Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle oluyo ya bide varya bugün canım bi peynir çektii ki normalde çok aramam böyle sert tam yağlı ezine peyniri hemde 😂😂dedim noluyoruz
Benim de erik çekti ya yeşil sulu 😂
Canım ben burda niye yokum nasıl kaçırmışım bu topiği 😂 benide eklermisin ?
- Kullanılan ilaç : klomen, inofolic
- kullanılan kür : bal tarçın çörek otu
- sorun : pkos
- bat : düzensizdir adetimde, sen 16 şubat yazabilirsin yinede 🥰
Kuzu senin umudu doktor kırmıştı ya o yüzden yoktun ama atak yaptın 😂😂
Kadın isterse, kuzey Güney, ezel, acı hayat vs vs açın izleyin valla bak geçmiyor zaman aklınızı dağıtın 😔
Müge anlı takılıyorum bugün ama ne izlersem izleyelim bugün bi kötüyüm kızlar

Sorma özellikle sev9 sev9 birbirimizi hep motive etmeye çalışıyoruz ama aynı anda çökünce çok kötü oluyor yaaa offff

Benim başarısız klomen + ovitrelle vardı bu ay fameraya başladım 5 gün 2 defa olarak ve her sabah ( doktorumdan onay alarak ) 1 tatlı kaşığı bal tarçın çörek otu tükettim reglim biteli 2 gün oldu bugün 9. Oluyor çarşamba randevum var ama kasıklarım sızlıyor ovülasyon testine bugünden başlasam mı 😔
Canım kasıkların sızlaması iyi bişey dedi doktorum hep bana benimde sızladı hep kullanırken büyüyorlardır o yğzden☺️ Batını biliyormusun ekliyimmi senide listeye ☺️

Hayııır böyle düşünme inşirah oku daraldığında kafanı dağıt hemeeen
Yok kız öyle değil ağrım başladı gaz şişkinlik oldu ciddi anlamda rahatsızlandım
Valla ben kendime napıyorum bilmiyorum da sabahtan beridir yatıyorum hiş bişey yapmaya halim yok kolum kalkmıyo daha yemek yapmam gerek ama
Havadan mı acaba ya burda bulutlu baya aydında orda nasıl 😂

Döllenme mi oluyor acaba yat çok kalkma ayaklarını uzat
Yerleşme olur heralde artık iğneden sonra 9.gün genel olarak 22.gün 🤔 yani tabi oluyosa ne zaman ağrım yok diye korksam ertesi gün çok ağrı oluyo 😂
Evet ya ondan da olabilir içsel git geller ya sabır ya selamet
Aynen öyle kuzum benimm hormonal dengesizlik endişe stres

Ama maşallahımız var ben hariç herkes çok aktif ve sıcakkanlı
Ben çalışıyorum çok dahil olamıyorum
Kafamızı burda dağıtmaya çalışıyoruz. Güzel arkadaşlıklar da oluyor canım gercekten 😍 olsun boş zamanlarında gel bizide ihmal etme fazla 🤣

X