Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım senin olayı hiç anlamadım zaten bu forumda ikisini aynı anda kullanan tek seni gördüm. İnşallah hormonlarını alt üst etmez ikiis birlikte.
Ne zaman kontrolün bende merak ettim yumurtaların ne kadar büyüycek ikisini birlikte kullanınca haber ver bizede mutlaka

hoşbuldum, inşallah ama içimde hiç umut yok gibi bilmiyorum neden. ilk dememem ilk çocuk olacak pko luyum
Güzel değerlendirdinmi canım. Olumsuz düşünüp olumsuz da çağırma ama inşallah olur

Canım benim geçen ayki tedavimide söylediğimde herkes çok şaşırmıştı bitek kendimde görmüştüm o tedaviyi bazen diyorum doktor beni denek olarakmı kullanıyor acaba diye. Pazartesi gidicem bakalım. Salıdan başladım cumartesine 1 gün 3 klomen 1 gün 1 femara olacak şekilde kullanıyorum

merhabalar bende doktordan yenı cıktım sayılır . yarın ılk defa klomen kullanıcam 5 gun sonra cuma kontrole cagırdı. klomen kullananlardan bılgı alabılırmıyım acaba nedır yan etkısı varmıdır

evet aynı gündü ikimizinde benim üçüncü gün sonunda yatarken kasıkda şiddetli ağrım olmuştu sana olduğu gibi. akıntı bende de var ama çok şiddetli değil. içimdeki ümitsizlikten başka bir şeyim yok

Hayırlısı olsun canım. Kasık ağrısı olabilir bu iyi birşey. Bende birde kuruluk olmuştu canım, ilişki esnasında yanma başladı sonrasında çok devam etti. Mantar falan olmaktan korkmuştum doktor kuruluk yapacağını söyledi

tesekkur ederımm, doktor takıp edecegı ıcın ovü testı yapmama gerek yok dımı bu ay. bde bunu kullanınca dahamı erken yumurtluyorz mesala ben adetın 17.gunu felan yumurtluyorum degısıyorda. bunu kullanınca beş gun daha mı erken olcak

Evet bence gerek yok doktor sürekli çağırıyor zaten bide yalnış bilmiyorsam ilaçlardan testlerde doğru sonuç vermeyebilirmiş. Yumurtların ilaca tepkisine bağlı canım dışardan takviye olduğundan daha çabuk büyüyüp yumurtlayabilirsin tabiki

merhaba :)

ben de bu ay femara kullandım ilk kez. Yumurta gelişimi iyiydi . 26-27 Ocak'da yumurtlama oldu. Öncesi ve o günler değerlendirildi.

Şimdi regl olmamayı bekliyorum :) Doktorumun tavsiyesi üzerine regl olmasam da 15 Şubat'a kadar test yapmak yok. dilerim hepimiz güzel haberler alırız.

Femara ile ne kadar sürede büyüdüler canım. Bende kullandım ama 2 doz. Bana faydası olcakmı bakalım
Aslında yapmayıp strese girmemiz gerekir canım. Negatif cıkıp üzülüyoruz sonra pozitife de dönebiliyor doktorun en doğrusunu demiş

Kızlar bir sorum olucak hiç bir belirtim yok akıntı dışında bugün de aşırı bir baş ağrım var 13.günümdeyim test yapsam hala iğnenin etkisi mi çıkar yoksa erken gebelikte sonuç alır mıyım bekleyeyim mi daha napım kafam çok karışık

14. Gün yapıyorlar genelde canım istersen yarın yap emin olmak için yarına az kaldı

Femara ile ben de geldim o zaman Şubat için inşallah hepimiz güzel günler görürüz. Yarın başlıyorum

merhaba, bende 22 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum ancak çok ümidim olmadığı için şubata kalacak diye bende buraya dahil olmak istedim :)
Seninle aynı gün vurulmuşuz canım. Bat 4 Şubat. Benimde bu sefer hiç akıntım yok. Yinede bir umut bekliyor insan Rabbim tez zamanda muradımızı versin.

Herkese selam, bende bugun klomene başladım adetimin 5.günü. İlk defa kullanıyorum 5 gün kullanıp ertesi gün kontrole gideceğim inşallah.

Klomen kullanan arkadaşlar, doktorunuz ek olarak progestan ilacı da verdi mi?

Ben sordum hamile kalırsan veririm dedi ama burdan okuduğum kadarıyla çatlama günü progestan fitil veya ilaç yazılmış bir çok arkadaşa.

Aranız da sadece klomen kullanan var mı ek ilaçsız?

Biraz kafama takıldı da eczaneden gidip almayı falan düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…