Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh ben de ben de. Sonra eşim ben kuzenim ve eşi dolaşmaya çıkmıştık bi bebek mağazasına girdik. Onlar doğacak bebeklerine bişeyler baktılar biz de baktık öyle. Hevesimizi onların çocuğuna hediye alarak giderdik 😂
Yaa bende görümceme alarak gidermiştim 😂inşallah kendi bebeklerimize almakta nasip olur 🤲🐣

Yaa bende görümceme alarak gidermiştim 😂inşallah kendi bebeklerimize almakta nasip olur 🤲🐣
İnşallah canım benim inşallah ❤️❤️ benim niye hiç ağrım yok ya delircem bari iki gün umutlansaydım 😂 seyiriyo bazen o sayılır mı acaba

İnşallah canım benim inşallah ❤️❤️ benim niye hiç ağrım yok ya delircem bari iki gün umutlansaydım 😂 seyiriyo bazen o sayılır mı acaba
😂😂😂bence sayılabilir ben bide kirpiklerime bakıyorum karışmış mı diye bence biraz karışık eşime sordum değil dedi 😂😂

Merhaba canım hoşgeldin. Uzun ve zahmetli bir yoldan geçmişsin. İnşallah bu ay yolun sonundaki güzelliği görürsün🤲🏼❤️. Anladığım kadarıyla klomen kullandığın için tüpü kabul etmeyip önce aşılamamı yaptılar o merkezde ☺️
Evet canım biraz öyle oldu ama hiç mutsuz olup karalara bağlamadım mutlu olduğum şeylerle ilgilendim inşallah canım isteyen herkes görsün 😘 evet tüp bebek için klomeni kabul etmediler gonal f iğne ile ilacı ile rapor çıkıyormuş 2 aşılama yeterlitmiş bu merkezdede son aşılamam zaten buda tutmazsa tüp bebek benimde tek sorunum sigara inşallah bırakırım ☺️

Evet canım biraz öyle oldu ama hiç mutsuz olup karalara bağlamadım mutlu olduğum şeylerle ilgilendim inşallah canım isteyen herkes görsün 😘 evet tüp bebek için klomeni kabul etmediler gonal f iğne ile ilacı ile rapor çıkıyormuş 2 aşılama yeterlitmiş bu merkezdede son aşılamam zaten buda tutmazsa tüp bebek benimde tek sorunum sigara inşallah bırakırım ☺️
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım ❤️ bakın ben burda sorun yaşıyorum işte mutlu olduğum şeyler çocukk. Çocuk gelişimciyim hayatım çocuk üstüne 😂

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım ❤️ bakın ben burda sorun yaşıyorum işte mutlu olduğum şeyler çocukk. Çocuk gelişimciyim hayatım çocuk üstüne 😂
Aaa çocuk gelişimcimisin bende hep onu okumak istemişimdir ama malesef okumadım

Ahhahah umarım canım dalga geçiyosun herhalde dimiii😂😂😂
Kuzucum ciddi olmak isterdim ama malesef öyle yeteneğim yok azcık karışmış ama dipler. Kız maşallah ama ne güzel kirpiklerin rimele gerek yok 😂😂 benimkiler seyrek hep

X