Benim de erik çekti ya yeşil suluÖyle oluyo ya bide varya bugün canım bi peynir çektii ki normalde çok aramam böyle sert tam yağlı ezine peyniri hemdededim noluyoruz
Kuzu senin umudu doktor kırmıştı ya o yüzden yoktun ama atak yaptınCanım ben burda niye yokum nasıl kaçırmışım bu topiğibenide eklermisin ?
- Kullanılan ilaç : klomen, inofolic
- kullanılan kür : bal tarçın çörek otu
- sorun : pkos
- bat : düzensizdir adetimde, sen 16 şubat yazabilirsin yinede
Müge anlı takılıyorum bugün ama ne izlersem izleyelim bugün bi kötüyüm kızlarKadın isterse, kuzey Güney, ezel, acı hayat vs vs açın izleyin valla bak geçmiyor zaman aklınızı dağıtın
Canım kasıkların sızlaması iyi bişey dedi doktorum hep bana benimde sızladı hep kullanırken büyüyorlardır o yğzdenSorma özelliklesev9 birbirimizi hep motive etmeye çalışıyoruz ama aynı anda çökünce çok kötü oluyor yaaa offff
Benim başarısız klomen + ovitrelle vardı bu ay fameraya başladım 5 gün 2 defa olarak ve her sabah ( doktorumdan onay alarak ) 1 tatlı kaşığı bal tarçın çörek otu tükettim reglim biteli 2 gün oldu bugün 9. Oluyor çarşamba randevum var ama kasıklarım sızlıyor ovülasyon testine bugünden başlasam mı
Kısmetse olur az buçuk canlandırıyorBenim de erik çekti ya yeşil sulu
Kuzu senin umudu doktor kırmıştı ya o yüzden yoktun ama atak yaptın
Müge anlı takılıyorum bugün ama ne izlersem izleyelim bugün bi kötüyüm kızlar
Evet yazmıştım bennnnnn görmedin miiiiii beniiiiii Mart 7 diye yazabilirsin gelmez inşallllaahhhCanım kasıkların sızlaması iyi bişey dedi doktorum hep bana benimde sızladı hep kullanırken büyüyorlardır o yğzdenBatını biliyormusun ekliyimmi senide listeye
Aaa evet eve gidince izliyim 1.bölümden başlayıpKısmetse olur az buçuk canlandırıyor
Ay görmedim canım ben galiba kusura bakma hemen ekliyorumEvet yazmıştım bennnnnn görmedin miiiiii beniiiiii Mart 7 diye yazabilirsin gelmez inşallllaahhh
Hahha evet sanırımBenim de erik çekti ya yeşil sulu
Kuzu senin umudu doktor kırmıştı ya o yüzden yoktun ama atak yaptın
Müge anlı takılıyorum bugün ama ne izlersem izleyelim bugün bi kötüyüm kızlar
Hayııır böyle düşünme inşirah oku daraldığında kafanı dağıt hemeeenAaa evet eve gidince izliyim 1.bölümden başlayıpya rahatsızlanmaya başladım biraz ben. Kendimi çok nazar ediyom yaa
Hangimiz yıkılmadık ki?Hahha evet sanırımokadar yıkılmışım topikleri görmüyordum artık
Ne demek topik yönetmek kolay mııııAy görmedim canım ben galiba kusura bakma hemen ekliyorum
bazen kaçıyor canım valla gözdenNe demek topik yönetmek kolay mıııı
Valla ben kendime napıyorum bilmiyorum da sabahtan beridir yatıyorum hiş bişey yapmaya halim yok kolum kalkmıyo daha yemek yapmam gerek amaAaa evet eve gidince izliyim 1.bölümden başlayıpya rahatsızlanmaya başladım biraz ben. Kendimi çok nazar ediyom yaa
Ama maşallahımız var ben hariç herkes çok aktif ve sıcakkanlıbazen kaçıyor canım valla gözden
Yok kız öyle değil ağrım başladı gaz şişkinlik oldu ciddi anlamda rahatsızlandımHayııır böyle düşünme inşirah oku daraldığında kafanı dağıt hemeeen
Havadan mı acaba ya burda bulutlu baya aydında orda nasılValla ben kendime napıyorum bilmiyorum da sabahtan beridir yatıyorum hiş bişey yapmaya halim yok kolum kalkmıyo daha yemek yapmam gerek ama
Döllenme mi oluyor acaba yat çok kalkma ayaklarını uzatYok kız öyle değil ağrım başladı gaz şişkinlik oldu ciddi anlamda rahatsızlandım
Havadan mı acaba ya burda bulutlu baya aydında orda nasıl
Tabi canım sen çok soğuksun sankiAma maşallahımız var ben hariç herkes çok aktif ve sıcakkanlı
Ben çalışıyorum çok dahil olamıyorum
Evet ya ondan da olabilir içsel git geller ya sabır ya selametTabi canım sen çok soğuksun sankiyapma bebeğim bugün modun düşük sadece
Yerleşme olur heralde artık iğneden sonra 9.gün genel olarak 22.günDöllenme mi oluyor acaba yat çok kalkma ayaklarını uzat
Aynen öyle kuzum benimm hormonal dengesizlik endişe stresEvet ya ondan da olabilir içsel git geller ya sabır ya selamet
Kafamızı burda dağıtmaya çalışıyoruz. Güzel arkadaşlıklar da oluyor canım gercektenAma maşallahımız var ben hariç herkes çok aktif ve sıcakkanlı
Ben çalışıyorum çok dahil olamıyorum