ay inşallah canım bakalım 10 gün kaldı test yapmama ama geçmez şimdi bu 10 günde sen ne zaman yapıcaktın ben hep karıştırıyorum yaAllahım inşallah iyiye işarettir canım
Hhahsh inşallah vardır yaaBende bi hapşırdum kasıgıma agrı girdi .
Benimde bugün hafif başladı ya bakalımBenimde bugğn öyle canım dün çok kötü belim ağrımıştı kasıklarımda da vardı ama bugün hafifler
Bak dün o kadar üzülüyodun ağrım yok diyeHhahsh inşallah vardır yaa
Ağzından bal damlıyo kuşum valla saol
Benimde bugün hafif başladı ya bakalım
Evet derde bak karnım ağrımıyoBak dün o kadar üzülüyodun ağrım yok diyeinşallah güzel sonuçlanır bu ağrılarımız
Öyle oluyo ya bide varya bugün canım bi peynir çektii ki normalde çok aramam böyle sert tam yağlı ezine peyniri hemdeEvet derde bak karnım ağrımıyoinşallah canım ya yaklaştıkça geriliyorum
Benim 18inde canım. regli olmazsam tabi 18inde evde yaparım. Bişeyler cıkarsa 19unda da dahiliyeye randevum var ondan kan tahlili isterim artık. Ama regliyi bekliyorumay inşallah canım bakalım 10 gün kaldı test yapmama ama geçmez şimdi bu 10 günde sen ne zaman yapıcaktın ben hep karıştırıyorum ya
Ay bende dün öyleydim kesin olcam diyodum bugün biraz daha umutluyum olmuycam diye ağrılarım azaldı ya biraz bide tam göbek deliğimin orda bi ağrı oldu öyle olan var mı kiBenim 18inde canım. regli olmazsam tabi 18inde evde yaparım. Bişeyler cıkarsa 19unda da dahiliyeye randevum var ondan kan tahlili isterim artık. Ama regliyi bekliyorum
Ay inşallah olmaz canım ya. Eğer olmazsa 19unda kan verip kan sonucumla eşime doğum günü hediyesini hazırlamak istiyorumAy bende dün öyleydim kesin olcam diyodum bugün biraz daha umutluyum olmuycam diye ağrılarım azaldı ya biraz bide tam göbek deliğimin orda bi ağrı oldu öyle olan var mı ki
Bende hep eski dizilerde geziyorym valla canım. Yabamcı damat, en son babalar duyar, ekmek teknesi, çicek taksiKızlar umutsuzluğa kapılmayın bu sitede hiç bir belirti yaşamadan da gebe kalan var onlarca belirti yaşayıp kalan da.
İğnenin etkisi de olabilir bebişte olabilir
Kafanızı dağıtmaya çalışın açın youtube kısmetse oluru seyredin () eski dizilere başlayın yitirmeyin umudunuzu rabbime güvenin
İnşallah öyle olur canım eşinede sanada süpriz olur inşalalh bebeğinizin gelişiAy inşallah olmaz canım ya. Eğer olmazsa 19unda kan verip kan sonucumla eşime doğum günü hediyesini hazırlamak istiyorum
Kadın isterse, kuzey Güney, ezel, acı hayat vs vs açın izleyin valla bak geçmiyor zaman aklınızı dağıtınBende hep eski dizilerde geziyorym valla canım. Yabamcı damat, en son babalar duyar, ekmek teknesi, çicek taksi
Ay ben de izliyorum eski dizileri iyi geliyo vallaKadın isterse, kuzey Güney, ezel, acı hayat vs vs açın izleyin valla bak geçmiyor zaman aklınızı dağıtın
Bende valla çünkü düşündükçe olumsuzluğa kapılıyorum üzülüyorumAy ben de izliyorum eski dizileri iyi geliyo valla
Evet öyle oluyo bazen amann boşver olcaksa olur zaten diyorum sonra yine geliyo git gellerBende valla çünkü düşündükçe olumsuzluğa kapılıyorum üzülüyorum
Aynen öyle valla canım. Mecbur uğraşlar bulcazKadın isterse, kuzey Güney, ezel, acı hayat vs vs açın izleyin valla bak geçmiyor zaman aklınızı dağıtın
İnşallah inşallah canımİnşallah öyle olur canım eşinede sanada süpriz olur inşalalh bebeğinizin gelişi
Canım ben burda niye yokum nasıl kaçırmışım bu topiğiMerhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz.
İSİM KULLANILAN İLAÇ KULLANILAN KÜR VARSA OLAN SORUN BAT SONUÇ @nm88326 31 OCAK GECİKME @selcanevrenn20 - - - 4-5 ŞUBAT @ugurluyolum femara,ovitrelle,inofolic - - 6 ŞUBAT @sutlaacc klomen,ovitrelle, glifor, folidays - - 7 ŞUBAT @Zeyno2734 femara - - 11 ŞUBAT @newmoon10 femara,ovitrelle - - 14 ŞUBAT @turuncugirl - - - 14 ŞUBAT @Eylul38 - - - 14 ŞUBAT @Brctks klomen,ovitrelle,inofolic yumurta tembelliği 14 ŞUBAT sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor- - 14 ŞUBAT @izmirlibjkkartal femara Eşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü- 15 ŞUBAT
@kbradlk letresan,ovitrelle 17 ŞUBAT Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis max- pko, 2 dış gebelik 18 ŞUBAT @Mordus - 18 ŞUBAT B byzz1 klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol- - 18 ŞUBAT @Bebyssss fostimon,ovitrelle(aşılama) - 21 ŞUBAT @Siyahhhinci femara,ovitrelle 25 ŞUBAT @Duygu933 klomen - - 27 ŞUBAT @Tuanna_ femara,ovitrelle,regenesis max,
venatura inositol, omepa,
ocean d vit.her gün yoğurt içine
1 çk keten tohumu8 MART
Sorma özellikleEvet öyle oluyo bazen amann boşver olcaksa olur zaten diyorum sonra yine geliyo git geller
Benim başarısız klomen + ovitrelle vardı bu ay fameraya başladım 5 gün 2 defa olarak ve her sabah ( doktorumdan onay alarak ) 1 tatlı kaşığı bal tarçın çörek otu tükettim reglim biteli 2 gün oldu bugün 9. Oluyor çarşamba randevum var ama kasıklarım sızlıyor ovülasyon testine bugünden başlasam mıAynen öyle valla canım. Mecbur uğraşlar bulcazSenin kaçıncı günündü iğneden sonra. 2. İçinmi deniyosun
İnşallah inşallah canım
Tabi canım ekliyim hemen, hoşgeldinnCanım ben burda niye yokum nasıl kaçırmışım bu topiğibenide eklermisin ?
- Kullanılan ilaç : klomen, inofolic
- kullanılan kür : bal tarçın çörek otu
- sorun : pkos
- bat : düzensizdir adetimde, sen 16 şubat yazabilirsin yinede