Evet canım benimde bu doktorum çok iyi çok memnunum. 2 kere kaybım oldu mesela o kapıdan hep yıkık girdim yanına. Ama dimdik içim huzur dolu çıktım. Doktordan çok öte abla gibi yaklaşıyor. Hiçbir şekilde olumsuz birşey söylemiyor. Hep rahatlatıyor. Ama doktorumun bu tedavide ne kdar iyi olduğunu bilmiyorum. Gebelik takibinde çok iyi ama gebelik çncesi apayrı bişey sanki daha çok bununla ilgilenen birisine gitmek istiyorum bu ayda olmazsa
Cuma günü gidince görüşeceğim kafam allak bullak tekrar famera kullan derse evde var kullanırım ama takibe gitmem ovülasyon vs onlarla uğraşmam strese girmek istemiyorum çöktüm yani Canım bazen daha güzel toparlanmak için çökmemiz gerekiyor. Deli gibi ağlamamış içimizi boşaltmamız gerekiyor. Ama sonra daha güclü şekilde toparlanmamızda gerekiyor. Zor bir süreç evet ama yılmıcaz. Canım bari o lh testkeriyle falanmı takip etsen. Femara güclü bir ilaç bir zararı olmasın sonra
Valla canım kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum. Hiçbir şekilde cevremize anlatamayacağımız şeyler bunlar. İyiki sizler varsınız
ay canım ya bırakmıcam valla artık elimden geldiğince kılıcam. Birbirimizi gazlayalım evett