- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.830
İnşallah canım bakalım yeni gelişen yumurtalar var demişti dün. İnşallah bu ay güzel olurHadi bakalım hayırlısı kuzicum güzelce buyusunler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bakalım yeni gelişen yumurtalar var demişti dün. İnşallah bu ay güzel olurHadi bakalım hayırlısı kuzicum güzelce buyusunler
Çok güzel büyümüşler canımm inşallah tutarlar sabırla beklemelerBende bu ay kullandım ilk defa klomen bugün doktora gittim 25.22.19 mlm olmuş yumurtalar çatlatma iğnesi yapalım dedi yaptırdım oda ilk defa inşallah çgüzel sonuçlar alırız hepimiz.
İnşallah çok teşekkür ederimÇok güzel büyümüşler canımm inşallah tutarlar sabırla beklemeler
İlk çocukmu olucak nasipse, ne kadar süredir istiyorsunuzİnşallah çok teşekkür ederim
Evet ilk çocuk olacak inşallah tam anlamıyla 1 yıldır istiyoruz 14buçuk aylık ta evliyimİlk çocukmu olucak nasipse, ne kadar süredir istiyorsunuz
İnşallah güZel haberleri al canım daha fazla bekletmesin annesini miniğinEvet ilk çocuk olacak inşallah tam anlamıyla 1 yıldır istiyoruz 14buçuk aylık ta evliyim
Amin inşallah cümlemizin yüzünü güldürsün Allahım.İnşallah güZel haberleri al canım daha fazla bekletmesin annesini miniğin
Yok kuzum doktorun haberi yoktu kendim yaptım çatlatma iğnesini de hiç tınlamıyor vücudum amann banane diyo yumişler yerinden bile kıpırdamıyorDoktorun bilgisiylemi kullandın canım ben nebileyim korktum birde kist mist olur onla uğraşırım diye doktorun dediğinden hiç dışarı cıkmadım Çatlatma iğnesiyledemi çatlamıyo
Aa e kendimi çatlıyor canım baya direncli seninkilerde benimkiler gibi o haldeYok kuzum doktorun haberi yoktu kendim yaptım çatlatma iğnesini de hiç tınlamıyor vücudum amann banane diyo yumişler yerinden bile kıpırdamıyor
Hayırlısı olsun canım, merhaba hoşgeldinHanımlar meraba
bende şöyle yerimi alıyım gebelik için umudu şubata kalmış olarak ikinci denemem klomen dün bitti cuma kontrol var bakalım hayırlısı
Hoşbuldumm 15 aydır istiyorum ilk olacak inşallah yumurta tembelliğim varmış ilk klomen de çok güzel gelişti yumurtalarım döllenmede oldu ama beta 200 de kaldı maalesef umudum şubatHayırlısı olsun canım, merhaba hoşgeldin
Ne kadar süredir istiyordunn ilkmi olucak nasipse
Aa sonra kendiliğindenmi düştü canım, inşallah arkası hemen gelir bu ayHoşbuldumm 15 aydır istiyorum ilk olacak inşallah yumurta tembelliğim varmış ilk klomen de çok güzel gelişti yumurtalarım döllenmede oldu ama beta 200 de kaldı maalesef umudum şubat
Çok güzel canım çatlatma olucakmısın kendi catlamasını mı bekliceksinBir sağda , birde solda yumurtam oluşmuş bakalım hayırlısı olsun
Düzenli artıyordu beta 200 den sonra düşmeye başladı canım sıfırlanınca da kanama. Bakalım inşallah bu ay bize iyi gelir hepimiz kavuşuruz evlatlarımızaAa sonra kendiliğindenmi düştü canım, inşallah arkası hemen gelir bu ay
Kimyasal olmuş o zaman canıım arkası hemen gelir derler. İnşallah canım inşallahhDüzenli artıyordu beta 200 den sonra düşmeye başladı canım sıfırlanınca da kanama. Bakalım inşallah bu ay bize iyi gelir hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza
İnşallah canım eskileri okuyamadım sen anlatırmısın ne süredir istiyorsun hangi ilacı kullandın naptın tanışmak amaçlıKimyasal olmuş o zaman canıım arkası hemen gelir derler. İnşallah canım inşallahh
Evet canım yarın sabah doktora gideceğim bakalım NedicekSen regl oldun doktora gidip yeni tedaviye başlıcaksın yine dimi canım