- 10 Ocak 2021
- 161
- 135
- 32
Sabah uyanırım hemen kahvemi yaparım 1 saat keyif yaparım bir taraftanda tabletten oyun oynarım müziğim ayrı calar daha sonra not defterime neler yapacağimi yazarim yatağını topla mutfağı topla evi süpür çamasır yıka as vs. Ve kendime 2 saat ayırırım o saatle yarışırım yaptıklarımın üstunu cizer duşa girerim bu bana çok iyi geliyor elimden geldiğince mutsuz negatif bir haber olaylarla ilgilenmem en azından bu süreçte iyi geliyor bebek olsun düzen değişecek illa dene derim kuzucumO kadar haklısın ki hiç böyle düşünmemiştim. Benim hayatımda haraketlilik değil evdeym bende. İnsan evde daha çok takıyor galiba
Valla öyle yoksa atardım Allah affetsin gözlerim benim gözlerim değil sankiBence değildir
Özelden atabilirim anca çoluk çocuk görüp korkmasınKızlar bizim neyimiz eksik bizde bakalım
Bende atarım özelden
Ne güzel bir düzen kurmuşsun. Bende sabah uyanırım suyumu içerim biraz otururum aonra tepsiye kahvaltımı alıp müge anlı karşısına geçerimSabah uyanırım hemen kahvemi yaparım 1 saat keyif yaparım bir taraftanda tabletten oyun oynarım müziğim ayrı calar daha sonra not defterime neler yapacağimi yazarim yatağını topla mutfağı topla evi süpür çamasır yıka as vs. Ve kendime 2 saat ayırırım o saatle yarışırım yaptıklarımın üstunu cizer duşa girerim bu bana çok iyi geliyor elimden geldiğince mutsuz negatif bir haber olaylarla ilgilenmem en azından bu süreçte iyi geliyor bebek olsun düzen değişecek illa dene derim kuzucum
Gözler kalbin aynasıdır kardşim. At da insanlar kirpik görsüüün bakın bir kirpiği var maşallah diyorum susuyorumValla öyle yoksa atardım Allah affetsin gözlerim benim gözlerim değil sanki
Valla öyle yoksa atardım Allah affetsin gözlerim benim gözlerim değil sanki
Çoluk çocuk yok kız görsünÖzelden atabilirim anca çoluk çocuk görüp korkmasın
Sen hayatı vip modda yaşıyosun helal olsun valla çok da güzel yapıyosun yaa çok güzelSabah uyanırım hemen kahvemi yaparım 1 saat keyif yaparım bir taraftanda tabletten oyun oynarım müziğim ayrı calar daha sonra not defterime neler yapacağimi yazarim yatağını topla mutfağı topla evi süpür çamasır yıka as vs. Ve kendime 2 saat ayırırım o saatle yarışırım yaptıklarımın üstunu cizer duşa girerim bu bana çok iyi geliyor elimden geldiğince mutsuz negatif bir haber olaylarla ilgilenmem en azından bu süreçte iyi geliyor bebek olsun düzen değişecek illa dene derim kuzucum
Pardon yaranıza parmak bastım dimiÇoluk çocuk yok kız görsün
Tamda üstüne bastın canım oyma bari cek o parmaağıPardon yaranıza parmak bastım dimiyok kiii
Olmayacak duaya amin denmez kızım. Bakar mısın düzüne bizle bir mi o. Biz birbirimize kirpik atıp karışmış mı diyoz beeAslında böyle olmak gerek maşallah Allah bozmasın devam et bçyle bizede nasip olsun inşallah
Ayy canım benim yaaaNe güzel bir düzen kurmuşsun. Bende sabah uyanırım suyumu içerim biraz otururum aonra tepsiye kahvaltımı alıp müge anlı karşısına geçerimgüne ne kadar pozitif başlıyorum bak
Valla canım ya olayları izledikce biz daha çok etkileniyoruzAyy canım benim yaaaharikasın 2 yıldır böyleyim bende ilk evlendiğimde hemen uyanır mügenin karşısına geçer bide onu izleyerek uyuklardım dedim bu böyle olmayacak toparlan
Al olsun oda iyi geldi gelip gidip bakıyorum evet kuzum mecburumAy allahım giydiymeyide nasio etsin ya bende alcam galiba napayım sonuç negatif olursada
Kenndin içinde bebeğin içinde en büyük iyiliği yapmış olursun kuzum. Bırakırsın hiç merak etme