Canım bende 16. Aydır istiyorum. Yani şöyle 16 aydır evliyim. Pkom var. O yüzden kolay hamile kalamam nasılsa diye hiç korunmadık. Ama düşündüğüm gibi olmadı ilk aydan kaldım. Ama betam düzensiz arttı doktorda dış gebelikten şüphelendi iğneyle düşük yaptım. 3 ay mecburi korundum sonra korunmayı bırakınca hemen yine hamile kaldım oda aynı şekilde oldu yine iğne oldum 3 ay daha korundum. Rahim filmi çektirdim hiçbişey cıkmadı. Ondan sonraki süreçte biraz psikolojikmidir nedir biraz çalışıyodum işi bıraktım hareketsizleştim bide pandemi patlayınca 20 kiloya yakın aldım ve pkom kendini tam anlamıyla göstermeye başladı adetlerim kesildi. Doğal olarak bidaha hamile kalamadım. O yüzden tedaviye başladım biyandan kilo vermeye çalışıyorum bakalımİnşallah canım eskileri okuyamadım sen anlatırmısın ne süredir istiyorsun hangi ilacı kullandın naptın tanışmak amaçlı
Kacıncı günün canım reglin. Hiçbir sorun yoktur inşallah tedavine tekrar tam gaz devamEvet canım yarın sabah doktora gideceğim bakalımNedicek
Ewt çok inatçılar çatlamamakta ısrar ediyorlarAa e kendimi çatlıyor canım baya direncli seninkilerde benimkiler gibi o halde
Hormonlarına falan baktırdınmı canım, belki hormonaldir. Tiroidlerine yadaEwt çok inatçılar çatlamamakta ısrar ediyorlar
Valla anlamadım ya demin onu düşünüyorum kilo da verdim elimden geldiğince diyetime sporuma da dikkat ediyorum ama nerde hata yapıyorum anlamadım sanırım adam akıllı Bi diyetisyene gitmek lazım
Çok geçmiş olsun kayıplarınız için üzüldüm gerçekten. Tam anlamıyla sevinemiyoruz bile hamile kalsak da bende öyle yumurta tembelliği var dedi doktorum ama ben 1 sene doğal yolla hiç hamile kalamadım ovulasyon takibi de yapmadım şimdiki aklım olsa yapardım Bi sorunum yok olur diye bekledim. Hayırlısı böyleymiş inşallah bu ay olumlu sonuç alırım rahim filmi çektireceğim galiba bu ay da olumsuz olursaCanım bende 16. Aydır istiyorum. Yani şöyle 16 aydır evliyim. Pkom var. O yüzden kolay hamile kalamam nasılsa diye hiç korunmadık. Ama düşündüğüm gibi olmadı ilk aydan kaldım. Ama betam düzensiz arttı doktorda dış gebelikten şüphelendi iğneyle düşük yaptım. 3 ay mecburi korundum sonra korunmayı bırakınca hemen yine hamile kaldım oda aynı şekilde oldu yine iğne oldum 3 ay daha korundum. Rahim filmi çektirdim hiçbişey cıkmadı. Ondan sonraki süreçte biraz psikolojikmidir nedir biraz çalışıyodum işi bıraktım hareketsizleştim bide pandemi patlayınca 20 kiloya yakın aldım ve pkom kendini tam anlamıyla göstermeye başladı adetlerim kesildi. Doğal olarak bidaha hamile kalamadım. O yüzden tedaviye başladım biyandan kilo vermeye çalışıyorum bakalım2. Ayım bu geçen ay klomen + 3 doz merional iğne oldum. Tedaviye destek amaçlı insülin direnci için matofine başladım. 2 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi oldum ama iğneden 7 gün sonra adet oldum. Şimdi 2. Ayıma geçtim yeni bu ay bir gün klomen bir gün femara içiyorum. Pazartesi kontrole gideceğim bakalım
En içten dileklerimle amiiiinKızlarrr size şöyle çıldırmalık bir günaydın diyim
Hepinizin böyle bebişleri olsunnnEki Görüntüle 2771069
Sağol canım, zordu baya ama geçti. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama ya yine olursa diye hep düşünmeden duramıyorumÇok geçmiş olsun kayıplarınız için üzüldüm gerçekten. Tam anlamıyla sevinemiyoruz bile hamile kalsak da bende öyle yumurta tembelliği var dedi doktorum ama ben 1 sene doğal yolla hiç hamile kalamadım ovulasyon takibi de yapmadım şimdiki aklım olsa yapardım Bi sorunum yok olur diye bekledim. Hayırlısı böyleymiş inşallah bu ay olumlu sonuç alırım rahim filmi çektireceğim galiba bu ay da olumsuz olursa
İnşallahhh canımmmEn içten dileklerimle amiiiinya ne kadar tatlı Bi gün bizlerde böyle Bi güzellikle uyanırız inşallah
Canım regl 3. Günü bugün çok şükür bu defa kist falan olmamış bugün başlıyorum femaraya yeniden çarşamba günü tekrar çağırdıKacıncı günün canım reglin. Hiçbir sorun yoktur inşallah tedavine tekrar tam gaz devam
Sende femarayamı başlıyosun canım geçen ayda onumu kullanmıştınCanım regl 3. Günü bugün çok şükür bu defa kist falan olmamış bugün başlıyorum femaraya yeniden çarşamba günü tekrar çağırdı
Canimsinn
Bakıyorlar troidler normal dedi ama yakında Bi detaylı tahlil vermeyi düşünüyorum belli ki bişeyler ya fazla ya eksikHormonlarına falan baktırdınmı canım, belki hormonaldir. Tiroidlerine yada
Aminn ya ne tatlış en sevdiğim hallerinden biri Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kucağımızı boş birakmasinKızlarrr size şöyle çıldırmalık bir günaydın diyim
Hepinizin böyle bebişleri olsunnnEki Görüntüle 2771069
Yaa ama belirtiler aynııı bikerecik denesen ya bugün 15. GünmüCanimsinnregl belirtilerim çok fazla bugünde yapmadim
Bir dene bu ayda bakalım olmazsa ver canım. İnşallah gerek kalmazBakıyorlar troidler normal dedi ama yakında Bi detaylı tahlil vermeyi düşünüyorum belli ki bişeyler ya fazla ya eksik
Aminn ya ne tatlış en sevdiğim hallerinden biri Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kucağımızı boş birakmasin
Aminn canım inşallah cümleyeBir dene bu ayda bakalım olmazsa ver canım. İnşallah gerek kalmaz
Amin amin canım valla rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Valla bende bilmiyorumYaa ama belirtiler aynııı bikerecik denesen ya bugün 15. Günmünasıl dayanıyosunnn
Önceden 1 gün geçse hemen ardi ardına şimdi nasılsa yok diyorum birde beyaz akıntım var sağ tarafında küçük ağrı kesin hasta olacam ama bende kendimi bu defa tebrik ediyorumBüyük tebrik ediyorum