- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Gebeliktir inşallah8 gün geciktiyse çok mümkün idrar testi yaptınız mı? Lekelenme bazen yerleşme kanaması şeklinde olabiliyor bazılarında erken olurken bazılarında adet günü ve sonrasında da olabiliyormuş. Doktora gittiniz mi? Tutunmayı zorlaştıracak bir şey varsa belki progesteron falan veri
Canım merhaba progestani iğneden sonra mi kullanıyoruz bu ay benim ikinci klomen olacakGebeliktir inşallah8 gün geciktiyse çok mümkün idrar testi yaptınız mı? Lekelenme bazen yerleşme kanaması şeklinde olabiliyor bazılarında erken olurken bazılarında adet günü ve sonrasında da olabiliyormuş. Doktora gittiniz mi? Tutunmayı zorlaştıracak bir şey varsa belki progesteron falan verirdi?
Ben sizden gizli yerim size yemedim derim ama siz anlarsınızAmaninnn yandık biz seni nasıl tutacaz
Hatırladım eski mesajlardanProgesteron fitil kullanıyorum canım, neden gecikti bilmiyorum. Adet mi olacağım bilemedim, hamilelik için ümitlenmek de istemiyorum..
Merhaba evet genelde iğneden sonra veriyorlar diye. Ama mesela bana vermedi bugün kontrole gittiğimde rahim kalınlığı iyi dedi. O nedenle herkesin kullanması gerekli olmayabilirCanım merhaba progestani iğneden sonra mi kullanıyoruz bu ay benim ikinci klomen olacak
Bende pikoluyum allah sabır Allah sabır versin bize vallahi işimiz zor doktorun aslında neden bu kadar beklettin anlamadım bir de kesinlikle çatlatması gerekir Çünkü iki kolu hastalarda etrafında çok yumurta olduğu için yumurta çatlayanmıyor problem bu zaten ben de ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum inşallah sen de güzel sonuçlar alırsınKızlar merhaba. Benim bir yıl uğraştan sonra gebelik olmuştu fakat 8.hafta kalbi durdu. Düşükten sonra 3 ay geçti tekrar deniyoruz. Bende pko var ve döngü sürem 40 45 gün yani uzun. Belirtiler oluyor ama yumurtalarım çatlıyor mu emin olamıyorum. Ovulasyon testinde koyulaşma oluyor ama çoğu zaman kontrol çizgisi kadar koyu olmuyor. O yüzden bugün doktoruma bu ay da olmazsa yumurta geliştirme ilaçları ve çatlama iğnesiyle onun takibinde denemek istediğimi yazdım. Adetin kaçıncı günü geleyim dedim. 15.günü gel bi bakalım ne durumda çatlamamış olursa iğne veririm dedi. İlaç kullanmayacakmışım yani. Böyle oluyor mu? Ben duymamıştım. Yani sadece ovulasyondan emin olmak istiyorum olmuyorsa da en azından onu bileyim çatladı da olmadı diyeyim.Beklemekten çok sıkıldım
Canım hadi güzel haberlerle gel bizekızlar selamm.. bugün kan testi yaptırdım, sonuclarım yarın öğleden sonra cıkacak... :))
ama lekelenmem var, acaba nedir bu... regl de 8 gün gecikmişti...
İnşallah canımmİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım amin çok teşekkürler
Yok canım daha 5. Gün iğneden dolayı pozitif çıkarkiAyyy canım inşallahh olmazsınnn. Test filan yaptın mı sen ?
Merhaba canım hoşgeldin. Yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakcaktır şimdi. Yeterli büyüklüğe geldiyse iğne vurup çatlatıcaktırKızlar merhaba. Benim bir yıl uğraştan sonra gebelik olmuştu fakat 8.hafta kalbi durdu. Düşükten sonra 3 ay geçti tekrar deniyoruz. Bende pko var ve döngü sürem 40 45 gün yani uzun. Belirtiler oluyor ama yumurtalarım çatlıyor mu emin olamıyorum. Ovulasyon testinde koyulaşma oluyor ama çoğu zaman kontrol çizgisi kadar koyu olmuyor. O yüzden bugün doktoruma bu ay da olmazsa yumurta geliştirme ilaçları ve çatlama iğnesiyle onun takibinde denemek istediğimi yazdım. Adetin kaçıncı günü geleyim dedim. 15.günü gel bi bakalım ne durumda çatlamamış olursa iğne veririm dedi. İlaç kullanmayacakmışım yani. Böyle oluyor mu? Ben duymamıştım. Yani sadece ovulasyondan emin olmak istiyorum olmuyorsa da en azından onu bileyim çatladı da olmadı diyeyim.Beklemekten çok sıkıldım
Eklemiştim ben seni canımBeni de ekler misin canım Bat 17 Şubat kullanılan ilaç litre San ve folik Asst
benimde bugün 11 günüm tam açıklama yapmadı bu ay yumurtlama olmaz dedi ultrason görüntüleride bu anlayabilirmisiniz bilmiyorum ben ilk defa gördüğüm için pek anlamlandıramıyorum görünürde o yuvarlaklar yumurta galiba tahminenklomene ragmen yumurtlama olmadımı sızın?
bende kullandım 5 gun bugun reglının 12.gunu ama yumurta yok dedı ben ovü testi yaptıgmda genellıkle 17.gun felan pik goruyodum. doktora tekrar gıdıcem cuma gunu kontrol edcek kendı gunumdemı yumurtlıcam dıye.
neden oyle dedi sormadınızmı? yumurta olsaydı yumurtlama olmaz dıyemez ki . hani ebatı felanmı kucuk acaba. bende anlamıyorum goruntuden. bu ay olmaz nasıl dıyebılır kı belkı 17. 15. gun yumurtlıcanbenimde bugün 11 günüm tam açıklama yapmadı bu ay yumurtlama olmaz dedi ultrason görüntüleride bu anlayabilirmisiniz bilmiyorum ben ilk defa gördüğüm için pek anlamlandıramıyorum görünürde o yuvarlaklar yumurta galiba tahminen
galiba ebatını küçük buldu ama yumurtlama zamanıma 5 gün var bende anlayamadım ama çok morelimi bozdu bu ay gebelik olmazmı yani diye sorduğumda bunu biz bilemeyiz dedi çok ucu açık bıraktı demediki şu boyuta ulaşamamış fln diyeneden oyle dedi sormadınızmı? yumurta olsaydı yumurtlama olmaz dıyemez ki . hani ebatı felanmı kucuk acaba. bende anlamıyorum goruntuden. bu ay olmaz nasıl dıyebılır kı belkı 17. 15. gun yumurtlıcan
benım doktorum ıyı ama o bıle az konusuyor anca sorunca. ama kucuk bıle olsa yumurtluyosn yanı anlayamadm oyle olsa boyutunu felan demesı lazm . neblm cok degısık ya sen yınede değerlendir gunlerı bellı olmazgaliba ebatını küçük buldu ama yumurtlama zamanıma 5 gün var bende anlayamadım ama çok morelimi bozdu bu ay gebelik olmazmı yani diye sorduğumda bunu biz bilemeyiz dedi çok ucu açık bıraktı demediki şu boyuta ulaşamamış fln diye
bazen yumurtlama olmasa bile adet olunur dıye okumustm ama tam bılmıyorum. bende heray ovü testinde pik goruyorum canım ama ıste anlamıyrum . ama bazı aylar yumurtlamaya bılıyormusuzda. klomenın dozunu arttırıcak muhtemel banadabide yumurtlama olmazsa adet gününde olunurmu ben düzenli adet görüyorum yumurtlamasam düzenli adet görürmüyüm kafam çok karıştı ama bi gün arayla değenlendircem günleri
Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımBende pikoluyum allah sabır Allah sabır versin bize vallahi işimiz zor doktorun aslında neden bu kadar beklettin anlamadım bir de kesinlikle çatlatması gerekir Çünkü iki kolu hastalarda etrafında çok yumurta olduğu için yumurta çatlayanmıyor problem bu zaten ben de ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın
Teşekkür ederim. O şekilde de oluyor yani ben hep önce ilaç kullanılıyor sanıyordum. Daha önce neden bana bunu önermediyse artık. Geç olsun güç olmasın napalımCanım hadi güzel haberlerle gel bize
İnşallah canımmsenide eklerim listeye bilgisayarı açtığımda
Yok canım daha 5. Gün iğneden dolayı pozitif çıkarki
Merhaba canım hoşgeldin. Yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakcaktır şimdi. Yeterli büyüklüğe geldiyse iğne vurup çatlatıcaktır
İlaç büyüyemeyen yumurtalarda kullanılıyor canım. Senin şuan birde tam döngünün ortası ya. Bu ay büyüklüğüne bakıp iğneyi yapıp değerlendir dicektir. Olmazsa gelecek ayda ilaca başlardır belki. Her doktorun tedavi şekli farklı canım. Her hastada farklıAmin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımvalla doktora kalsa o kendiliğinden olacağını düşünüyor nasıl olsa bikere olmuş diyor muhtemelen ama o bikere de beni 1 yıl bekletti... Ben kendim demesem çatlatma iğnesi falan demezdi bana neyse bakalım bu ay da böyle deneyeyim bir sonraki ay çatlatma iğnesi falan bir de öyle denicem. İnşallah gerek kalmaz bu ay olur tabi psikolojim mahvoldu allah kimseye yaşatmasın düşük çok zor birşeymiş
Teşekkür ederim. O şekilde de oluyor yani ben hep önce ilaç kullanılıyor sanıyordum. Daha önce neden bana bunu önermediyse artık. Geç olsun güç olmasın napalım
Yanlış mı anladı o zaman acaba? Ben çünkü bu ay da olmazsa diye söyledim. Bir sonraki adette gidecektim aslında. Belki direk ilaca gerek kalmaz diye düşündü heralde. Neyse iyi de bir doktor düşük için operasyonu da çok iyi yaptı güveniyorum bi bildiği vardır inşallah bakalım... Hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıkla inşallahİlaç büyüyemeyen yumurtalarda kullanılıyor canım. Senin şuan birde tam döngünün ortası ya. Bu ay büyüklüğüne bakıp iğneyi yapıp değerlendir dicektir. Olmazsa gelecek ayda ilaca başlardır belki. Her doktorun tedavi şekli farklı canım. Her hastada farklı
Evet canım sen doktoruna güven. Senin şuan döngünün ortasıysa yumurtlama zamanları diye çağırmıştırY
Yanlış mı anladı o zaman acaba? Ben çünkü bu ay da olmazsa diye söyledim. Bir sonraki adette gidecektim aslında. Belki direk ilaca gerek kalmaz diye düşündü heralde. Neyse iyi de bir doktor düşük için operasyonu da çok iyi yaptı güveniyorum bi bildiği vardır inşallah bakalım... Hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıkla inşallah
Negatif canım ama benim sürekli beyaz akıntım geliyor adette olmadım yarın da doktora gidicem kontrole çağırmıştısutlaacc canımmm bugün test yapcaktın naptınn
Ay canım ya inşallah güzel haber getirirsin bize doktordan, olmazsada hiç üzülme bu ay olmazsa öbür ay olucakNegatif canım ama benim sürekli beyaz akıntım geliyor adette olmadım yarın da doktora gidicem kontrole çağırmıştı