Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceden 1 gün geçse hemen ardi ardına şimdi nasılsa yok diyorum birde beyaz akıntım var sağ tarafında küçük ağrı kesin hasta olacam ama bende kendimi bu defa tebrik ediyorum
Kız bide evlilik yıldönümü hediyesi vercektin yaa beyaz akıntıyı sanki hamilelik belirtisi diye okudum sanki biyerlerde

Herkese merhaba 2 ay üst üste kimyasal dan sonra bu ay femaraya başladım Dün sabahda çatlatma iğnemi vurundummm bugün aşşşırı derecede belim ağrıyooor bakalım inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğim oluur

Hoşgeldin canımmm bu ay güzel haberin olsunn inşallah sağlıklı gebeliğe kavuş femarayayı nasıl kullandın canım ne kadar sürede yumurtalar çatlıcak boyuta geldi

İnşallah çatlıcak duruma gelmiş olurlar canım, kendileri çatlarsa daha güzel tabi
Aaa öyle mi bilmiyodum. İlk hamileliğimde klomenle olmuştu çatlatma iğnesi de vurulmuştum ama 8. Haftada kalbi durmuştu. 2 ay önceki hamileliğimde sadece klomenle oldu boş gebelikti. Artık sadece hamile kalayım diye değil de sağ salim bebeğimi kucağıma alayım istiyorum.

Bende iki hamileliğimde kendiliğinden ama sağlıksız oldu benimde korkularımm tereddütlerim hiç bitmiyor canım. Ama inşallah yaşadıklarımız bir sınavdır biz geçmiş olalım o sınavı artık

Merhabalar ben de femara ve çatlatma iğnesi kullandım beklemedeyim femarayı akşamları 2 tane kullandım ben çevrenizde bu ilaçları kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı boşa kürek çekmiyoruz değil mi

merhaba, bende 22 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum ancak çok ümidim olmadığı için şubata kalacak diye bende buraya dahil olmak istedim :)

Hoşgeldin İlk denemenmi canım, Allah nasip ederse olur diyoruz elimizden geleni yapıyoruz. Klübte var canım kullanıp hamile kalan baya

merhaba, bende 22 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum ancak çok ümidim olmadığı için şubata kalacak diye bende buraya dahil olmak istedim :)
Hoşgeldin İnşallah şubatın ilk günlerinde sen güzel haberi verirsin buraya canım kaçıncı denemen ilkmi çocukmu olucak nasipse

Sende femarayamı başlıyosun canım geçen ayda onumu kullanmıştın
Evet geçen ayda femara kullandım 1 sene önce 2 ay üst üste klomen ve çatlatma kullanmıştım 2. Denemede kimyasal olmultu sonra ara verdim şimdi 2. Defa femaraya başladım bugün ikinci gün çarşamba tekrar çağırdı bakalım yumurtalar o zamana büyüyecek mi bir de C life diye bir macun var ondan kullanıyorum bu ay vitaminin yanında

sizinle daha önce de konuşmuştuk değil mi siz ne durumdasınız
benim bugün iğneden sonra 8.günüm seninle aynı sanırım :) Bende de hiç bir belirti yok sadece dün gece uyumak için yattığımda sağ kasığımda çok ağrı oldu doktorda yumurtamın sağdn geliştiğini söylmişti zaten. Onun dıışında başka bişey yok he bide hala her gün akıntım var. Sende durumlar ne?

Canım inşallah bu sefer olur, femara daha sağlıklı büyütüyor diye duydum bikaç yerde. Bende istedim doktorumdan oda sağlıklı değilde daha çabuk büyütür dedi. Banada verdi ama klomen ile birlikte. Keşke tek femara verseydi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…