Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende 21-23 ve 24 ünü değerlendirdim ara ara ağrım oluyorşuan hiç bir belirtim yok fakat haftasonu batmalar olmuştu kramp girer gibi kısa süreli sancılar bende çatlıyor mu acaba diye düşündüm
sizde durum nasıl
- 22 Kasım 2024
- 33
- 17
- 3
- 24
- 24 Kasım 2015
- 627
- 192
- 103
Kız bi göster bakalım bizdeee hadi inşallaahKızlaaarrrrr, bugün iğneyle beraber 13. Günüm 2 gün önce test yaptığımda çok gözle görülecek kadar çizgi çıkmamıştı silikti, bugün test yaptığımda yine gözle görülecek kadar çizgi çıktı ama yine biraz silik sizce bu gebelik mi
- 22 Kasım 2024
- 33
- 17
- 3
- 24
- 22 Kasım 2024
- 33
- 17
- 3
- 24
- 24 Kasım 2015
- 627
- 192
- 103
Kız bunda var gibiii. Kan verseneeeeBugün yaptığım test buuuu
Eki Görüntüle 3511472
- 22 Kasım 2024
- 33
- 17
- 3
- 24
Ay doktorum pazartesi dedi bende çok gitmek istedim amaaaKız bunda var gibiii. Kan verseneeee
Var gibi bence de yarın tekrar yapın koyulaşma olur inşallahBugün yaptığım test buuuu
Eki Görüntüle 3511472
- 22 Kasım 2024
- 33
- 17
- 3
- 24
Merhaba kızlar bugün devlet hastanesine gittim bir tanıdığın yakını. Sürecimden bahsettim. Kontrol etti Rahim ağzı kanseri patolojisi istedi. Adet olunca gel kan değerlerine bakalım ona göre iki ay tedavi deneyelim olmazsa Rahim filmi çekelim dedi.
Açıkçası çok memnun kaldım devlet olmasına rağmen, bunları özelde yapmıyorlar bile
Açıkçası çok memnun kaldım devlet olmasına rağmen, bunları özelde yapmıyorlar bile
- 3 Kasım 2024
- 66
- 21
- 3
- 42
Özelde ya da devlette, önemli olan iyi bir dr.a denk gelmek bence. Sizin yaşınız kaç?Merhaba kızlar bugün devlet hastanesine gittim bir tanıdığın yakını. Sürecimden bahsettim. Kontrol etti Rahim ağzı kanseri patolojisi istedi. Adet olunca gel kan değerlerine bakalım ona göre iki ay tedavi deneyelim olmazsa Rahim filmi çekelim dedi.
Merhaba canım yaşım 30. Bir buçuk senedir evliyim. Nisandan beri çocuk istiyoruz.Özelde ya da devlette, önemli olan iyi bir dr.a denk gelmek bence. Sizin yaşınız kaç?
- 3 Kasım 2024
- 66
- 21
- 3
- 42
Çok gençsiniz. Hiç kafaya takmayın, daha kolay olur inanın.Merhaba canım yaşım 30. Bir buçuk senedir evliyim. Nisandan beri çocuk istiyoruz.
İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin o güzel duyguyu,aminÇok gençsiniz. Hiç kafaya takmayın, daha kolay olur inanın.
- 3 Kasım 2024
- 66
- 21
- 3
- 42
Merhaba, tekrar test yaptınız mı?Ay doktorum pazartesi dedi bende çok gitmek istedim amaaa
Merhaba, test yaptınız mı tekrar?Ay doktorum pazartesi dedi bende çok gitmek istedim amaaa
- 3 Kasım 2024
- 66
- 21
- 3
- 42
İyi akşamlar kızlar, kararlılıkla test yapmadan 13. günü de devirdim. Hem ümidim yok hem de korkuyorum. Galiba beklemeye, ümit etmeye takıntılı hale geldim.. Yeter ki bir umut olsun, olumsuz olmasın da.. negatifi görünce düşüyor ya insan. Ama bu da sağlıklı bir duygu değil biliyorum. Yani takıntı haline gelmemeli hiçbir şey.. Neyse, içimi döktüm size, en iyi siz anlarsınız beni.
Göğüs ağrım var ama regl öncesi gibi, kasık batmaları baya geçti. Hafif karın ağrısı o kadar. Ama geçen 2 kimyasal gebelikte de benim kokum değişmişti, oradan anlamıştım test yapmadan ki onları da çok erken öğrenmiştim. Şuanda kokumda değiliklik yok. Deli gibi sürekli kendimi kokluyorum Yani bence bebek de yok.. belli olur birkaç güne.. güzel dualarınızı bekliyorum.
Göğüs ağrım var ama regl öncesi gibi, kasık batmaları baya geçti. Hafif karın ağrısı o kadar. Ama geçen 2 kimyasal gebelikte de benim kokum değişmişti, oradan anlamıştım test yapmadan ki onları da çok erken öğrenmiştim. Şuanda kokumda değiliklik yok. Deli gibi sürekli kendimi kokluyorum Yani bence bebek de yok.. belli olur birkaç güne.. güzel dualarınızı bekliyorum.
- 17 Mart 2012
- 5.392
- 1.519
- 448
Size dua edeceğim. Test yapmamak çok zor. Ben de aynı durumda olacağım muhtemelen 1 hafta sonra. Bebeğinize kavuşmanızı diliyorum en yakın zamanda sağlıkla..İyi akşamlar kızlar, kararlılıkla test yapmadan 13. günü de devirdim. Hem ümidim yok hem de korkuyorum. Galiba beklemeye, ümit etmeye takıntılı hale geldim.. Yeter ki bir umut olsun, olumsuz olmasın da.. negatifi görünce düşüyor ya insan. Ama bu da sağlıklı bir duygu değil biliyorum. Yani takıntı haline gelmemeli hiçbir şey.. Neyse, içimi döktüm size, en iyi siz anlarsınız beni.