Evet durumu özetledin canım bilemiyoz ki neler oluyo ordaKimimiz ağrı var diye yok olmadı diyoz kimimiz ağrı yok diyeay beklemekte çok yorucu be biran önce geçsin günler artık
Cuma yapayım o halde.Dayan canım 12. Güne kadar yalancı pozitif verebilir diye biliyorum
Şöyle bi gelecek halini görsek şu konununValla ya bakalım artık kim ne yazcak ay sonuna kadar
Evet canım, ya sabır cumaya kadarCuma yapayım o halde.
Bilmiyorum kuzum ya ben bi çöktüm neden bilmiyorumAllah Allah neden öyle düşündün şimdi ki olmuştur bence ya
Gece oldu belkide ondan valla banada bişey oldu diyorum ya adeet oldum olacam sanki töbe ya tek belim ağrısa neyse bacaklarım neden ağrıyo kiBilmiyorum kuzum ya ben bi çöktüm neden bilmiyorum
Allahtan işte düşünecek çok vakit bulamıyorum hemen cuma olsa güzel haberler alsakEvet canım, ya sabır cumaya kadar
Canım bnm ilk hamileliğimde bacaklarımda ağrımıştı hatta adet olucam sandım hamileymişimGece oldu belkide ondan valla banada bişey oldu diyorum ya adeet oldum olacam sanki töbe ya tek belim ağrısa neyse bacaklarım neden ağrıyo ki
Yaa ay inşallah ya umutlandırıyosun beniCanım bnm ilk hamileliğimde bacaklarımda ağrımıştı hatta adet olucam sandım hamileymişim
"Hiç bir şeyde gözüm yok" şarkısını dinliyip duygulanıyorum şuan. Şarkıda yağmur vururken cama, dalarken gece gama özleyen kollarıma sokul felan diyoGece oldu belkide ondan valla banada bişey oldu diyorum ya adeet oldum olacam sanki töbe ya tek belim ağrısa neyse bacaklarım neden ağrıyo ki
Ne güzel işle meşguliyetin var canım biz evde koca gün kafada kuruyorumAllahtan işte düşünecek çok vakit bulamıyorum hemen cuma olsa güzel haberler alsak
Ay inşalalh canımm o günlerde gelicek ben bekarken e bebek indirmiştim hep çocuğum olunca alıcam falan diye hatta avmye girdiğimde bebek mağazalarını geziyodum hep valla"Hiç bir şeyde gözüm yok" şarkısını dinliyip duygulanıyorum şuan. Şarkıda yağmur vururken cama, dalarken gece gama özleyen kollarıma sokul felan diyoAllah'ım diyorum geceleri onu uyutmaya çalıştığım günler kucağıma alıp camdan yağmuru göstereceğim günler ne zaman gelecek
Hadi inşallah tutar canım bu ayMerhaba kızlar 4 yıllık evliyim 5 kez klomen normal yolla denendi olmadı ilk 1 yılım dolunca yine klomen ile 3 kez aşılama oldum tutmadı doktorum artık tüp bebeğe geçebilirsin dedi daha aşılama yapmamıza gerek yok dedi bizde tüp bebek merkezine geçtik yaşadığım yerde özel tüp bebek merkezi yok eğitim araştırma haatanesinde tüp bebek bölümü var ve çok başarılılar devlete bağlı olduğu için bana yapılan klomen ile aşılamayı kabul etmediler gonal f ile rapor çıkıyormus raporsuz aşılama yapmadılar 4. Gonal f ile aşılamam tutmadı 5. Aşılamamı olacağım bu ay yarın yumurta kontrolum var bu hafta aşılama olurum buyuk ihtimal bu arada sağ tüpüm tılalı solda sıkıntı yok başkada sorunum yok yumurtam ilaçsızda buyuyup catliyor eşimdede bir sorun yok nasip artık
Canım zaten adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benziyo. Bnm de kasığım düğüm düğüm oluyo. Birde ben 2 hamileliğimde yatakta illa gerinme ihtiyacı duydum bilemiyorum denk mi geldi normalde yapmamYaa ay inşallah ya umutlandırıyosun beni
Ahh ben de ben de. Sonra eşim ben kuzenim ve eşi dolaşmaya çıkmıştık bi bebek mağazasına girdik. Onlar doğacak bebeklerine bişeyler baktılar biz de baktık öyle. Hevesimizi onların çocuğuna hediye alarak giderdikAy inşalalh canımm o günlerde gelicek ben bekarken e bebek indirmiştim hep çocuğum olunca alıcam falan diye hatta avmye girdiğimde bebek mağazalarını geziyodum hep valla
Merhaba canım hoşgeldin. Uzun ve zahmetli bir yoldan geçmişsin. İnşallah bu ay yolun sonundaki güzelliği görürsünMerhaba kızlar 4 yıllık evliyim 5 kez klomen normal yolla denendi olmadı ilk 1 yılım dolunca yine klomen ile 3 kez aşılama oldum tutmadı doktorum artık tüp bebeğe geçebilirsin dedi daha aşılama yapmamıza gerek yok dedi bizde tüp bebek merkezine geçtik yaşadığım yerde özel tüp bebek merkezi yok eğitim araştırma haatanesinde tüp bebek bölümü var ve çok başarılılar devlete bağlı olduğu için bana yapılan klomen ile aşılamayı kabul etmediler gonal f ile rapor çıkıyormus raporsuz aşılama yapmadılar 4. Gonal f ile aşılamam tutmadı 5. Aşılamamı olacağım bu ay yarın yumurta kontrolum var bu hafta aşılama olurum buyuk ihtimal bu arada sağ tüpüm tılalı solda sıkıntı yok başkada sorunum yok yumurtam ilaçsızda buyuyup catliyor eşimdede bir sorun yok nasip artık
Senin çocuğun var mı canım yoksa düşük falan mı oldu sonrası kusura bakma bilmediğimden soruyorumCanım zaten adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benziyo. Bnm de kasığım düğüm düğüm oluyo. Birde ben 2 hamileliğimde yatakta illa gerinme ihtiyacı duydum bilemiyorum denk mi geldi normalde yapmam