Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah hepiimiz güzel haberler alırız canım şubat ayı bizim ayımız olsun :)
Amin canımm inşallah çok istiyorum bu ay rabbim verirse eşime doğum günü hediyesi almaktan kurtulucam
Evet doktorum öyle bişey demedi henüz aöa kendiliğinden çatlama olmassa iğne olucak umarım gerek kalmaz ya
İnşallah kendiliğinden çatlarlar canım hiç gerek kalmaz

Amin canımm inşallah çok istiyorum bu ay rabbim verirse eşime doğum günü hediyesi almaktan kurtulucam

İnşallah kendiliğinden çatlarlar canım hiç gerek kalmaz
İnşallah birde glifor ve folbiol kullanıyorum bakalım inşallah ilk ve son tedavi olur bu benim için

Çok teşekkürler inşallah bu ay sonuç alabiliriminositol tam tersine pko'yu tedavi olarak kullanılıyor. Pko'nun en büyük düşmanı kilo tabi.. Ben de Venatura kullanıyorum ve çok memnunum açıkçası, iştahlı olmama rağmen iştahımı azalttı bayağı, o yüzden önermiştim.. Doktorların çoğu da alternatif yöntemler hakkında bilgi sahibi değil ve olmaya da niyetleri yok, ancak ilaç veriyorlar, ben de doktorlardan yana şikayetçiyim, henüz ilgili bir doktor bulamadım, bakalım yeni bir doktor deneyeceğim.. Umarım kilolarını yavaş yavaş verirsin canım. Sabahları elma sirkesi içebilirsin, suya karışırıp.. çayına azcık tarçın atabilirsin, bunlar hep kan şekerini ayarlıyor.. Günlük yürüyüşlerini aksatma, arada egzersiz yap.. Vücut normal seyrine gelince, kilo verince birçok sorunun kendiliğinden düzelecektir..

Dış gebelik içinde tüplerim temiz çıkınca doktor şanssızlığın dedi başka bi açıklaması yok tedavisi yok tek yolu tüp bebek ama şuan hamile kalabiliyosun dua edip denicez dedi canım
Evet hamile kalabilmişsin, bu çok önemli.. İnşallah doğal yolla bebişine de kavuşacaksın.. Doğru zamanı bekliyor

Evet canım haklısın doktorlar alternatif tıpla pek ilgilenmiyorlar. İşte bikere kullandım bidaha kullanmadım. Şimdi bu ayda olmazsa önümüzdeki ay bide onu alayım tekrar o halde. Evet kullandığım dönemmde bende kendimdeki değişiklikleri farketmiştim,
Sabahları sirkeli suyu bende düşünüyorum canım da. Sabah kahvaltıdan 20 dk önce yarım saat önce tiroid ilacı içiyorum. O yüzden muallakta kalıyorum aynı anda içsem ilacı etkilermi acaba diye ama ilaçtan 20 dk sonra kahvaltı öncesi içebilirim aslında sirkeli su, yarın başlıyım ona da

Evet hamile kalabilmişsin, bu çok önemli.. İnşallah doğal yolla bebişine de kavuşacaksın.. Doğru zamanı bekliyor
İnşallah canım, Allah zamanı gelmeden nasip etmiyor hiçbişeyi tedbirlerimizi alıp bekliyoruz canım hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsinler

Bende bu ay kullandım ilk defa klomen bugün doktora gittim 25.22.19 mlm olmuş yumurtalar çatlatma iğnesi yapalım dedi yaptırdım oda ilk defa inşallah çgüzel sonuçlar alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…