inşallah hepiimiz güzel haberler alırız canım şubat ayı bizim ayımız olsun :)Hayırlı sonuç al inşallah canım çok bekletmesin annesini
Evet doktorum öyle bişey demedi henüz aöa kendiliğinden çatlama olmassa iğne olucak umarım gerek kalmaz yaİnşallah canım, ilk aşama kendi çatlamalarını bekliceksiniz o halde çatlatma iğnesi kullanmıcaksın dimi
Amin canımm inşallah çok istiyorum bu ay rabbim verirse eşime doğum günü hediyesi almaktan kurtulucaminşallah hepiimiz güzel haberler alırız canım şubat ayı bizim ayımız olsun :)
İnşallah kendiliğinden çatlarlar canım hiç gerek kalmazEvet doktorum öyle bişey demedi henüz aöa kendiliğinden çatlama olmassa iğne olucak umarım gerek kalmaz ya
İnşallah birde glifor ve folbiol kullanıyorum bakalım inşallah ilk ve son tedavi olur bu benim içinAmin canımm inşallah çok istiyorum bu ay rabbim verirse eşime doğum günü hediyesi almaktan kurtulucam
İnşallah kendiliğinden çatlarlar canım hiç gerek kalmaz
Canım yapmadim.korkuyorum çıkmaz diye
İnşallah canımm güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah birde glifor ve folbiol kullanıyorum bakalım inşallah ilk ve son tedavi olur bu benim için
Yapsanaa nasıl durabiliyosun kızzCanım yapmadim.korkuyorum çıkmaz diye
İnşallah ilkin güzel sonuçlanır canımevet inositolu biliyorum canım aldım venaturanın kullandım bir şişe. Ama ondan sonra benim reglimde düzensizlik başladı. Tabi o dönem kilo almaya başladım. Bende acaba inositol yumurtaları fazla uyarıp kistleştirip pkomumu arttırdı diye düşündüm. Dahiliye doktoruna sordum inositol kullanıyorum diye ne olduğunu bile bilmiyordu Bende bıraktım bidaha açıkcası. Benim isteğim insülin direncini kilo vererek yok etmekti aslında. Pandemi başında baktırmıştım insülin direncim yoktu. Sonrasında kilo alma serüveni başladı. Klomenle iğnelerle yumurtayı büyütemedik. Sonra ben doktora dedim acaba insülin direncimmi var baskılıyor yumurtaları diye doktor ondan sonra hiç değerime bakmadan destek olsun diye ilac verdi. Ondan sonraki kontrolümde yumurtalarım güzel gelişmişti. Şimdi kilo vermeyi başarırsam inşallah insülinide kırarım canım
Evet hamile kalabilmişsin, bu çok önemli.. İnşallah doğal yolla bebişine de kavuşacaksın.. Doğru zamanı bekliyorDış gebelik içinde tüplerim temiz çıkınca doktor şanssızlığın dedi başka bi açıklaması yok tedavisi yok tek yolu tüp bebek ama şuan hamile kalabiliyosun dua edip denicez dedi canım
Evet canım haklısın doktorlar alternatif tıpla pek ilgilenmiyorlar. İşte bikere kullandım bidaha kullanmadım. Şimdi bu ayda olmazsa önümüzdeki ay bide onu alayım tekrar o halde. Evet kullandığım dönemmde bende kendimdeki değişiklikleri farketmiştim,Çok teşekkürler inşallah bu ay sonuç alabiliriminositol tam tersine pko'yu tedavi olarak kullanılıyor. Pko'nun en büyük düşmanı kilo tabi.. Ben de Venatura kullanıyorum ve çok memnunum açıkçası, iştahlı olmama rağmen iştahımı azalttı bayağı, o yüzden önermiştim.. Doktorların çoğu da alternatif yöntemler hakkında bilgi sahibi değil ve olmaya da niyetleri yok, ancak ilaç veriyorlar, ben de doktorlardan yana şikayetçiyim, henüz ilgili bir doktor bulamadım, bakalım yeni bir doktor deneyeceğim.. Umarım kilolarını yavaş yavaş verirsin canım. Sabahları elma sirkesi içebilirsin, suya karışırıp.. çayına azcık tarçın atabilirsin, bunlar hep kan şekerini ayarlıyor.. Günlük yürüyüşlerini aksatma, arada egzersiz yap.. Vücut normal seyrine gelince, kilo verince birçok sorunun kendiliğinden düzelecektir..
İnşallah canım, Allah zamanı gelmeden nasip etmiyor hiçbişeyi tedbirlerimizi alıp bekliyoruz canım hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsinlerEvet hamile kalabilmişsin, bu çok önemli.. İnşallah doğal yolla bebişine de kavuşacaksın.. Doğru zamanı bekliyor
Yapsanaa nasıl durabiliyosun bende anlamıyorum ki duruyorum ilk defa umudum yok ya ilk defa duruyorum bende anlamadım umudum yok ya rüyamda çift çizgi gördüm dedim tersi çıkar en iyisi yapma.Yapsanaa nasıl durabiliyosun kızz
Sabredince tabiki beklemen daha güzel canımBugünde bekleyin bakalım kuzum
Sende durumlar nasılSabredince tabiki beklemen daha güzel canım
Ben yumoşları büyütmeye devam canımSende durumlar nasıl
Hadi bakalım hayırlısı kuzicum güzelce buyusunlerBen yumoşları büyütmeye devam canımbirgün klomen birgün femara içiyorum. Cumartesine kadar bu şekilde kullanıcam Pazartesi kontrole gidicem bakalım
Bende bu ay kullandım ilk defa klomen bugün doktora gittim 25.22.19 mlm olmuş yumurtalar çatlatma iğnesi yapalım dedi yaptırdım oda ilk defa inşallah çgüzel sonuçlar alırız hepimiz.Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım