sıradan bir akıntı mı bat 10 şubat hamile arkadaşlar da bir yardımcı olurmusunuz
hangi genlerinizde acaba pihtilasma?benim 2 dusugum 5.ve 8.haftlarda.mthfr a1298 ve faktor 13 te sorun cikti.doktorum folik asit onemli dedi.ayrica erken dusklerde bu genlerin onemi yok dedi
Tekrar merhaba. Hala folik asit kullanıyor musunuz? Ben gebelik sonuna kadar kullanıcam. Kullanıyorsanız kç mg acaba. 400 mcg olana geçtik biz multivştamin ile beraber aklıma takıldı önce 5 mg kullanıyordum o fazlaymış