Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum ciddi olmak isterdim ama malesef öyle yeteneğim yok azcık karışmış ama dipler. Kız maşallah ama ne güzel kirpiklerin rimele gerek yok benimkiler seyrek hep
Yaa sağol canımmay ne biliyim öyle diyolar ya kirpik karışırı falan ahahah

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım bakın ben burda sorun yaşıyorum işte mutlu olduğum şeyler çocukk. Çocuk gelişimciyim hayatım çocuk üstüne
Canım benim başka seni mutlu eden şeyler de vardır temiz ve düzenli ev bana huzur verir hoş kokular evin güzel kokması ev kıyafetlerim günlük makyajım cilt bakımım aslında mutlu olmaktan ziyade motive veya huzur verici birşeyler mum aşığında yeşilçam şarkılarıyla kahve içmek gibi yani tempolu bir hayatım olmadıği için kendimi motive ediyorum negatif insanlarla muhattap olmuyorum ararlarsa telefonu kapatmak için neden buluyorum o kadar çok şey var ki artık ne benim enerjimi yüksek tutuyorsa onu yaparken buluyorum kendimi

En güzelini yapmışsın canım hiç bir zaman umudu kaybetmemek gerek. İnşallah tüpe gerek kalmadan aşılamayla olur. Olmasada tüple rabbim nasip eder. Hayırlı zamanı bekliyo bebişlerimiz bize gelmek için
Canım mümkünse bırakmaya çalış. Ben bi ara burda birisinin yazdığı şöyle bişeyi görmüştüm. Bi fanusun içinde bebeğinin olduğunu düşün. Ve o fanusa sigara dumanını üflediğini. Belki seni bu tarz düşünceler falan etkiler. Bende senelerdir tek tük kullandım ama hiç bağımlı olmadım. Haftada bir bazen 3 4 gün arka arkaya eşimden. Ama içmeyince de canım hiç istemezdi. 2 aydır tedaviye başladım ondan beri o tek tükleride bıraktım

O kadar haklısın ki hiç böyle düşünmemiştim. Benim hayatımda haraketlilik değil evdeym bende. İnsan evde daha çok takıyor galiba

İnşallah kuzucum gerçekten vakitsiz çiçek bile açmıyor gelecek inşallah evet hamile kaldığımı öğrendiğim gün benim için bitecek bebek kıyafeti aldım hastane çıkışı 5 li set 2 adet onlar kargodan gelip açtığımda sigarayı bırakmam gerek dedim 2 paket içiyorum sigaranın hayatımda büyük bir önemi varmıs bilemiyordum ama hamile olduğum gün bitecek benim icin

Yaa inşallah bende günde 5-6 tane içiyorum ama bırakmam lazım gebe kalırsam burakıcam tabi ama şimdiden bırakmamız lazım aslında

Canımsın biliyosun dimi dediğim gibi sürmeli gibi olmuş senin gözlerde dipten. Kirpik belirtisi pozitif ikimizinde
Sende canımsın valla burda kurulan arkadaşlıklarda başka iyi ki varsınız destek oluuoruz birbirimize geriye kaldı idrar ve kan testi hadi bakalım

Ay allahım giydiymeyide nasio etsin ya bende alcam galiba napayım sonuç negatif olursada
Kenndin içinde bebeğin içinde en büyük iyiliği yapmış olursun kuzum. Bırakırsın hiç merak etme

Sende canımsın valla burda kurulan arkadaşlıklarda başka iyi ki varsınız destek oluuoruz birbirimize geriye kaldı idrar ve kan testi hadi bakalım
Hahahsh kirpik karışık diyorum ya kan testii bunun yanında yarın gidip doğum için gün alalım

Canımsın biliyosun dimi dediğim gibi sürmeli gibi olmuş senin gözlerde dipten. Kirpik belirtisi pozitif ikimizinde

Kızlar bizim neyimiz eksik bizde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…