Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme olur heralde artık iğneden sonra 9.gün genel olarak 22.gün yani tabi oluyosa ne zaman ağrım yok diye korksam ertesi gün çok ağrı oluyo

Aynen öyle kuzum benimm hormonal dengesizlik endişe stres
Olabilir tutunmaya çalışıyor olabilir yat dinlen hareket etme çok fazla

Ay ben yalnış saymışım ya. İğneyi 3nde oldum iğne gününü saymazsam 14. Gün 17sine denk geliyor değilmi

Yaaaa çok tatlısın ben dua etmeye gitti aksmaa gelir ne güldüm yaaa

Yaaaa çok tatlısın ben dua etmeye gitti aksmaa gelir ne güldüm yaaa
Sende çok tatlısın canım benim
Olabilir tutunmaya çalışıyor olabilir yat dinlen hareket etme çok fazla
Bal çörek otunu çok yediiin galiba ağzından ballar damlıyor
Kuzum.bunay sen tam etki gördün ilacın bence güzel dusunelim sev9 maşallah ya sana beni güldürdün arkadasimizin enerjisi bomba
Kendim dipte kalıp sizi yükseğe çıkartırım canımsınız hepiniz inşallah hep birlikte burda ekim kasım annelerine geçeriz. Umudu marta kalanlarda olmak istemiyorum

Ayyy bugün onu düşündüm Şubat bitince marta taşınmak nasıl olacak

Doğru aslında ben sayıyodum sanırım o zaman bugğn benim 7. Günüm mü oluyo
Saymazsak 7. Gün canım tam 7 günün kalıyor o zaman haftaya bugün büyük gün senin için
Acaba diyorum psikolojik mi çünkü iş yaparken unutuyorum sanki ama hayırlısı diyorum Çarşamba ne kadar büyümüşler bakalım
İnşallah çok güzel büyümüşlerdir canım. Sen şimdi tahmini batını biliyormusun iğneden sonramı belli olur. Listeye ekliyim senide

Canım igneden sonra şuan tam bilmiyorum reglim 3 gün sürdü benim bu ay karıştı iğne yapim söylerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…