Kız bide evlilik yıldönümü hediyesi vercektin yaaÖnceden 1 gün geçse hemen ardi ardına şimdi nasılsa yok diyorum birde beyaz akıntım var sağ tarafında küçük ağrı kesin hasta olacam ama bende kendimi bu defa tebrik ediyorum
Kız bide evlilik yıldönümü hediyesi vercektin yaabeyaz akıntıyı sanki hamilelik belirtisi diye okudum sanki biyerlerde
Sahi onada az kaldı doğru diyorsunSevgililer günü hediyesi olur belki
O boyuta geldiğinde dr iğne verir mi bilmiyorum ama ben isticem. C.tesi yine gidicem bakalım kaç mm olmuşlarÇok güzel canım çatlatma olucakmısın kendi catlamasını mı bekliceksin
İnşallah çatlıcak duruma gelmiş olurlar canım, kendileri çatlarsa daha güzel tabiO boyuta geldiğinde dr iğne verir mi bilmiyorum ama ben isticem. C.tesi yine gidicem bakalım kaç mm olmuşlar
Hoşgeldin canımmmHerkese merhaba 2 ay üst üste kimyasal dan sonra bu ay femaraya başladımDün sabahda çatlatma iğnemi vurundummm bugün aşşşırı derecede belim ağrıyooor bakalım inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğim oluur
Aaa öyle mi bilmiyodum. İlk hamileliğimde klomenle olmuştu çatlatma iğnesi de vurulmuştum ama 8. Haftada kalbi durmuştu. 2 ay önceki hamileliğimde sadece klomenle oldu boş gebelikti. Artık sadece hamile kalayım diye değil de sağ salim bebeğimi kucağıma alayım istiyorum.İnşallah çatlıcak duruma gelmiş olurlar canım, kendileri çatlarsa daha güzel tabi
Bende iki hamileliğimde kendiliğinden ama sağlıksız oldu benimde korkularımm tereddütlerim hiç bitmiyor canım. Ama inşallah yaşadıklarımız bir sınavdır biz geçmiş olalım o sınavı artıkAaa öyle mi bilmiyodum. İlk hamileliğimde klomenle olmuştu çatlatma iğnesi de vurulmuştum ama 8. Haftada kalbi durmuştu. 2 ay önceki hamileliğimde sadece klomenle oldu boş gebelikti. Artık sadece hamile kalayım diye değil de sağ salim bebeğimi kucağıma alayım istiyorum.
HoşgeldinMerhabalar ben de femara ve çatlatma iğnesi kullandım beklemedeyim femarayı akşamları 2 tane kullandım ben çevrenizde bu ilaçları kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan var mıboşa kürek çekmiyoruz değil mi
Hoşgeldinmerhaba, bende 22 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum ancak çok ümidim olmadığı için şubata kalacak diye bende buraya dahil olmak istedim :)
canım neden ümitsiz davranıyorsun değerlendiremedin mi?merhaba, bende 22 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum ancak çok ümidim olmadığı için şubata kalacak diye bende buraya dahil olmak istedim :)
Evet geçen ayda femara kullandım 1 sene önce 2 ay üst üste klomen ve çatlatma kullanmıştım 2. Denemede kimyasal olmultu sonra ara verdim şimdi 2. Defa femaraya başladım bugün ikinci gün çarşamba tekrar çağırdı bakalım yumurtalar o zamana büyüyecek mi bir de C life diye bir macun var ondan kullanıyorum bu ay vitaminin yanındaSende femarayamı başlıyosun canım geçen ayda onumu kullanmıştın
hoşbuldum, inşallah ama içimde hiç umut yok gibi bilmiyorum neden. ilk dememem ilk çocuk olacak pko luyumHoşgeldinİnşallah şubatın ilk günlerinde sen güzel haberi verirsin buraya canım kaçıncı denemen ilkmi çocukmu olucak nasipse
değerlendirdim birebir ancak bilmiyorum içimde hiç bir ümit yok bu normal mi acabacanım neden ümitsiz davranıyorsun değerlendiremedin mi?
sizinle daha önce de konuşmuştuk değil mi siz ne durumdasınızcanım neden ümitsiz davranıyorsun değerlendiremedin mi?
benim bugün iğneden sonra 8.günüm seninle aynı sanırım :) Bende de hiç bir belirti yok sadece dün gece uyumak için yattığımda sağ kasığımda çok ağrı oldu doktorda yumurtamın sağdn geliştiğini söylmişti zaten. Onun dıışında başka bişey yok he bide hala her gün akıntım var. Sende durumlar ne?sizinle daha önce de konuşmuştuk değil mi siz ne durumdasınız
Canım inşallah bu sefer olur, femara daha sağlıklı büyütüyor diye duydum bikaç yerde. Bende istedim doktorumdan oda sağlıklı değilde daha çabuk büyütür dedi. Banada verdi ama klomen ile birlikte. Keşke tek femara verseydi diyorumEvet geçen ayda femara kullandım 1 sene önce 2 ay üst üste klomen ve çatlatma kullanmıştım 2. Denemede kimyasal olmultu sonra ara verdim şimdi 2. Defa femaraya başladım bugün ikinci gün çarşamba tekrar çağırdı bakalım yumurtalar o zamana büyüyecek mi bir de C life diye bir macun var ondan kullanıyorum bu ay vitaminin yanında