Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar haklısın ki hiç böyle düşünmemiştim. Benim hayatımda haraketlilik değil evdeym bende. İnsan evde daha çok takıyor galiba
Sabah uyanırım hemen kahvemi yaparım 1 saat keyif yaparım bir taraftanda tabletten oyun oynarım müziğim ayrı calar daha sonra not defterime neler yapacağimi yazarim yatağını topla mutfağı topla evi süpür çamasır yıka as vs. Ve kendime 2 saat ayırırım o saatle yarışırım yaptıklarımın üstunu cizer duşa girerim bu bana çok iyi geliyor elimden geldiğince mutsuz negatif bir haber olaylarla ilgilenmem en azından bu süreçte iyi geliyor bebek olsun düzen değişecek illa dene derim kuzucum 😍

Sabah uyanırım hemen kahvemi yaparım 1 saat keyif yaparım bir taraftanda tabletten oyun oynarım müziğim ayrı calar daha sonra not defterime neler yapacağimi yazarim yatağını topla mutfağı topla evi süpür çamasır yıka as vs. Ve kendime 2 saat ayırırım o saatle yarışırım yaptıklarımın üstunu cizer duşa girerim bu bana çok iyi geliyor elimden geldiğince mutsuz negatif bir haber olaylarla ilgilenmem en azından bu süreçte iyi geliyor bebek olsun düzen değişecek illa dene derim kuzucum 😍
Ne güzel bir düzen kurmuşsun. Bende sabah uyanırım suyumu içerim biraz otururum aonra tepsiye kahvaltımı alıp müge anlı karşısına geçerim 🤣🤣 güne ne kadar pozitif başlıyorum bak🤣🤣🤣

Sen hayatı vip modda yaşıyosun helal olsun valla çok da güzel yapıyosun yaa çok güzel 🥰❤️

Aslında böyle olmak gerek maşallah Allah bozmasın devam et bçyle bizede nasip olsun inşallah
Olmayacak duaya amin denmez kızım. Bakar mısın düzüne bizle bir mi o. Biz birbirimize kirpik atıp karışmış mı diyoz bee 😂😂😂

Ne güzel bir düzen kurmuşsun. Bende sabah uyanırım suyumu içerim biraz otururum aonra tepsiye kahvaltımı alıp müge anlı karşısına geçerim 🤣🤣 güne ne kadar pozitif başlıyorum bak🤣🤣🤣
Ayy canım benim yaaa 😂😂😂😂 harikasın 2 yıldır böyleyim bende ilk evlendiğimde hemen uyanır mügenin karşısına geçer bide onu izleyerek uyuklardım dedim bu böyle olmayacak toparlan 😂😂😂

Kızlar herkese iyi geceler dilerim. Geçen gece bir rüya gördüm, hayırlara gitsin inşallah.. Bir kızım olmuştu. Eşimin kucağındaydı. Bir ona, bir kızıma bakıyordum, eşime mi benziyor bana mı benziyor diye anlamaya çalışıyordum. 2 yaşlarında çok güzel, sakin bir kız çocuğuydu.. Adını da İlkay koymuştuk.. Ki hiç düşünmediğim bir isimdir. Ben unisex isimleri hiç düşünmem.. Hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim isteyen, anne olmaya hazır tüm kadınlara bu hissi yaşatsın inşallah🙏

Ayy canım benim yaaa 😂😂😂😂 harikasın 2 yıldır böyleyim bende ilk evlendiğimde hemen uyanır mügenin karşısına geçer bide onu izleyerek uyuklardım dedim bu böyle olmayacak toparlan 😂😂😂
Valla canım ya olayları izledikce biz daha çok etkileniyoruz🤣🤣 bende bi dur demeliyim🤣

X