Tamamdır canımCanım igneden sonra şuan tam bilmiyorum reglim 3 gün sürdü benim bu ay karıştı iğne yapim söylerim sana
Benimde canımmAdet dışında adet sancısı neden olur yaaa?adet olcakmışım gibi ağrım var
Adetin yakınmı senin ? Yani bende pkos var 2 ay filan gelmez ilaç kullanmazsamBenimde canımm
Allah korusun olucak sus kızzAyyy bugün onu düşündüm Şubat bitince marta taşınmak nasıl olacak
İnşallah cnm insallah bı grup daha kurarız yediğimiz ictihimizr kg dikkat diyeAllah korusun olucak sus kızzburdan doğru ekim sonu kasım başı annelerine sizinle tek ayrı konumuz şu olsun kasım 1den sonra doğuracaklar ekimde doğuracaklar olarak
Ovülasyondan sonra oluyo klomen de yapıyo galba tabi sen beni unuttun ama neysssssAdet dışında adet sancısı neden olur yaaa?adet olcakmışım gibi ağrım var
Benimde düzensizdi canım adetim ama geçen ay iğneden sonra 7. Günü adet oldum. Bugünde 5. Günüm ağrılarım başladıAdetin yakınmı senin ? Yani bende pkos var 2 ay filan gelmez ilaç kullanmazsamadet olmicami biliyorumda neyin ağrısı bilemedim
Ben bi hamile kalayım da o iyi beslensin diye demir içerikli diye balkon demiri bile kemirebilirim no dikkatİnşallah cnm insallah bı grup daha kurarız yediğimiz ictihimizr kg dikkat diye
Hoşgeldin canım. Güzel sonuçlar alırsın inşallah maşallah çok güzel yumurtaların büyümüşKızlar selam çok takip edemedim sizi ama bu ay ilk kez klomen kullandım. Endometriozis hastasıyım çikolata kistim var. Bugün adet döngümün 13. Günü klomeni 5.gün başlayıp 5 gün günde 2 defa kullandım. Bugün kontrole gittiğimde 4 yumurtam vardı boyutları ve kalitesi iyi dedi doktorum. Yarın çatlatma iğnesi vuracağım. Haftaya da progesteron tahlili vereceğim çatlamış mı diye. Çarşamba cuma ve Pazar günü için ilişki önerdi doktorum saat konusunda bir şey demedi ben kafama göre vurup istediğimiz saatte takılacağoz artık bakalım. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır
Ben bi hamile kalayım da o iyi beslensin diye demir içerikli diye balkon demiri bile kemirebilirim no dikkat
Olurmuuuuuuu hiççççç aşk olsunnnOvülasyondan sonra oluyo klomen de yapıyo galba tabi sen beni unuttun ama neysssss
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım amin çok teşekkürlerHoşgeldin canım. Güzel sonuçlar alırsın inşallah maşallah çok güzel yumurtaların büyümüş
Ayyy canım inşallahh olmazsınnn. Test filan yaptın mı sen ?Benimde düzensizdi canım adetim ama geçen ay iğneden sonra 7. Günü adet oldum. Bugünde 5. Günüm ağrılarım başladı
Gebeliktir inşallahkızlar selamm.. bugün kan testi yaptırdım, sonuclarım yarın öğleden sonra cıkacak... :))
ama lekelenmem var, acaba nedir bu... regl de 8 gün gecikmişti...
Progesteron fitil kullanıyorum canım, neden gecikti bilmiyorum. Adet mi olacağım bilemedim, hamilelik için ümitlenmek de istemiyorum..Gebeliktir inşallah8 gün geciktiyse çok mümkün idrar testi yaptınız mı? Lekelenme bazen yerleşme kanaması şeklinde olabiliyor bazılarında erken olurken bazılarında adet günü ve sonrasında da olabiliyormuş. Doktora gittiniz mi? Tutunmayı zorlaştıracak bir şey varsa belki progesteron falan verirdi?
Yok kız estağfurullah ben onu unuttum ama sen beni unutmaa hassas dönemdeyim diyorum hormonlarr her yerim şiş şişOlurmuuuuuuu hiççççç aşk olsunnn
Ben o pik’i sana borçluyum bikere