Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam çok takip edemedim sizi ama bu ay ilk kez klomen kullandım. Endometriozis hastasıyım çikolata kistim var. Bugün adet döngümün 13. Günü klomeni 5.gün başlayıp 5 gün günde 2 defa kullandım. Bugün kontrole gittiğimde 4 yumurtam vardı boyutları ve kalitesi iyi dedi doktorum. Yarın çatlatma iğnesi vuracağım. Haftaya da progesteron tahlili vereceğim çatlamış mı diye. Çarşamba cuma ve Pazar günü için ilişki önerdi doktorum saat konusunda bir şey demedi ben kafama göre vurup istediğimiz saatte takılacağoz artık bakalım. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır 🙏

Adetin yakınmı senin ? Yani bende pkos var 2 ay filan gelmez ilaç kullanmazsam 😂 adet olmicami biliyorumda neyin ağrısı bilemedim
Benimde düzensizdi canım adetim ama geçen ay iğneden sonra 7. Günü adet oldum. Bugünde 5. Günüm ağrılarım başladı😔

Kızlar selam çok takip edemedim sizi ama bu ay ilk kez klomen kullandım. Endometriozis hastasıyım çikolata kistim var. Bugün adet döngümün 13. Günü klomeni 5.gün başlayıp 5 gün günde 2 defa kullandım. Bugün kontrole gittiğimde 4 yumurtam vardı boyutları ve kalitesi iyi dedi doktorum. Yarın çatlatma iğnesi vuracağım. Haftaya da progesteron tahlili vereceğim çatlamış mı diye. Çarşamba cuma ve Pazar günü için ilişki önerdi doktorum saat konusunda bir şey demedi ben kafama göre vurup istediğimiz saatte takılacağoz artık bakalım. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır 🙏
Hoşgeldin canım. Güzel sonuçlar alırsın inşallah maşallah çok güzel yumurtaların büyümüş🤗🤲🏼

kızlar selamm.. bugün kan testi yaptırdım, sonuclarım yarın öğleden sonra cıkacak... :))
ama lekelenmem var, acaba nedir bu... regl de 8 gün gecikmişti...

kızlar selamm.. bugün kan testi yaptırdım, sonuclarım yarın öğleden sonra cıkacak... :))
ama lekelenmem var, acaba nedir bu... regl de 8 gün gecikmişti...
Gebeliktir inşallah 🙏🙏 8 gün geciktiyse çok mümkün idrar testi yaptınız mı? Lekelenme bazen yerleşme kanaması şeklinde olabiliyor bazılarında erken olurken bazılarında adet günü ve sonrasında da olabiliyormuş. Doktora gittiniz mi? Tutunmayı zorlaştıracak bir şey varsa belki progesteron falan verirdi?

Kızlar merhaba. Benim bir yıl uğraştan sonra gebelik olmuştu fakat 8.hafta kalbi durdu. Düşükten sonra 3 ay geçti tekrar deniyoruz. Bende pko var ve döngü sürem 40 45 gün yani uzun. Belirtiler oluyor ama yumurtalarım çatlıyor mu emin olamıyorum. Ovulasyon testinde koyulaşma oluyor ama çoğu zaman kontrol çizgisi kadar koyu olmuyor. O yüzden bugün doktoruma bu ay da olmazsa yumurta geliştirme ilaçları ve çatlama iğnesiyle onun takibinde denemek istediğimi yazdım. Adetin kaçıncı günü geleyim dedim. 15.günü gel bi bakalım ne durumda çatlamamış olursa iğne veririm dedi. İlaç kullanmayacakmışım yani. Böyle oluyor mu? Ben duymamıştım. Yani sadece ovulasyondan emin olmak istiyorum olmuyorsa da en azından onu bileyim çatladı da olmadı diyeyim. 🤔 Beklemekten çok sıkıldım 🙁

Gebeliktir inşallah 🙏🙏 8 gün geciktiyse çok mümkün idrar testi yaptınız mı? Lekelenme bazen yerleşme kanaması şeklinde olabiliyor bazılarında erken olurken bazılarında adet günü ve sonrasında da olabiliyormuş. Doktora gittiniz mi? Tutunmayı zorlaştıracak bir şey varsa belki progesteron falan verirdi?
Progesteron fitil kullanıyorum canım, neden gecikti bilmiyorum. Adet mi olacağım bilemedim, hamilelik için ümitlenmek de istemiyorum..

X