- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
Olabilir tutunmaya çalışıyor olabilir yat dinlen hareket etme çok fazlaYerleşme olur heralde artık iğneden sonra 9.gün genel olarak 22.günyani tabi oluyosa ne zaman ağrım yok diye korksam ertesi gün çok ağrı oluyo
Aynen öyle kuzum benimm hormonal dengesizlik endişe stres
İnşallah hep destek tam destekkkkKafamızı burda dağıtmaya çalışıyoruz. Güzel arkadaşlıklar da oluyor canım gercektenolsun boş zamanlarında gel bizide ihmal etme fazla
Geçen ay bu kadar ağrı olmamıştı bende ama baş ağrım geçmiyor resmenEvett baş ağrısı bende de var bu ara çok oluyo valla
İğne gününü saymıyoruz dimi canımAy ben yalnış saymışım ya. İğneyi 3nde oldum iğne gününü saymazsam 14. Gün 17sine denk geliyor değilmi
Benimde ara ara gidiyo geliyo canım yaGeçen ay bu kadar ağrı olmamıştı bende ama baş ağrım geçmiyor resmen
Yaaaa çok tatlısın benGünaydın uykucu şirinmuhabbet kuşuyuz biz sabahları ötüyoruz özet geçiyim Cookiie ın arkadaşı geldi şuan bebek seviyo misafir ağırlıyo @kbradlk erken kalktı bugün kahvaltı yaptı baya sağlıklı yiyo he hepimizi gömer Defneninannisi de muhtemelen dua etmeye gitti akşam gelir yine herkes
Ben saymıyorum canım yumurta iğneden sonraki gün çatlıcağı ihtimalini düşünerekİğne gününü saymıyoruz dimi canım
Kuzum.bunay sen tam etki gördün ilacın bence güzel dusunelimKarnım ve belim ağrıyo benim ama regli ağrısı gibi. Birde karnımda doluluk var sanki
Doğru aslında ben sayıyodum sanırım o zaman bugğn benim 7. Günüm mü oluyoBen saymıyorum canım yumurta iğneden sonraki gün çatlıcağı ihtimalini düşünerek
Acaba diyorum psikolojik mi çünkü iş yaparken unutuyorum sanki ama hayırlısı diyorumBenimde ara ara gidiyo geliyo canım ya
Canım inşallah ya ama korkuyorum umudum yokKuzum.bunay sen tam etki gördün ilacın bence güzel dusunelimsev9 maşallah ya sana beni güldürdün arkadasimizin enerjisi bomba
Sende çok tatlısın canım benimYaaaa çok tatlısın bendua etmeye gitti aksmaa gelir ne güldüm yaaa
Bal çörek otunu çok yediiin galiba ağzından ballar damlıyorOlabilir tutunmaya çalışıyor olabilir yat dinlen hareket etme çok fazla
Kendim dipte kalıp sizi yükseğe çıkartırımKuzum.bunay sen tam etki gördün ilacın bence güzel dusunelimsev9 maşallah ya sana beni güldürdün arkadasimizin enerjisi bomba
Herşeyi biliyoruz tatlım herşeyi yapmaya calisiyoruz umut hep var üzülme sakınCanım inşallah ya ama korkuyorum umudum yok
Ayyy bugün onu düşündüm Şubat bitince marta taşınmak nasıl olacakSende çok tatlısın canım benim
Bal çörek otunu çok yediiin galiba ağzından ballar damlıyor
Kendim dipte kalıp sizi yükseğe çıkartırımcanımsınız hepiniz inşallah hep birlikte burda ekim kasım annelerine geçeriz. Umudu marta kalanlarda olmak istemiyorum
Saymazsak 7. Gün canım tam 7 günün kalıyor o zaman haftaya bugün büyük gün senin içinDoğru aslında ben sayıyodum sanırım o zaman bugğn benim 7. Günüm mü oluyo
İnşallah canım şu 7. Günü sağ salim atlatırsamHerşeyi biliyoruz tatlım herşeyi yapmaya calisiyoruz umut hep var üzülme sakın
Canım igneden sonra şuan tam bilmiyorum reglim 3 gün sürdü benim bu ay karıştı iğne yapim söylerim sanaSaymazsak 7. Gün canım tam 7 günün kalıyor o zaman haftaya bugün büyük gün senin için
Acaba diyorum psikolojik mi çünkü iş yaparken unutuyorum sanki ama hayırlısı diyorumÇarşamba ne kadar büyümüşler bakalım
İnşallah çok güzel büyümüşlerdir canım. Sen şimdi tahmini batını biliyormusun iğneden sonramı belli olur. Listeye ekliyim senide
İnşallah canım şu 7. Günü sağ salim atlatırsam