Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay kullandım ilk defa klomen bugün doktora gittim 25.22.19 mlm olmuş yumurtalar çatlatma iğnesi yapalım dedi yaptırdım oda ilk defa inşallah çgüzel sonuçlar alırız hepimiz.
Çok güzel büyümüşler canımm inşallah tutarlar sabırla beklemeler

Kızlar eşime ne güldüm, konuşuyoduk öyle bu tedavi üzerine. Doktorlar gün aşırı ilişki diyor ya. Eşim onu sanmış bir günde aşırı ilişki olcak. Yani birden fazla çok kez

Doktorun bilgisiylemi kullandın canım ben nebileyim korktum birde kist mist olur onla uğraşırım diye doktorun dediğinden hiç dışarı cıkmadım Çatlatma iğnesiyledemi çatlamıyo
Yok kuzum doktorun haberi yoktu kendim yaptım çatlatma iğnesini de hiç tınlamıyor vücudum amann banane diyo yumişler yerinden bile kıpırdamıyor

Hanımlar meraba
bende şöyle yerimi alıyım gebelik için umudu şubata kalmış olarak ikinci denemem klomen dün bitti cuma kontrol var bakalım hayırlısı

Yok kuzum doktorun haberi yoktu kendim yaptım çatlatma iğnesini de hiç tınlamıyor vücudum amann banane diyo yumişler yerinden bile kıpırdamıyor
Aa e kendimi çatlıyor canım baya direncli seninkilerde benimkiler gibi o halde

Hanımlar meraba
bende şöyle yerimi alıyım gebelik için umudu şubata kalmış olarak ikinci denemem klomen dün bitti cuma kontrol var bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım, merhaba hoşgeldin
Ne kadar süredir istiyordunn ilkmi olucak nasipse

Hayırlısı olsun canım, merhaba hoşgeldin
Ne kadar süredir istiyordunn ilkmi olucak nasipse
Hoşbuldumm 15 aydır istiyorum ilk olacak inşallah yumurta tembelliğim varmış ilk klomen de çok güzel gelişti yumurtalarım döllenmede oldu ama beta 200 de kaldı maalesef umudum şubat

Bir sağda , birde solda yumurtam oluşmuş bakalım hayırlısı olsun

Hoşbuldumm 15 aydır istiyorum ilk olacak inşallah yumurta tembelliğim varmış ilk klomen de çok güzel gelişti yumurtalarım döllenmede oldu ama beta 200 de kaldı maalesef umudum şubat
Aa sonra kendiliğindenmi düştü canım, inşallah arkası hemen gelir bu ay

Düzenli artıyordu beta 200 den sonra düşmeye başladı canım sıfırlanınca da kanama. Bakalım inşallah bu ay bize iyi gelir hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza
Kimyasal olmuş o zaman canıım arkası hemen gelir derler. İnşallah canım inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…