Yaa sağol canımmKuzucum ciddi olmak isterdim ama malesef öyle yeteneğim yok azcık karışmış ama dipler. Kız maşallah ama ne güzel kirpiklerin rimele gerek yokbenimkiler seyrek hep
Ben de sana kendi kirpiğimi göndermeye çalışırken yüzümün pancar gibi olduğunu farkettimYaa sağol canımmay ne biliyim öyle diyolar ya kirpik karışırı falan ahahah
Canım benim başka seni mutlu eden şeyler de vardır temiz ve düzenli ev bana huzur verir hoş kokular evin güzel kokması ev kıyafetlerim günlük makyajım cilt bakımım aslında mutlu olmaktan ziyade motive veya huzur verici birşeyler mum aşığında yeşilçam şarkılarıyla kahve içmek gibi yani tempolu bir hayatım olmadıği için kendimi motive ediyorum negatif insanlarla muhattap olmuyorum ararlarsa telefonu kapatmak için neden buluyorum o kadar çok şey var ki artık ne benim enerjimi yüksek tutuyorsa onu yaparken buluyorum kendimiRabbim yüzünü güldürsün inşallah canımbakın ben burda sorun yaşıyorum işte mutlu olduğum şeyler çocukk. Çocuk gelişimciyim hayatım çocuk üstüne
Evet ama sana gönderdiğim foto da gözlere odakladım kırmızılık çıkmadı çokHahaha nasıl pancar kızarık mı
En güzelini yapmışsın canım hiç bir zaman umudu kaybetmemek gerek. İnşallah tüpe gerek kalmadan aşılamayla olur. Olmasada tüple rabbim nasip eder. Hayırlı zamanı bekliyo bebişlerimiz bize gelmek içinEvet canım biraz öyle oldu ama hiç mutsuz olup karalara bağlamadım mutlu olduğum şeylerle ilgilendim inşallah canım isteyen herkes görsünevet tüp bebek için klomeni kabul etmediler gonal f iğne ile ilacı ile rapor çıkıyormuş 2 aşılama yeterlitmiş bu merkezdede son aşılamam zaten buda tutmazsa tüp bebek benimde tek sorunum sigara inşallah bırakırım
O kadar haklısın ki hiç böyle düşünmemiştim. Benim hayatımda haraketlilik değil evdeym bende. İnsan evde daha çok takıyor galibaCanım benim başka seni mutlu eden şeyler de vardır temiz ve düzenli ev bana huzur verir hoş kokular evin güzel kokması ev kıyafetlerim günlük makyajım cilt bakımım aslında mutlu olmaktan ziyade motive veya huzur verici birşeyler mum aşığında yeşilçam şarkılarıyla kahve içmek gibi yani tempolu bir hayatım olmadıği için kendimi motive ediyorum negatif insanlarla muhattap olmuyorum ararlarsa telefonu kapatmak için neden buluyorum o kadar çok şey var ki artık ne benim enerjimi yüksek tutuyorsa onu yaparken buluyorum kendimi
İnşallah kuzucum gerçekten vakitsiz çiçek bile açmıyor gelecek inşallahEn güzelini yapmışsın canım hiç bir zaman umudu kaybetmemek gerek. İnşallah tüpe gerek kalmadan aşılamayla olur. Olmasada tüple rabbim nasip eder. Hayırlı zamanı bekliyo bebişlerimiz bize gelmek için
Canım mümkünse bırakmaya çalış. Ben bi ara burda birisinin yazdığı şöyle bişeyi görmüştüm. Bi fanusun içinde bebeğinin olduğunu düşün. Ve o fanusa sigara dumanını üflediğini. Belki seni bu tarz düşünceler falan etkiler. Bende senelerdir tek tük kullandım ama hiç bağımlı olmadım. Haftada bir bazen 3 4 gün arka arkaya eşimden. Ama içmeyince de canım hiç istemezdi. 2 aydır tedaviye başladım ondan beri o tek tükleride bıraktım
Canımsın biliyosun dimiEvet çıkmamış canım gayet güzel
Yaa inşallah bende günde 5-6 tane içiyorum ama bırakmam lazım gebe kalırsam burakıcam tabi ama şimdiden bırakmamız lazım aslındaİnşallah kuzucum gerçekten vakitsiz çiçek bile açmıyor gelecek inşallahevet hamile kaldığımı öğrendiğim gün benim için bitecek bebek kıyafeti aldım hastane çıkışı 5 li set 2 adet onlar kargodan gelip açtığımda sigarayı bırakmam gerek dedim 2 paket içiyorum sigaranın hayatımda büyük bir önemi varmıs bilemiyordum ama hamile olduğum gün bitecek benim icin
Sende canımsınCanımsın biliyosun dimidediğim gibi sürmeli gibi olmuş senin gözlerde dipten. Kirpik belirtisi pozitif ikimizinde
Ay allahım giydiymeyide nasio etsin ya bende alcam galiba napayım sonuç negatif olursadaİnşallah kuzucum gerçekten vakitsiz çiçek bile açmıyor gelecek inşallahevet hamile kaldığımı öğrendiğim gün benim için bitecek bebek kıyafeti aldım hastane çıkışı 5 li set 2 adet onlar kargodan gelip açtığımda sigarayı bırakmam gerek dedim 2 paket içiyorum sigaranın hayatımda büyük bir önemi varmıs bilemiyordum ama hamile olduğum gün bitecek benim icin
HahahshSende canımsınvalla burda kurulan arkadaşlıklarda başka iyi ki varsınız destek oluuoruz birbirimize geriye kaldı idrar ve kan testi hadi bakalım
Canımsın biliyosun dimidediğim gibi sürmeli gibi olmuş senin gözlerde dipten. Kirpik belirtisi pozitif ikimizinde
Kızlar bizim neyimiz eksik bizde bakalımSende canımsınvalla burda kurulan arkadaşlıklarda başka iyi ki varsınız destek oluuoruz birbirimize geriye kaldı idrar ve kan testi hadi bakalım
Yaa ama çok korkunç çıktımmKızlar bizim neyimiz eksik bizde bakalım
Bence değildirYaa ama çok korkunç çıktımm